Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ! Η ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Λιάγκας: «Μου κάνετε πλάκα! Δεν φοράει κάτι»! Νάργες: «Το καθιστικό μου έχει παγώσει»! Λιανός: «Απίστευτο! Με ξεπερνάει»! - Δείτε το βίντεο!

Εικόνες απαράμιλλου φυσικού κάλλους είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης. Το νέο επεισόδιο από τη σειρά... "οι περιπέτειες της sεxy Λάουρας" πήγε την τηλεόραση ένα βήμα παραπέρα, "παγώνοντας" ακόμα και τους παρουσιαστές στο Πρωινό.

Η Λάουρα Νάργες βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ως άλλη Miley Cyrus καθισμένη σε μπάλα κατεδάφισης πάνω από χαλάσματα! Η παρουσιάστρια δεν φορούσε ρούχα, παρά μόνο ένα ολόσωμο κορμάκι στο χρώμα του δέρματος!

«Παιδιά μου κάνετε πλάκα! Δεν φοράει τίποτα!», είπε έκπληκτος ο Γιώργος Λιάγκας. «Το καθιστικό μου έχει παγώσει!», φώναζε η Λάουρα πάνω στη μπάλα. «Το καθιστικό σου έχει και χολ πριν μπεις;», ρώταγε ο Γιώργος Λιανός.

Κάπου εκεί η μπάλα κατεδάφισης ανυψώθηκε υπό τα ουρλιαχτά της Λάουρα Νάργες. Ακολούθησε τραγούδι και πλάνα που ...κατεδάφισαν τους πάντες!

«Απίστευτο! Με ξεπερνάει!», σημείωσε ο Λιανός -διαβάζοντας τη σκέψη των τηλεθεατών-, ενώ το γέλιο μπερδεύτηκε με την αμηχανία στα πρόσωπα των παρουσιαστών...


kamikaze.gr

1 σχόλιο: