Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΟΣΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣ! 

Χθες από την εφημερίδα μας παρουσιάσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αντίλογος" του κ. Δεληγιάννη. Στις εσωτερικές της σελίδες ωστόσο, η εφημερίδα φιλοξενεί λίβελλο του πρώην δημάρχου κατά του Μάκη Βραχιολίδη. Στον τίτλο του ο λίβελλος γράφει "Πλέον κάθε συκοφάντης στον πάγκο του". Στο κείμενό του δε, εξειδικεύει ποιον εννοεί, μια και ο λίβελλος αναφέρει: "Ο κος Βραχιολίδης όμως δεν έμεινε στις απλές επιφυλάξεις, αλλά προέβη σε ύβρειες κα σε αισχρές συκοφαντίες..."
Επειδή ο κ. Δεληγιάννης δεν επέδειξε την παραμικρή ευαισθησία να επικοινωνήσει μαζί μας για να δημοσιεύσει την απάντηση του Βραχιολίδη η οποία ούτως ή άλλως έχει ήδη αναρτηθεί στο blog μας και επειδή αποφάσισε να "καρφώσει" το ...δημοσιογραφικό μαχαίρι στην πλάτη του εκδότη του "Παρατηρητή", ενημερώνουμε για τα εξής:
Όποιοι εκδότες-δημοσιογράφοι προτίμησαν για τα τριάκοντα αργύρια των διαφημίσεων ή ανακοινώσεων που τους δίνουν να στραφούν εναντίον των τοπικών συναδέλφων τους και να μην τηρούν ούτε καν τα προσχήματα, να ξέρουν ότι εμείς τα τριάκοντα αργύρια που μας προσεφέρθησαν τα επιστρέψαμε στη μούρη αυτών που τα έδιναν, όπως επίσης να ξέρουν ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ακόμη και μόνοι μας! 
Κύριοι, εδώ φαίνεται πόσα απίδια έχει ο σάκος. Αγαπητέ κύριε Δεληγιάννη οι άγιες μέρες προς την Ανάσταση και τον Γολγοθά πολλά μας διδάσκουν. 
Προτίμησες να δημοσιεύσεις κείμενο του πρώην δημάρχου το οποίο χαρακτηρίζει ως "αισχρό συκοφάντη και υβριστή" τον Βραχιολίδη. Ο πρώην δήμαρχος έχει ήδη καταμηνυθεί από τον εκδότη μας. 
Πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις κι εσύ Κώστα ότι δεν αλλάζει τακτική μόνον αυτός, το λίβελλο του οποίου δημοσίευσες, αλλάζουμε τακτική και εμείς...
Αφού κάποιοι αποφάσισαν να επιλέξουν στρατόπεδο απέναντί μας να ξέρουν ότι αυτό δεν μας κάμπτει αλλά μας ενδυναμώνει.  

Υ.Γ. Τα τριάκοντα αργύρια υπάρχουν όσο υπάρχουν Φαρισαίοι και Ιούδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου