Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ...ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ!!! 2,6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!

Κάθε επαφή με την πραγματικότητα έχουν χάσει στην καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση. Όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα στον Τύπο ο Αβραμόπουλος ενέκρινε κονδύλι ύψους 2,6 εκατ. ευρώ για μια ιστοσελίδα!
Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να φανταστούμε πού και σε ποιους θα πάει αυτό το υπέρογκο ποσό. Αναδημοσιεύουμε την εν λόγω καταγγελία και αναμένουμε απαντήσεις!
"Δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος για τους στημένους διαγωνισμούς για τα εξοπλιστικά και στο υπουργείο Άμυνας κάνουν ό,τι μπορούν για να τροφοδοτήσουν με έναν διαγωνισμό που προωθούν μέσα στην "τούρλα" των εκλογών. Αφορά τη δημιουργία διαδικτυακής πύλης ΕΡΜΗΣ προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ. Ενός... σάιτ που θα βοηθήσει στη βελτίωση των στρατολογικών υπηρεσιών.
Τόσα χρήματα σε μέρες που κόβονται συντάξεις 300 ευρώ; Φαίνεται όμως ότι υπάρχει πολύ... ψωμί, γι΄ αυτό κονταροχτυπιούνται μεγάλες εταιρείες όπως οι Cosmos business systems, Globo technologies, Unisystems και οι ενώσεις εταιρειών Altec Integration - Intrasoft International και PricewaterhouseCoopers - iknowhow..."  
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου