Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ …ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ!

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»
«Μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας τις αντιδράσεις αποφάσισα να μην κατέβω στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ. Θεωρώ χρέος να τηρήσω όλα όσα πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Σαμαρά αλλά η συνείδησή μου δεν μου το επιτρέπει».
Με αυτό το tweet ο Κυριάκος Βελόπουλος ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει στις ευρωεκλογές. Κι όλα αυτά λίγο πριν ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός τις λίστες της ΝΔ για την Ευρωβουλή.

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Κυριάκος Βελόπουλος τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Διότι έτσι και έβαζε την υπογραφή κι έμπαινε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ θα τα άκουγε άγρια! Ήδη το κείμενο το είχαμε έτοιμο και λίγο πριν πατήσουμε κλικ για να ανέβει μας πρόλαβε η δήλωση που ανέβασε στο tweeter  ο γνωστός πολιτικός.  
Το ότι σήμερα οι πολιτικοί λένε ...αυτά και την επομένη είναι έτοιμοι να κάνουν κωλοτούμπα αλά Κομανέτσι, είναι γνωστό! Και κάνουν πιρουέτες απίστευτες, αφήνοντας άναυδους τους πολίτες. Που, ενώ σήμερα βλέπουν τους πολιτικούς να σκίζουν τα ιμάτιά τους υπέρ της Πατρίδος, την επομένη τους βλέπουν να στοιχίζονται πίσω από αυτούς που ψήφισαν μνημόνια προδοτικά και κατάπτυστα.
Ο Βελόπουλος λοιπόν τελευταία στιγμή έκανε πίσω και δεν συντάχθηκε με αυτούς που μέχρι πριν λίγο καιρό επέκρινε με σφοδρότητα.
Διαβάστε λοιπόν τι δήλωνε με παρρησία ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ  πριν από λίγους μήνες: «Έχω δημόσια δηλώσει πως ήταν λάθος μου η ψήφιση του πρώτου Μνημονίου. Ανέλαβα αυτή την ευθύνη των πράξεών μου. Όμως, μου δίνετε την ευκαιρία να πω κάτι. Δεν μπορεί ένα λάθος μου να παραβλέπει όλα τα υπόλοιπα που έκανα για την Ελλάδα και τους Έλληνες όσο καιρό ήμουν στην Βουλή! Και για την ενημέρωσή σας, το 1ο μνημόνιο πότε δεν νομοθετήθηκε όπως το 2ο και 3ο στα οποία εγώ ήδη ήμουν εκτός βουλής, όταν ψηφίστηκαν! Επίσης το 1ο μνημόνιο δεν παρέδιδε εθνική κυριαρχία αλλά το 2ο, οπότε για όσους με κατηγορούν θα έπρεπε να αναζητούν την αιτία του κακού σε αυτούς που ψήφιζαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν εδώ και χρόνια και τους εκπροσωπούν αυτή την στιγμή μέσα στο Κοινοβούλιο».

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: «Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΩΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙ»
«Αν έχουν την εντύπωση οι κρατούντες ότι θα μπορέσουν να περάσουν την λύση του ζητήματος με τα Σκόπια βάσει των νέων προτάσεων του κ Νίμιτς, αποδίδοντας ονομασία “βόρειος Μακεδονία” στο τεχνητό κράτος των Σκοπίων, τότε κάνουν λάθος. Ο Ελληνικός λαός δεν θα το συγχωρέσει και δεν θα το αποδεχτεί αυτό. Μια τέτοια εξέλιξη θα γίνει η χιονοστιβάδα που θα τους καταπλακώσει όλους όπως δεν έγινε μέχρι τώρα με τα άθλια μέτρα που έχουν καταδικάσει οικονομικά την Ελλάδα τον ελληνικό λαό. Και αυτό το θέμα δεν άπτεται μόνο της τρικομματικής κυβέρνησης αλλά αφορά και τα κόμματα της αριστεράς που θα κληθούν να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να πάψουν να παίζουν με τις λέξεις. Κάποιοι πρέπει να ξεγυμνωθούν μπροστά στους Έλληνες. Στο θέμα αυτό θα πέσουν οι μάσκες και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Εδώ θα φανεί ποιος πραγματικά αγωνιά για την πατρίδα του και θα αντισταθεί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ: «ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΤΕΜΙΣΤΕΣ»

"Είναι λάθος η απόφαση να κτιστεί εντός του αστικού ιστού στον Ελαιώνα και είναι λάθος να προχωρήσουμε σε μια τέτοια ενέργεια χωρίς αντίστοιχα να έχουμε κλείσει όλους τους παράνομους λατρευτικούς χώρους στις γειτονιές της Αθήνας. Οι «πολυπολιτισμικοί», δηλαδή το «συνταγματικό τόξο», οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και η ρεπούσεια ΔΗΜΑΡ πάνε να φτιάξουν στην καρδιά της Αθήνας, με διαδικασίες εξπρές, ένα προγεφύρωμα για κάθε λογής πράκτορες και εξτρεμιστές".

Σχόλιο: Βρε Κυριάκο, ήταν ανάγκη να ...δεις τις αντιδράσεις για να κάνεις πίσω και να μην συνταχθείς με τον Σαμαρά; Τελικά, τις αντιδράσεις άκουσες πρώτα ή τη συνείδησή σου; Και αν, υποθέσθω, δεν υπήρχαν αντιδράσεις, τι θα έκανες; Θα έμπαινες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ; Και η "συγγνώμη" προς τον Σαμαρά τι λόγο έχει; Γιατί δεν του το ξέκοψες από την αρχή; Έπρεπε να αφουγκραστείς πρώτα τις...αντιδράσεις του κόσμου;;; 
Εγώ πάντως στη θέση σου τον Σαμαρά θα τον ξαπόστελνα κατευθείαν Κυριάκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου