Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣE ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ...

Μπήκαμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών.  Μετά το "Χριστός Ανέστη" και το Πάσχα των Ελλήνων, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους για την μεγάλη αναμέτρηση της 18ης Μαϊου. 
Οι 9 μονομάχοι ξεχύνονται για την κατάκτηση μιας από τις δύο πρώτες-προνομιούχες θέσεις. 
Η εκτίμηση που κάναμε χθες έχει το ρίσκο της και βεβαίως δεν σημαίνει τίποτε μια και η τελευταία στροφή είναι η πιο κρίσιμη και αυτή που μπορεί να αλλάξει, να ανατρέψει τα πάντα. Το είπαμε άλλωστε ότι η μάχη  θα είναι σκληρή και αυτό που θα ζήσουμε το βράδυ της 18ης Μαϊου θα είναι ...ταινία τρόμου! Ψήφο με ψήφο θα πηγαίνουν οι αντίπαλοι. Στις προηγούμενες εκλογές ο Ξύδης πέρασε στον δεύτερο γύρο την τελευταία στιγμή εξασφαλίζοντας 160 ψήφους περισσότερους από τον Πάνο Δεμερτζή. Ανέτρεψε την ύστατη ώρα το σκηνικό ενώ ο Δεμερτζής εθεωρείτο το φαβορί για την πρώτη θέση. Κι έτσι, ο Ξύδης όχι μόνο πέρασε στον δεύτερο γύρο αλλά κατετρόπωσε τον αντίπαλό του και έγινε ο πρώτος δήμαρχος του ενιαίου δήμου Παπάγου-Χολαργού. 
Γι' αυτό λοιπόν λέμε ότι η τελική στροφή θα διαμορφώσει και τις προϋποθέσεις για τους δύο πρώτους νικητές των εκλογών. Η ετυμηγορία της κάλπης μπορεί να είναι απρόβλεπτη. Και αυτό το τονίσαμε. Πώς θα εκφραστεί ο ψηφοφόρος; Θα βγάλει την αγανάκτησή του με αντιμνημονιακή ψήφο; Ή θα επιλέξει ανάμεσα στους νέους υποψήφιους Κεχρή και Αποστολόπουλο; Ή οι Παπαγιώτες θα ψηφίσουν με πάθος τον Τίγκα; Ή μήπως ο Δασκαλόπουλος κάνει την ζημιά στον Τίγκα, επωφελούμενος ο ίδιος από του Παπάγου και την στήριξη του Ξύδη; Ή μήπως τελικά οι ψηφοφόροι στραφούν στον εμπειρότατο και εντυπωσιακό σε προτάσεις Κουγιουμτζόπουλο;
Οι εκλογές-θρίλερ στον Παπάγου-Χολαργό, πλησιάζουν!  

1 σχόλιο: