Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!

Η σημερινή επίσκεψη της Ρένας Δούρου, της Χαράς Καφαντάρη, του Γιώργου Καραμέρου και του υποψήφιου Δημάρχου Περικλή Ζήκα στον Μάκη Βραχιολίδη, όπου μάλιστα παρέμειναν επί 10λεπτο, κάποιους τους έκανε να βγάλουν σπυριά! Και όχι μόνον: ένας ανώνυμος σχολιαστής έγραψε χυδαίο, απειλητικό σχόλιο σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας αλλά και σε βάρος του Περικλή Ζήκα, ο οποίος, λέει, θα κληθεί να απολογηθεί για τη φωτογραφία αυτή!!! Και το απειλητικό μήνυμα καταλήγει με το: "φόλα στους φασίστες"! Ποιους εννοεί φασίστες; Όλους αυτούς που φωτογραφίζονται με τον Βραχιολίδη; Ή τον ίδιο τον δημοσιογράφο-εκδότη; Ας ρωτήσουν λοιπόν την Ρένα Δούρου, την Χαρά Καφαντάρη, αλλά και τον Περικλή Ζήκα, και τον Δημήτρη Πλειώνη ή την Νάντια Σωφρονά, που το μόνο που λένε είναι ότι: "Με τον Βραχιολίδη μπορεί να διαφωνούμε ιδεολογικά, αλλά είναι απόλυτα δημοκρατικός, δημοσιεύοντας τις απόψεις μας και όλες τις ανακοινώσεις-δελτία τύπου που του στέλνουμε"!

Κάποιοι όμως που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκράτες, τελικά είναι  επικίνδυνοι για τη δημοκρατία, απειλώντας μάλιστα  με  ...ιερά εξέταση και φόλα, ανθρώπινες ζωές! 
,

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ, ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΨΗΦΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΚΛΗ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΚΑΛΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ.

    ΜΑΚΗ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΙΜΙΚΟ ΤΟΞΟ.

    ΜΑΚΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πω κάτι προτότυπο και άσχετο από πολιτική επικαιρότητα...

    Λέω... Τολμάει κάποιος από την ΕΠΟ να βγει φωτογραφία με τον Μάκη Βραχιολίδη;;;

    Λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή