Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Έξι άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές απαγγέλλοντάς τους την κατηγορία της προσβολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, επειδή είχαν το... θράσος να τον αποδοκιμάσουν κατά την τελετή των Θεοφανείων στην Χαλκίδα!
Φαίνεται πως η τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπερτερεί της τιμής του λαού και της τιμής της Πατρίδας!!!
Ο λαός ο οποίος ταπεινώθηκε από τις  υπογραφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, οδηγούμενος στον εξευτελισμό και στην εξαθλίωση από αυτές τις ενέργειες του κ. Παπούλια, καλώς παθαίνει ό,τι παθαίνει, έτσι; Η Πατρίδα, που με την σύμπραξη και τις υπογραφές του κ. Παπούλια, οδηγείται στο σφαγείο των διεθνών κερδοσκόπων, καλώς οδηγείται έτσι;
Δικαιοσύνη αλά-καρτ!
Η στάση του κ.  Παπούλια έχει ξεσηκώσει την μήνιν του ελληνικού λαού για τις αντισυνταγματικές ενέργειές του. Αυτός όμως είναι σαν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, οργισμένος μόνον από τις εναντίον του αντιδράσεις του αγανακτισμένου λαού. Και την 28η Οκτωβρίου, η οργή του κ. Παούλια ήταν έντονη αλλά και στα Θεοφάνια ήταν έκδηλη η δυσφορία του. Ο άνθρωπος δεν συναισθάνεται ότι οι ενέργειές του έχουν δραματικές επιπτώσεις σε βάρος του λαού και συνεχίζει να δρα ως κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και όχι ως Πρόεδρος Δημοκρατίας που οφείλει να είναι πατριώτης.
Ο κ. Παπούλιας είτε υπήρξε είτε όχι αντιστασιακός στα νιάτα του (όπως δήλωσε ο ίδιος) σήμερα μοιάζει περισσότερο με τους Πετέν - Τσολάκογλου.


Δυστυχώς  ο βίος  του κ. Παπούλια ακολουθεί παράλληλη πορεία με τoυς προαναφερθέντες δωσίλογους. Ξαναθυμίζουμε:
1. Ανρί Φιλίπ Πετέν: Ανακηρυχθείς εθνικός ήρωας της Γαλλίας, στον οποίο απενεμήθη ο τίτλος του στρατάρχη κατά τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο, γνωστός από την μάχη του Verten. Μετά την ήττα της Γαλλίας όμως από τους Γερμανούς, ο Φιλίπ Πετέν έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό των Γερμανών και του Χίτλερ, διορίσθείς  μάλιστα  Πρωθυπουργός της κατοχικής Κυβέρνησης, γνωστής και ως Κυβέρνησης του Βισύ!!!

Στην φωτογραφία, βλέπουμε τον 84χρονο τότε Πετέν μαζί με τον Χίτλερ, σε θερμή χειραψία!
Με την λήξη του πολέμου, ο δοσίλογος Πετέν συνελήφθη, δικάσθηκε και καταδικάσθηκε εις θάνατον! Του έδωσε χάρη ο Ντε Γκωλ, μετατρέποντας την ποινή του σε ισόβια κάθειρξη! 


2. Γεώργιος Τσολάκογλου:Φημισμένος στρατιωτικός, γνωστός και από την μάχη του Μόροβα κατά την οποία κατετρόπωσε τους Ιταλούς στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν όμως ο μοιραίος τότε αντιστράτηγος, που συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν εκείνοι εισέλαβαν την χώρα μας, διορισθείς μάλιστα πρώτος κατοχικός Πρωθυπουργός (κάτω φωτό από βικιπεδία). 



Ο αντιστράτηγος Γεώργιος Τσολάκογλου
(καθιστός δεξιά) συζητά με τον Γερμανό στρατηγό Γιοντλ (καθιστός δεύτερος από αριστερά) και τον Ιταλό στρατηγό Φερρέρο (προς τα δεξιά με την πλάτη προς τον φακό) το τρίτο και οριστικό πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδας στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία. Θεσσαλονίκη23 Απριλίου1941
Σχόλιο Παρατηρητή: Ο στρατηγός Γιοντλ ήταν ένας εκ των δύο στρατηγών που καταδικάστηκαν σε θάνατο από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης και απηγχονήσθη (ο άλλος  ήταν ο Κάϊτελ). 
 
Μετά την απελευθέρωση ο Γ. Τσολάκογλου συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε εις θάνατον. Η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια και πέθανε στην φυλακή το 1948.

3. Κάρολος Παπούλιας: Ο πρώην αντιστασιακός (κατά δήλωσή του ιδίου) στα εφηβικά του χρόνια, είναι ο σημερινός 82 ετών Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που με την δική του δωσίλογη στάση, επέτρεψε την εγκατάσταση των νέων κατοχικών γερμανικών δυνάμεων στη χώρα. 

Έχει ανοίξει την κερκόπορτα, αφήνοντας να περάσουν οι Γερμανοί που υποδουλώνουν την Πατρίδα και εξαθλιώνουν τους Έλληνες πολίτες. Ενώ θα όφειλε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αρνηθεί να υπογράψει όλους τους αντιδημοκρατικούς νόμους που παραβιάζουν το Σύνταγμα, συντάχθηκε με τους νέους κατακτητές που οδηγούν τους Έλληνες στον όλεθρο και καθιστούν τη χώρα κατεχόμενο προτεκτοράτο.
Διαμαρτύρεται μόνον όταν τον αποδοκιμάζει ο λαός! 

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΚΙΝΗΣΗ"

ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (π.χ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ-ΓΛΕΖΟ-ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ), ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ  ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

από τον Μάκη Βραχιολίδη
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
Η πρόταση Τσίπρα για δημιουργία αντιμνημονιακού μετώπου από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά, έτυχε της άμεσης ανταπόκρισης του Πάνου Καμμένου, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο εθνικό-πατριωτικό σχήμα. Ένα κόμμα το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλους όσους αντιτίθενται στο Μνημόνιο που ξεπουλάει τη χώρα.
Αυτή την ώρα, δεν υπάρχουν κομματικά-ιδεολογικά χαρακώματα. Ο εχθρός είναι ένας: Οι δυνάστες-δανειστές της χώρας, οι κερδοσκόποι-κατακτητές της Ευρωπαϊκής Δικτατορίας, με πρώτη και πιο επικίνδυνη την Μέρκελ. Το Δ' Ράϊχ που αυτή εκπροσωπεί και στις εντολές της οποίας έχουν υποκλιθεί οι σύγχρονοι πολιτικοί οσφυοκάμπτες: Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης και ο αχυράνθρωπός τους Παπαδήμος! 
Οι συνεταίροι της μεταβατικής κυβέρνησης, νοιάζονται δήθεν για την...Πατρίδα αλλά διατηρούν σκοπίμως τη χώρα εγκλωβισμένη στο Μνημόνιο του θανάτου και ξεπουλήματος της Ελλάδος στα γεράκια των Μερκοζί!
Ο Παπαδήμος το δήλωσε ξεκάθαρα ότι απαιτούνται νέες θυσίες! Έχουν προδιαγράψει τον οριστικό στραγγαλισμό των Ελλήνων και την παράδοση του φυσικού πλούτου και της δημόσιας περιουσίας μας στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας! Και όλα αυτά, για τα λίγα ευρώ που μας πετάνε σε δόσεις, έχοντάς μας καταντήσει επαίτες, προκειμένου να πληρώσουμε μισθούς, συντάξεις και να τούς ξαναγυρίσουμε πίσω τα περισσότερα, ως αποπληρωμή των τοκοχρεωλυσίων!!!
Τώρα μάλιστα οι Ευρωπαίοι δικτάτορες, θέλοντας να ταπεινώσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τους Έλληνες, δηλώνουν ότι θα μας δίνουν τις δόσεις με καθυστέρηση τριών μηνών!!! Την δόση του Δεκεμβρίου θα την πάρουμε τον Μάρτιο και του Μαρτίου τον Ιούνιο, εάν και εφόσον επιδείξουμε απόλυτη υπακοή στις εντολές τους!!!
Η Κυβέρνηση Παπαδήμου θα ολοκληρώσει τον απόλυτο εξευτελισμό της χώρας και του λαού της.
Επομένως, η συγκρότηση εθνικού - αντιμνημονιακού μετώπου καθίσταται αδήριτη ανάγκη.
Να ενωθούν άμεσα όλες οι πατριωτικές δυνάμεις. Από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά με στόχο να διώξουν τους κατακτητές της Ελλάδος. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον λαό να εξεγερθεί για να διώξει την μεταβατική Κυβέρνηση ώστε να μην ψηφίσει Μνημόνια θανάτου και τα νέα δάνεια διότι εάν γίνουν όλα αυτά, οι εκλογές δεν θα έχουν αξία.
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα, πριν από τις 19 Φεβρουαρίου, αφού η Κυβέρνηση Παπαδήμου έχει εξωθηθεί σε πτώση από την λαϊκή αντίσταση. 

Η χώρα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. Το Αντιμνημονιακό κόμμα να συσταθεί άμεσα και αφού ομονοήσει στην έξοδό μας από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή. Το ευρώ αποτελεί τη θηλειά που σκοτώνει την Ελλάδα και τον λαό της. Να δοθεί ισοτιμία 1 ευρώ= 1 δραχμή, ώστε οι Έλληνες που έχουν καταθέσεις σε ευρώ να διατηρήσουν ανέπαφη την αξία των χρημάτων τους. Να καταγγελθεί το Μνημόνιο 1 ως επαχθές και αντισυνταγματικό και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για εκτύπωση δραχμής ώστε να πληρωθούν συντάξεις και μισθοί. Να αρχίσει να παίρνει μπρος η παραγωγική μηχανή της χώρας. 
Εάν γίνουν αυτά τα άμεσα και σε πρώτη φάση, η χώρα θα απελευθερωθεί από τους δυνάστες-εγκληματίες του ευρωπαϊκού φασισμού της Μέρκελ και των οργάνων της. Σε όποιο δικαστήριο και να πάνε για να διεκδικήσουν τους εγκληματικούς τους τόκους, θα φάνε τα μούτρα τους. Το Εκουαδόρ, ναι το μικρό και άσημο Εκουαδόρ, έπραξε το ίδιο στα 2008 και δεν του κουνήθηκε κανείς. Εδώ στην Ελλάδα του φυσικού πλούτου, έχουμε τους οσφυοκάμπτες της Κυβέρνησης Παπαδήμου που δειλιάζουν να πουν την γλώσα της αλήθειας, υποδουλώνοντας τις γενιές των Ελλήνων για τα επόμενα 100 χρόνια. 

Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ λοιπόν, Έλληνες πατριώτες.
Ανεξάρτητοι αντιμνημονιακοί βουλευτές, ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. Οικολόγοι-Πράσινοι, Χρυσή Αυγή, Πατριωτικά Μέτωπα, Κόμμα Αποστράτων Αξιωματικών, ενωθείτε ΟΛΟΙ σε μία Αντιμνημονιακή Εθνοσωτήρια Κίνηση (Α.Ε.Κ.), βάλτε επικεφαλής μία Εξωκοινοβουλευτική-Ενωτική προσωπικότητα διεθνούς ακτινοβολίας,  όπως τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μανώλη Γλέζο ή τον Βασίλη Μαρκεζίνη και προχωρήστε άμεσα. Ξεσηκώστε τον ΛΑΟ για την ανατροπή της Κυβέρνησης.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

200 ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

Από Δευτέρα καταθέτουμε την πρότασή μας 
στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των κατοίκων Χολαργού, στην πρόταση της εφημερίδας μας για μετωνομασία της οδού "17 Νοέμβρη" σε "Μεγάλου Αλεξάνδρου", με ταυτόχρονη τοποθέτηση του ανδριάντα του Μακεδόνα στατηλάτη στο τέρμα της οδού, στο σημείο όπου υπάρχει μικρή τριγωνική πλατεία.
Διακόσιοι περίπου συμπολίτες μας έχουν ήδη βάλει την υπογραφή τους, συμπαριστάμενοι στην πρότασή μας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρόταση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε τις θετικές γνώμες πολλών πολιτών, κάτι που αποδείχθηκε με τις 200 περίπου υπογραφές που μαζεύτηκαν μέσα σε ελάχιστες ημέρες.
 Στην αίτηση του  προς το Δημοτικό Συμβούλιο,  και προκειμένου αυτό να υιοθετήσει την ιδέα, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, λέγει μεταξύ των άλλων τα εξής:
"Να σημειωθεί κύριε Πρόεδρε ότι η μετωνομασία της συγκεκριμένης οδού καθίσταται ευχερής και για τους εξής λόγους: α) Είναι η μοναδική οδός που κατά το παρελθόν έχει αλλάξει αρκετές φορές ονομασία (21ης Απριλίου, Χαλανδρίου, 17 Νοέμβρη), β) η «17 Νοέμβρη» παραπέμπει περισσότερο στην τρομοκρατική οργάνωση, τον δε τελευταίο καιρό η επέτειος της «17 Νοέμβρη» και η γενιά του Πολυτεχνείου, συγκεντρώνουν την μήνιν μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού επειδή πολλοί πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης, θεωρούνται υπαίτιοι της σημερινής καταστροφής της χώρας (Βλέπε: Παπουτσής, Δαμανάκη κ.α.)".

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΠΟΡΝΟ!!! ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ"!

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ...ΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
 Το ...κουκουλοφορικής αντίληψης klisioskopio.blogspot.com το οποίο βγήκε στον "αέρα" προ ημερών με μοναδικό σκοπό να επιτεθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, απειλεί να μας...ξεβρακώσει αφού προηγουμένως όπως δηλώνει, την προσεχή Δευτέρα θα αποκαλύψει όλα τα ονόματα των συντακτών που στελεχώνουν το blog.
Me e-mail που απέστειλαν στη διεύθυνσή μας, οι υπεύθυνοι του blog επιτίθενται χυδαία (προς το παρόν φραστικά) στον εκδότη της εφημερίδας μας, απειλώντας με...δημοσιογραφικά ξεβρακώματα!
Τα παιδιά αυτά, αν μη τι άλλο επιδιώκουν τη δημοσιότητα και θέλουν να δημιουργήσουν επισκεψιμότητα στο blog τους, ανοίγοντας προσωπική κόντρα με τον Βραχιολίδη! Αυτή τη στιγμή το blog τους είναι άφαντο μέσα στον παγκόσμιο χάρτη ιστοτόπων και προφανώς πιστεύουν ότι μέσα από ύβρεις και απειλές για...ξεβρακώματα, θα δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το blog τους.
Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, το συγκεκριμένο blog έχει άμεση σχέση με τα ανώνυμα- κουκουλοφορικά σχόλια που κατέκλυζαν για καιρό την εφημερίδα μας αλλά και όλο τον τοπικό τύπο, στοχεύοντας συγκεκριμένα πρόσωπα Αυγουρόπουλο, Τούτουζα, Κεχρή και βεβαίως τον Δ.Α.Ο.Χ. Το  klisioskopio.blogspot.com δημιουργήθηκε κυρίως γι' αυτό τον λόγο: για να καταγγείλει το θέμα του Δ.Α.Ο.Χ.  και όσους εμπλέκονται σε αυτό. Ιδού η Ρόδοςλοιπόν  ιδού και το πήδημα! Έχουν στοιχεία; Ας τα βγάλουν στην φόρα. Το να ενοχοποιούν όμως τον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ότι ...έθαψε δημοσιογραφικά το θέμα, ανάγεται στα δικά τους ψυχογραφικής ανάλυσης προβλήματα! Όπως επίσης, το να λένε ότι "θάψαμε δημοσιογραφικά το θέμα του ΔΑΟΧ... λόγω παρεμβάσεων των κου. Αυγουρόπουλου, Κεχρή, Κρασώνη και Ξύδη", συνιστά σε βάρος μας συκοφαντία και θα τους στείλουμε στον Εισαγγελέα.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και ο  Βραχιολίδης, οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των οποίων έχουν οδηγήσει στην Δικαιοσύνη έως και 110 αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν ...θάβουν κανένα θέμα! Εάν λοιπόν έχουν στοιχεία ας τα βγάλουν στην φόρα!Τους περιμένουμε, να καταθέσουν τα στοιχεία τους, διαφορετικά με όσα συκοφαντικά  σε βάρος μας λένε, θα τους στείλουμε στην Δικαιοσύνη!
Αρκετά τράβηξε η ιστορία μαζί τους!
Βγήκαν από το καβούκι τους τα καλόπαιδα του klisioskopio.blogspot.com  για να μας μάθουν τι θα πει δημοσιογραφία και πώς να αγαπάμε τον Χολαργό! Έλεος!
Τους δηλώνουμε ότι τελευταία φορά τους κάνουμε το χατίρι να τους προσφέρουμε τσάμπα θέαση-επισκεψιμότητα. Θα τους αφήσουμε στο καβούκι τους. Και βεβαίως, εάν δεν αποδείξουν τα όσα συκοφαντικά σε βάρος μας αφήνουν να αιωρούνται, την σκυτάλη θα πάρει ο Εισαγγελέας. Εκτός και αν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη.
Ιδού το χυδαίο e-mail τους.

"Ο/Η Πολιτικό Κλισιοσκόπιο άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!":

Κε. Βραχιολίδη,

Η Δημοσιογραφική ομάδα του Πολιτικό Κλισιοσκόπιο είναι σε θέση να σας ενημερώσει ότι από Δευτέρα ΟΛΑ τα ονόματα των συνταχτών μας (συνεργαζόμενων δημοσιογράφων) θα βρίσκεται στο επίση blockspot μας.

Σας προκαλούμε ΔΗΜΟΣΙΑ και θα σας ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΘΡΟ να μας απαντήσετε στα κάτοθι εύλογα ερωτήματα:

1) Εσείς ως ο Δημοσιογράφος του ρεπορτάζ και της Αλήθειας ΓΙΑΤΙ "θάψατε" δημοσιογραφικά το θέμα του ΔΑΟΧ...;;;; Μήπως λόγω παρεμβάσεων των κου. Αυγουρόπουλου, Κεχρή, Κρασώνη και Ξύδη;;;
Θα μας απαντήσετε ή θα μιλήσει το δικό μας ρεπορτάζ που θα σας ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ....

2) Εσείς κε. Βραχιολίδη ΔΕΝ έχετε στενή συνεργασία με συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα που "προβάλετε" όπως ο κος Κεχρής;; Γιατί άραγε;;;
Και αντιθέτως εσείς δεν "καρφώνετε" άλλους όπως τον κο. Δασκαλόπουλο με περίσια εμπάθεια...;;; Γιατί άραγε
Θα μας απαντήστε ή θα κάνουμε και εκεί ρεπορτάζ και θα σας εκθέσουμε πάλι;;;

Αναμονή λοιπόν και από Δευτέρα θα έχετε άρθρα και πολύ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ κε "Ανεξάρτητε...." Βραχιολίδη...

Μόνο κλάματα δεν θέλουμε όμως...

* Ηθελέστα και Παθέστα....* "

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ
Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΠΑΠΑΓΟΥ
«ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»
ΣΩΜ. ΑΝΕΓΝ. ΑΡ. ΑΠΟΦ. 2655/73 ΠΡΩΤΟΔ. ΑΘΗΝΩΝ
ΟΔΟΣ ΚΑΡΝΑΒΙΑ & ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ – 210 6520814

Χολαργός, 5 Ιανουαρίου 2012

Αξιότιμε κύριε Μπάμπη Στάϊκο,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη συνεχή κοινωνική σας προσφορά, ως αρωγός της προσπάθειας Ανεγέρσεως του Ναού μας.
Χάρη στην τελευταία ευγενική σας προσφορά θα ολοκληρωθεί η αποπεράτωση των δύο ναϊδρίων, ήτοι του Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου και Ταξιαρχών. Η τοποθέτηση των ξύλινων ντουλαπιών στα δύο Ναϊδρια, τόσο χρήσιμα για την εύρυθμη λειτουργία τους, δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη γενναιόδωρη χορηγία σας.
Ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση που είχατε στο δύσκολο έργο μας και ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να προσβλέπουμε και στο μέλλον σε ανάλογη ευτυχή συνεργασία.
Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, η Εκκλησία με το πλούσιο έργο της, μπορεί να αποτελέσει καταφύγιο αγάπης για όλους τους συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης. Εύχομαι το παράδειγμα σας να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας, καθώς η σημασία της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο είναι αδιαμφισβήτητη.
Σας στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχές για το νέο Έτος και ευελπιστούμε να σας φέρει υγεία, ευτυχία και επιτυχία.

Με αμέριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Αγγελική Κούτρα
Αντιδήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΞΑΝΑ'ΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΟΤΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ!

Η απόφαση να δοθεί προσωρινή άδεια από το Δ.Σ. Παπάγου-Χολαργού προς το αναψυκτήριο Παπάγου, ενδεχομένως να είναι παράνομη! Αυτό δηλώνουν δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ετοιμάζονται να ξαναφέρουν προς συζήτηση την υπόθεση στα επόμενα Δ.Σ. 
Θυμίζουμε ότι προ ημερών το Δ.Σ. του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έδωσε προσωρινή άδεια ενός χρόνου στο αναψυκτήριο Παπάγου  (που λειτουργεί όμως και ως εστιατόριο), το οποίο στεγάζεται στην καρδιά του Υμηττού, στις εγκαταστάσεις  του Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου.
Η άδεια δόθηκε αφού προηγουμένως ο Δήμαρχος κ. Ξύδης διευκρίνισε ότι αυτή θα ισχύσει έως ότου η Πολιτεία αποφανθεί οριστικά και αμετάκλητα για το εάν μπορεί να λειτουργεί στον χώρο αναψυκτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν δηλαδή η Πολιτεία αποφανθεί ότι είναι παράνομο, τότε δεν θα ανανεωθεί η άδεια και θα πρέπει να γκρεμιστεί.
Όπως είπαμε όμως, υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που θα ξαναφέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας περισσότερες διευκρινήσεις από τον Δήμαρχο, δεδομένου ότι θεωρούν ότι η απόφαση να δοθεί προσωρινή άδεια στο αναψυκτήριο, πιθανώς είναι παράνομη! 
Και αυτό διότι ο Δήμαρχος κ. Ξύδης είπε ορισμένα πράγματα στο Δ.Σ. χωρίς όμως να φέρει έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία. Συγκεκριμένα:
α) Η Πολεοδομία τον Νοέμβριο του 2009 έλαβε απόφαση ότι το αναψυκτήριο ήταν παράνομο και κατεδαφιστέο, ζητώντας μάλιστα να διακοπούν άμεσα οι οικοδομικές εργασίες! (φωτό)
Παρά ταύτα, το τότε Δ.Σ. Παπάγου, υπό τον κ. Ξύδη, ένα μόλις μήνα μετά την απόφαση της Πολεοδομίας έδινε άδεια (προσωρινή) στο παράνομο αναψυκτήριο (κάτω δεξιά φωτό)!!!
Αυτό που κάνει εντύπωση στους δημοτικούς συμβούλους που ανακινούν την υπόθεση, είναι οι δηλώσεις του Δημάρχου, ότι η απόφαση εκείνη προσβλήθηκε από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, με συνέπεια να υπάρχει εκκρεμοδικία και να αναμένεται η 
νέα-οριστική απόφαση του Δικαστηρίου!
Ο Δήμαρχος, όμως, όπως λένε δημοτικοί σύμβουλοι, δεν επέδειξε κανένα δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι δεν ισχύει η απόφαση της Πολεοδομίας και ότι υπάρχει εκκρεμοδικία! 
β) Στο Δ.Σ. έγινε ερώτηση για το ποιος δίνει ρεύμα στο αναψυκτήριο, δεδομένου ότι υπάρχει έγγραφο του 2002 που βεβαιώνει ότι η επιχείρηση έπαιρνε ρεύμα από τον Δήμο Παπάγου (φωτό κάτω)!

Όπως είπε ο Δήμαρχος κ. Ξύδης, η επιχείρηση παίρνει ρεύμα η ίδια, ότι ο Δήμος δεν χορηγεί πλέον ρεύμα στο αναψυκτήριο. Όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο κ. Ξύδης δεν εμφάνισε κανένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, εκφράζοντας αμφιβολίες για το εάν και κατά πόσον η επιχείρηση παίρνει ρεύμα απευθείας από την ΔΕΗ. "Για να της χορηγεί ρεύμα η ΔΕΗ θα πρέπει να έχει πάρει προηγουμένως, άδεια οικοδομήσεως", λένε οι δημοτικοί σύμβουλοι!

Για τους δύο αυτούς βασικούς λόγους, το καυτό θέμα του αναψυκτηρίου Παπάγου θα ξαναέρθει προς συζήτηση σε επόμενα δημοτικά συμβούλια και αναμένεται να προκαλέσει κόντρες!
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να θέσουμε δύο ερωτήματα: α) Καλές οι ενστάσεις των δημοτικών συμβούλων και τις επικροτούμε. Δεν μπορούσαν όμως να τις θέσουν εκείνη την ώρα που συζητείτο το θέμα στο Δ.Σ. ; Ο Ξύδης δηλαδή τους έπιασε στον ύπνο;
β) Ο Υμηττός είναι ελεύθερος για όλους ή όχι; Είναι δυνατόν να λειτουργεί ιδιωτική λέσχη μέσα στο δάσος, στην οποία έχουν πρόσβαση τα μέλη; Δηλαδή ο Δήμος δίνει άδεια σε ένα club στο οποίο θα έχουν πρόσβαση στο αναψυκτήριο μόνον τα μέλη της λέσχης; Οι υπόλοιποι δηλαδή πολίτες τί είναι, μπας κλας; Και δεν θα μπορούν να πηγαίνουν στο αναψυκτήριο; Παρά μόνον εάν γίνουν συνδρομητές της Λέσχης; Τι λέτε ρε παιδιά; Αυτά είναι κουφά πράγματα! 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ" ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Την μεθεπόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η "Αγία Τριάδα" Χολαργού πραγματοποιεί αιμοδοσία. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ιερού ναού, παρακαλεί τις υγιείς ομάδες του πληθυσμού να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, δεδομένου ότι οι ανάγκες για την χώρα μας είναι τεράστιες και δυστυχώς όποιες φιλότιμες αιμοδοσίες γίνονται κατά καιρούς, δεν μπορούν να καλύψουν την μεγάλη ζήτηση. Γι'αυτό αναγκαζόμαστε να εισάγουμε αίμα από το εξωτερικό (Ελβετία).
Όποιοι πιστοί λοιπόν ας προσέλθουν στην αιμοδοσία της 15ης Ιανουαρίου. Εκτός του ότι θα κάνουν μια ευλογημένη πράξη, βοηθούν και τον εαυτό τους, αφού ανανεώνουν το αίμα τους και αναζωογονούν τον οργανισμό τους. Η δε διαδικασία είναι απλή και δεν διαρκεί παραπάνω από 10-15 λεπτά. 

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!


Πατέρας και κόρη από την Κίνα, δολοφονήθηκαν άγρια από ληστές στην Ρώμη. Πρόκειται για δύο ακόμη θύματα που προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο δολοφονιών με ληστεία στην ιταλική πρωτεύουσα. Συνολικά από την αρχή του χρόνου δολοφονήθηκαν 35 άτομα!!!
Το έγκλημα έγινε στο προάστιο Τορπινιατάρα, έξω από το σπίτι των μεταναστών. Ο πατέρας ήταν 31 ετών ενώ η κόρη του, ήταν βρέφος 9 μηνών!!! Το Πεκίνο αντέδρασε έντονα, ζητώντας από την Ιταλική Κυβέρνηση να προστατεύει τους Κινέζους πολίτες.
Η Ιταλία βρίσκεται όμηρη της εγκληματικότητας και σε αυτό παίζει σίγουρα ρόλο η οικονομική κρίση που έχει ενσκήψει και στην γείτονα χώρα.
Βεβαίως, παρά το ό, τι γίνεται στην Ιταλία, ο στόχος είναι πάντα η Ελλάδα, την οποία Ευρωπαίοι και  διεθνής παράγοντας γενικώς, δυσφημούν ως τόπο με υψηλή εγκληματικότητα και μάλιστα σε βάρος των μεταναστών!!!
Παρακάτω, αναδημοσιεύουμε το γεγονός, από το άρθρο της La Repubblica": 


Torpignattara, Alemanno: "Fermate le belve"
Il ministro: "Lo Stato è presente e lo dimostrerà"
Solidarietà alle vittime. Monta la polemica sulla sicurezza nella capitale. L'opposizione chiede le dimissioni del sindaco che ribatte: "I romani sono stanchi. Servono misure emergenziali". Pechino: "Tutelate i nostri concittadini"
I fiori lasciati sul luogo del duplice omicidio
Alla fine interviene anche il ministro dell'Interno Annamaria Cancellieri al termine della riunione al Viminale dedicata al delitto di ieri sera a Roma: "L'uccisione di una bambina di pochi mesi e del suo papà avvenuta sotto il portone di casa è un fatto che crea sgomento e che non può lasciare indifferenti. Ma lo Stato è presente e lo dimostrerà. Dobbiamo dare un segnale di grande attenzione alla comunità, ma anche restituirle serenità".

Per il resto dal presidente del VI municipio all'ex sindaco di Roma, Walter Veltroni, solidarietà per le due vittime della rapina avvenuta nel quartiere di Torpignattara. Con l'omicidio del commerciante cinese di 31 anni e della sua figlioletta di pochi mesi sale a 35 il numero dei morti in un anno uccisi durante agguati, sparatorie e rapine. E l'ambasciata cinese chiede di "tutelare la sicurezza personale e patrimoniale dei cittadini cinesi in Italia".

Monta ancora una volta la polemica sulla sicurezza nella capitale. Dure critiche arrivano dall'opposizione che chiede le dimissioni del primo cittadino. "Non sembra di vivere nella capitale d'Italia", per il segretario romano del Pd, Marco Miccoli, "ma in una sperduta città del Messico dominata da bande criminali in cui la sera vige il coprifuoco e bisogna rinchiudersi in casa". Risponde il primo cittadino: "L'ultimo tragico episodio 
di violenza è veramente troppo. La pazienza di Roma e dei romani è finita. Ci sono belve criminali che agiscono nella nostra città che devono essere fermate a tutti i costi. Ci sono troppa droga e troppe armi che circolano nei quartieri più a rischio. Sono mesi che denuncio questa emergenza criminale ma le misure che fino adesso sono state attuate sono chiaramente inadeguate. Chiediamo al comitato per la sicurezza e l'ordine pubblico che si svolgerà questo pomeriggio con la partecipazione del ministro e dei vertici delle forze dell'ordine di decidere insieme alla magistratura misure emergenziali per riprendere il controllo del territorio debellando un tessuto criminale che in questi mesi è cresciuto oltre ogni misura. Roma si attende fatti e non promesse".
E' emergenza criminalità nella capitale, quindi. Come conferma anche il delegato del sindaco alla Sicurezza, Giorgio Ciardi: ''Sappiamo che ogni giorno vengono rubate a Roma circa tre pistole. Ovviamente è tutto materiale rimesso in circolo nel mercato illegale e sottratto soprattutto ai privati. E' facile rimediare pistole a Roma". Lapidario il commento ieri, dell'ex sindaco Veltroni ("Mai vista una situazione del genere. Hanno tolto l'anima a una città, il senso di solidarietà e di comunità, e la violenza la fa da padrone) che oggi ha postato su Twitter: "'Hanno tolto l'anima a una città, il senso di solidarietà e di comunità. E la violenza la fa da padrone''. E riferendosi alla campagna elettorale di Alemanno nel 2008 fondata sul tema della sicurezza a Roma, l'ex primo cittadino ha aggiunto: ''Quella è stata una delle pagine più orrende della politica. Alemanno sul luogo di un assassinio per qualche voto. Un orrore".


"L'omicidio di ieri sera è una delle pagine più brutte della nostra città", incalza il segretario del Pd di Roma, Marco Miccoli. E' giusto in un momento triste come questo esprimere tutta la solidarietà e la nostra vicinanza alla famiglia delle vittime e alla comunità cinese di Roma, sicuri che le forze dell'ordine assicureranno alla giustizia i responsabili. La morte di una bambina di pochi mesi e del suo papà - continua Miccoli - è il segno evidente di quanto Roma sia diventata una città insicura e violenta, in cui ogni giorno si registrano furti, rapine e omicidi. Non è questa la Roma che vogliamo, non vogliamo una città far west protagonista solamente delle cronache nere, una città dove solo nell'ultimo anno ci sono stati 12 agguati e 35 morti, in cui un sindaco, che ha sfruttato proprio la questione sicurezza per essere eletto, non ha poi mantenuto alcuna delle promesse fatte''. 

Solidarietà alla mamma "che ora deve sentire vicino il calore di tutta la città" è stata espressa anche dal presidente della Provincia, Nicola Zingaretti, che ha sottolineato come "l'elenco dei fatti di cronaca ci propone il volto di una disgregazione e spesso di una solitudine di territori che si sentono abbandonati e lasciati alla mercè di scorribande criminali. Questo è intollerabile: va riscoperta una coesione sociale che unisca la città e insieme vanno costruite le condizioni affinché processi di infiltrazione della delinquenza, forse troppo a lungo negati, ora devono essere repressi". Oltre alla repressione, secondo Zingaretti, "bisogna riscoprire uno spirito di comunità che tolga spazi alla capacità di queste bande di sentirsi padrone nel nostro territorio e per questo serve l'impegno di tutti".

ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ!


Ολοκληρώθηκε ο αγιασμός των υδάτων και εψάλη και φέτος το "Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε", σε κλίμα κατάνυξης αλλά και ...καταχνιάς εξαιτίας των τραγικών καταστάσεων που βιώνει η χώρα και ο ελληνισμός.

Η ελπίδα που εναποθέτει ο κόσμος είναι μόνον στον Θεό μια και η χώρα έχει πάρει την κάτω βόλτα χωρίς να υπάρχουν σημεία ελπίδας. Έτσι, στην Εκκλησία έχουν στραφεί περισσότεροι, ακόμη και αυτοί που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν πατούσαν ποτέ το πόδι τους.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους και περισσότερο σε όσους γιορτάζουν. Στον Φώτη, την Φωτεινή, την Φανή και τον Φάνη, τον Ιορδάνη και την Ουρανία.
Καλή δύναμη και καλή τύχη για το 2012. 

ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;


ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ… ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

  

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΟΛΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Διατέλεσε Πρώτος Άρχων της χώρας. Ήταν και Χολαργιώτης (συμπληρώνουμε εμείς) Γιατι όμως σιωπά μπροστά στα δραματικά της χώρας , όπως την κατάντησαν οι δημοκράταροι διάδοχοί του και δη ο φαιδρός ..αντιστασιακός από την κούνια του Παπούλιας;
Σαρτζετάκη κόψε τα Πεντελικά σου… και βγες μπροστάρης…
Στήριξες τη δημοκρατία και μη σκιάζεσαι από τα σκιάχτρα και φαντάσματα της κωλοαριστεράς …
Βγες και πες τις δικές σου  ΑΝΑΔΕΛΦΕΣ αλήθειες!
Ξέρουμε πως δεν έχεις πολιτικό νουν.. αλλά έχεις κριτήριο αποδεδειγμένα έγκριτο..

Γιατί αφήνεις τα μπάστραρδα.. να σκυλεύουν κατά της πατρίδας σου ;

ΒΓΕΣ Χριαστάρα… και κάντα πέστα ΧΥΜΑ!

Όλοι οι μπάσταρδοι της πολιτικής τα κάνανε σκατά!

ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ ΝΑ ΟΡΘΟΤΟΜΉΣΕΙΣ! 

ΦΩΤ0: Ο τ.Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σαρτζετάκης, με τη γυναίκα του και την κορούλα του Πετρούλα..σε κάποια ελληνική παραλία..

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ALBUM 2012


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟ Ή ΠΑΠΑΓΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ALBUM 2012!   

Επανακυκλοφορεί το ALBUM το οποίο άφησε εποχή για το πλούσιο φωτογραφικό λεύκωμα-αφιέρωμα στον Χολαργό, Παπάγου, Αγία Παρασκευή. Παλαιοί δημότες που έχουν στην διάθεσή τους φωτογραφίες από τον παλαιό Χολαργό ή Παπάγο και θέλουν να βοηθήσουν στην νέα έκδοση του ALBUM παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μαw προμηθεύσουν με παλαιές φωτογραφίες. Εννοείται ότι στην έκδοση θα γίνει ειδική μνεία της προσφοράς τους. 

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΑΝΑΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΜΑ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑΣ!

 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; 
ΛΑ.Ο.Σ  Ή Κ.Κ.Ε;
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ; 

Το παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί από τον ΛΑΟ.Σ. εδώ και λίγο καιρό στο διαδίκτυο, μεταφέρει εικόνες από την εποχή του 1940 αλλά και από την Μικρασιατική καταστροφή ξεσπαθώνοντας σε βάρος του Κ.Κ.Ε. για το πώς έδρασε σε βάρος του ελληνισμού.  Με έγγραφα και άλλα ντοκουμέντα, αποκαθηλώνει πολλές από τις ...πατριωτικές κορώνες του Κ.Κ.Ε. και για τον τρόπο που έδρασε στις κρίσιμες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.
Το ερώτημα όμως είναι τι κάνει σήμερα ο ΛΑ.Ο.Σ. και πόσο η δράση του συμβαδίζει με όσα διακηρύσσει το ίδιο για πατριωτισμό και αγώνα για εθνική ανεξαρτησία;
Σήμερα που η χώρα μας έχει ήδη κατακτηθεί από τους εκβιαστές-εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, σήμερα που η Ελλάδα ξεπουλιέται έναντι πινακίου φακής και μετατρέπειται σε αποικία της Γερμανίας, Γαλλίας, Αμερικής, τι κάνει ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο αρχηγός του;
Συνεργάζεται με τους κατακτητές της Ελλάδος; Υπογράφει Μνημόνια και στέλνει επιστολές υποταγής και υποτέλειας στους δανειστές μας; Από πατριωτικό κόμμα, ο ΛΑ.Ο.Σ. μεταετράπη σε κόμμα δωσιλογισμού; 
Δεν τα λέμε εμείς, μόνο. Το λέει η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. 
Στο βίντεο του ΛΑ.Ο.Σ. υπάρχει και αναφορά στο άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο λεει στην οθόνη μας:
"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει."

Εσείς κύριοι του ΛΑ.Ο.Σ. που θα ψηφίσετε την νέα κατεδάφιση μισθών, επιδομάτων, εσείς που θα σύρετε σε μεγαλύτερο εργατικό Μεσαίωνα τη χώρα, εσείς που με τη δική σας υπογραφή θα εξαθλιώσετε περαιτέρω τον ελληνικό λαό, θα αναγκάσετε περισσότερους Έλληνες να δραπετεύσουν από τον τόπο τους ή να αυτοκτονήσουν, εσείς που θα καταλύσετε με  τον πιο βίαιο τρόπο το Σύνταγμα, δεν πρέπει ο λαός να στραφεί εναντίον σας για τον επιδεικνυόμενο δωσιλογισμό σας; Και να εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος; 
Κατά τα άλλα το βίντεο είναι εντυπωσιακό και το δείχνουμε. Δεν το θάβουμε:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ  ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ  ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
 
Από την πρώτη στιγμή του διορισμού Παπαδήμου ως Πρωθυπουργού, άρχισε να καλλιεργείται το έδαφος  για παράταση της θητείας της μεταβατικής Κυβέρνησης.
Αν και η θητεία της συγκεκριμένης Κυβέρνησης συμφωνήθηκε από τους εταίρους της να λήξει στις 19 Φεβρουαρίου,  το πολιτικό σύστημα για μια ακόμη φορά …δουλεύει ψιλό γαζί τους πολίτες! Οι πολιτικοί ταγοί μετέβαλαν αμέσως τις θέσεις τους, λέγοντας ότι … «ποτέ δεν προσδιορίστηκε ακριβής ημερομηνία λήξης της θητείας της Κυβέρνησης», ότι «πρώτα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της και μετά να πάμε σε εκλογές» και άλλα παρόμοια. Ως συνήθως επικαλούνται τη σωτηρία της χώρας, αλλά στην πράξη οι περισσότεροι βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, πιέζουν για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή της στην εξουσία, για λόγους που έχουν να κάνουν με το… πορτοφόλι τους!
Επειδή το 80% των βουλευτών προβλέπεται να μείνει εκτός της επόμενης Βουλής, μια και οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι θα τους…μαυρίσουν, αλλά και επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών είναι ανεπάγγελτοι, ζητούν ασμένως να παραταθεί η θητεία της Κυβέρνησης Παπαδήμου ώστε να εξακολουθήσει να…πέφτει ο μισθός των 6.500 € μηνιαίως! Όσο περισσότερο επιβιώσει η Κυβέρνηση Παπαδήμου, τόσα περισσότερα χρήματα θα βάλουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι βουλευτές.
«Αφού δεν θα εκλεγώ στις επόμενες εκλογές, και επειδή θα μείνω άνεργος για μεγάλο διάστημα, γιατί να μην φροντίσω να μαζέψω λεφτά για το… δύσκολο αύριο;».
Αυτή είναι η αντίληψη που διακατέχει την πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ν.Δ. αλλά και ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι συμμετέχουν στην Μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου και επιθυμούν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή της στην εξουσία!!!

Την άποψη περί εξασφάλισης Πρωθυπουργικής σύνταξης φαίνεται να έχει και ο διορισμένος Πρωθυπουργός. Ήδη δημοσιεύματα, χαρακτηρίζουν τον Παπαδήμο ως τον «άνθρωπο που μαζεύει συντάξεις». Ο δε καθηγητής κ. Γιάννης Βαρουφάκης, τον κατηγορεί ευθέως ότι κρατούσε σε κατάσταση αναστολής για πάνω από 10 χρόνια την Πανεπιστημιακή έδρα, προκειμένου να πάρει σύνταξη!!! Μάλιστα ο κ.Βαρουφάκης απηύθυνε ένα καίριο ερώτημα προς τον κ. Παπαδήμο:
“Αν ο κ. Παπαδήμος πραγματικά πιστεύει ότι εμείς οι Έλληνες πρέπει να δράσουμε με γενναιότητα, αποδεσμευόμενοι από τα κεκτημένα μας, τον καλώ να δώσει το παράδειγμα. Πώς; Παραιτούμενος από τη θέση του καθηγητή που κατέχει στο Τμήμα μου, σε κατάσταση αναστολής για πάνω από δέκα χρόνια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε έναν νέο επιστήμονα για να διδάσκει τους φοιτητές μας.
Μπορεί να χάσει ένα ευτελές μέρος της σύνταξής του, όμως με αυτή την κίνηση θα καθιστούσε πειστικότερες τις προτροπές του προς τους υπόλοιπους.”
!
Καμία απάντηση από τον κ. Παπαδήμο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο κύριος λόγος που επιδιώκει την παράταση της θητείας του, είναι η διασφάλιση και της Πρωθυπουργικής σύνταξης!!!
Γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Πρωθυπουργία άρχισε να μεταθέτει τον χρόνο των εκλογών. Επειδή ο κ. Παπαδήμος γνωρίζει το εκρηκτικό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία, επειδή οι κρίσιμες αποφάσεις για τον νέο σφαγιασμό μισθών και επιδομάτων, θα οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη, ο διορισμένος Πρωθυπουργός επιδιώκει να μεταθέσει τις αποφάσεις για αργότερα, ώστε να μην πέσει από την εξουσία αιφνιδίως, προ της 19ης Φεβρουαρίου. Η μετάθεση των εκλογών, έχει να κάνει πρωτίστως με την μετάθεση των κρισίμων αποφάσεων!

Ως παρόμοια περίπτωση αναφέρεται αυτή του Παναγιώτη Πιπινέλη, ο οποίος διετέλεσε  υπηρεσιακός  Πρωθυπουργός από 17 Ιουνίου 1963 έως 28 Σεπτεμβρίου 1963. Η θητεία της τότε υπηρεσιακής Κυβέρνησης παρατάθηκε, προκειμένου εν μέσω θέρους, να περάσει ένα σημαντικό νόμο, αυτόν που έδινε σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους επίδομα αδείας διακοπών. Επίδομα  που σήμερα καταργεί η τρόϊκα. Τότε λοιπόν, δόθηκε το επίδομα αδείας στους υπαλλήλους αλλά και η παράταση της υπηρεσιακής Κυβέρνησης, εξασφάλιζε σύνταξη Πρωθυπουργού στον Παναγιώτη Πιπινέλη!
Προφανώς κάτι ανάλογο επιχειρείται τώρα: Να ψηφιστεί το PSI και το Μνημόνιο θανάτου της Ελλάδος, αλλά να εξασφαλιστεί απρόσκοπτα και η Πρωθυπουργική σύνταξη του κ. Παπαδήμου!  
Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας ταγοί προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον, από το όφελος της Πατρίδας.