Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΧΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

O ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
Γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Για άλλη μια φορά η σημερινή λαομίσητη κατοχική «κυβέρνηση» Σαμαρά- Τούρκογλου σπατάλησε εκατομμύρια Ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία για να απολαύσουν, τις άγιες ημέρες του Πάσχα, οι τουρκοκοτζαμπάσηδες του Αντισυνταγματικού τόξου ονειρεμένες διακοπές. Σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, σε πολυτελέστατα κλαμπ και  χώρες εξωτικές παρέα με ερωμένες πολυτελείας ξόδεψαν αμύθητες περιουσίες την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Διεφθαρμένοι μασόνοι και προδότες της ψευτοδεξιάς, αριστεροί απατεώνες με τεράστιες καταθέσεις, συνδικαλιστές με βρώμικο χρήμα, ελεεινά κομματόσκυλα, αρπαχτικά και σκουπίδια πάσης φύσεως ξεσκίζουν τις σάρκες μας κάθε μέρα και μας Σταυρώνουν Ξανά και Ξανά στον Γολγοθά των Μνημονίων. Ούτε την σύνταξη του Απριλίου δεν έδωσαν οι απάνθρωποι στους πεινασμένους πριν το Πάσχα, για να απαλύνουν λίγο τον πόνο εκατομμυρίων εξαθλιωμένων Ελλήνων. Έφαγαν, ήπιαν και γλέντησαν πλουσιοπάροχα. Σπατάλησαν εκατομμύρια Ευρώ με χορούς και τσιφτετέλια επάνω στα πτώματα δεκάδων χιλιάδων αδικοχαμένων-δολοφονημένων Ελλήνων από τα ληστρικά χαράτσια που μας επέβαλλαν.  
Η ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα οφείλεται στα σκληρά και πρωτοφανή για Ευρωπαϊκή χώρα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η κυβέρνηση Σαμαρά, αναφέρει σε ετήσια έκθεση του το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ. Πριν λίγες ημέρες στον Χολαργό μια γυναίκα 40 χρονών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει απελπισμένη από την φτώχεια. Μια μητέρα με δύο παιδιά απαγχονίστηκε στο Λιτόχωρο. Λίγο μετά την Ανάσταση ένας άντρας αφού έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο   του  ανέβηκε  σε  γέφυρα  στην  Δουκίσσης Πλακεντίας και αυτοκτόνησε στην Αττική οδό.  Συγκλονίζει το Αγρίνιο η αυτοκτονία με καραμπίνα ενός νέου ανθρώπου. Δεκάδες ανυπεράσπιστες γυναίκες βιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες από εισαγόμενα κτήνη σε όλη την επικράτεια. Η απελπισία, η εξαθλίωση και ο τρόμος σκοτείνιασαν  τον Γαλανό Ουρανό της Πατρίδας μας. Αυτές τις ημέρες χαρίζουν το «κοινωνικό μέρισμα» των 500 Ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές εισβολείς, ενώ οι Έλληνες δικαιούχοι δεν ξεπερνούν το 25%. 
Χωρίς Ιστορικό προηγούμενο ο διωγμός των Ελλήνων από την λαομίσητη «κυβέρνηση» Σαμαρά. Οι εκατοντάδες ένοπλες ληστείες, κακοποιήσεις και ξυλοδαρμοί συμπολιτών μας σε καταστήματα, σπίτια και πεζούς στην πόλη του Χολαργού δείχνουν ξεκάθαρα τον Όλεθρο που έρχεται.            
O Όλεθρος που έρχεται
Ένα σατανικό σχέδιο αφανισμού του Ελληνισμού βρίσκεται σε εφαρμογή κατόπιν έξωθεν εντολής. Η υπογεννητικότητα αφανίζει το Γένος μας. Δεν βλέπει πια κανείς Ελληνίδες εγκυμονούσες. Δεν υπάρχουν  Ελληνόπουλα να παίξουν στους δρόμους. Η Ελληνική οικογένεια και η μητρότητα είναι στο στόχαστρο σκοτεινών δυνάμεων. Η Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση, τα Ιερά Κείμενα της Ορθοδοξίας που κράτησαν Όρθια την Πατρίδα μας σε χαλεπούς καιρούς σύντομα θα τεθούν υπό άγριο διωγμό. Θα μετατρέψουν τους Ιερούς Τόπους του Ελληνισμού σε μουσουλμανικά Τεμένη και θα γκρεμίσουν τα λευκά Μάρμαρα του Παρθενώνα. Όσοι απαρτίζουν σήμερα αυτό το ελεεινό, ανθελληνικό και φασιστικό μόρφωμα της «νδ» δεν έχουν καμιά σχέση με την Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά. Στο σύνολο τους αποτελούν μια διεφθαρμένη εγκληματική συμμορία που κατέστρεψε την Πατρίδα μας. Απομεινάρια του Ιμπραήμ, υπολείμματα του Ξέρξη και γιουσουφάκια του σφαγέα Κεμάλ θέλουν την Πατρίδα μας επαρχία του Ισλαμαμπάντ. Οι δικοί μας πατεράδες ήσαν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την Ιστορία, τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας και τις Ιερές Παρακαταθήκες. Πατέρες της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης και Πίστης, Ιεράρχες όπως ο Πατροκοσμάς, ο Καλόγερος Σαμουήλ και ο Χριστόδουλος θα ζουν μέσα μας Αιώνια παρά τις διώξεις και την τρομοκρατία της κατοχικής «κυβέρνησης» Σαμαρά. 
Το 1940 στην Αλβανία οι Έλληνες Εθνικιστές υπό τον Ιωάννη Μεταξά διέλυσαν τις φασιστικές μεραρχίες του Μουσολίνι, ενώ λίγους μήνες μετά στα οχυρά Μεταξά ντρόπιασαν και ταπείνωσαν της σιδερόφραχτες ταξιαρχίες των μακελάρηδων του Χίτλερ. Σήμερα, η φασιστική «κυβέρνηση Σαμαρά-Τούρκογλου»  υποδούλωσε την Ελλάδα στους Γερμανούς φασίστες της πρώην κομμουνίστριας Μέρκελ. Δεν θα μπορούσαν οι Γερμανοί κατακτητές να υποδουλώσουν την Πατρίδα μας εάν δεν είχαν με το μέρος τους τα Σταλινικά απολιθώματα του Μεσαίωνα, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Ανθέλληνες Σταλινιτσολιάδες του ΚΚΕ, φρόντισαν με χιλιάδες πράξεις εθνικής ταπείνωσης και προδοσίας να προετοιμάσουν το έδαφος για την οικονομική κατάρρευση της Πατρίδας μας τσακίζοντας την Ιστορία τον Πολιτισμό και την Ελληνορθόδοξη Παράδοση ενός Υπερήφανου Λαού. Ας γνωρίζουν καλά όλοι αυτοί που καταπάτησαν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι τελείως διαφορετική από τις μέρες Σκλαβιάς και Ντροπής που Ζούμε σήμερα. Όσον αφορά το ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ [Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας], το απολίθωμα το δολοφόνου Στάλιν, το μόρφωμα που στηρίζεται στα εκατομμύρια των τραπεζιτών καρφώνοντας Έλληνες στους  Δυνάστες της Πατρίδας μας, μετά τις εκλογές δεν υπάρχει. Ας ψάξουν να δουν τι έγινε στην Γαλλία με τον Λεπέν και την κατάρρευση του ΚΚΓ πριν λίγα χρόνια. Ήρθε η ώρα για Εθνικές ενώσεις εργαζομένων σε όλους τους τόπους δουλειάς. Ήρθε η Ώρα για μια Πανελλήνια Πατριωτική Εθνική Κίνηση Συνταξιούχων. Ήρθε η Ώρα για ένα Υπέρ Πάντων Αγώνα Επιβίωσης του Έθνους των Ελλήνων. Ήρθε η Ώρα για Ένα Πανίσχυρο Εθνικό Κίνημα με τους Άριστους Μπροστά.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ

ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου