Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!! ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ "ΟΧΙ"! ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ!!!
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το "Μπλε Λιοντάρι" για τις νέες φωτογρφίες που μας στέλνει από την προπαγάνδα που ετοιμάζουν οι της ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΝΙΚΕ για να προωθήσουν τις φανέλες της εθνιής ποδοσφαίρου. Προκειμένου η πλύση εγκεφάλου να επιτύχει καλύτερα βάζουν και μικρό παιδάκι να στέκεται σε στάση προσοχής από σεβασμό -υποτίθεται- στην ελληνική σημαία που φέρει στο στήθος του η οποία όμως δεν είναι ελληνική σημαία!!! Με το έτσι θέλω, η ΕΠΟ και παρά το ότι εχει ενημερωθεί εδώ και μήνες για το σήμα-μαϊμού έχει στυλώσει τα πόδια και λέει: "Δεν αλλάζουμε το εθνόσημ ό,τι και να γίνει. Αυτό θα είναι το εθνόσημο της εθνικής ποδοσφαίρου". Τους απαντάμε λοιπόν κι εμείς: "φάτε τα μούτρα σας και ξεφτιλιστείτε στο μουντιάλ". Για μας πάνω α'όλα είναι η Ελλάδα και η ελληνική σημαία και περιφρονούμε-πολεμούμε την πλύση εγκεφάλου και ό,τι προσβάλλει την Πατρίδα μας. Γι' αυτό συστήνουμε στον κόσμο να περιφρονήσει από τις μπουτίκ τα προϊόντα αυτά που φέρουν το σήμα-μαϊμού της εθνικής ποδοσφαίρου. 
Ας δούμε όμως τι μας επισημαίνει το"Μπλε Λιοντάρι":
"Η διεθνιστική εταιρεία Nike κάνει τα πάντα να προβάλει τα προϊόντα της με... "πατριωτισμό" χωρίς να έχει την διάθεση να βάλει το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία και να αποσύρει μαζί με την ΕΠΟ το ψεύτικο σήμα που είναι γωστό ως σήμα-μαϊμού.

Συγκεκριμένα:

Στην πρώτη φωτογραφία δείχνει το ελληνόπουλο "περήφανο" σε στάση προσοχής που φορά την φανέλα με το ψεύτικο σήμα της Εθνικής Ελλάδος. Στην φωτογραφία αυτή δεν υπάρχει ούτε σε φόντο η ελληνική σημαία! Όμως το ψεύτικο σήμα παραμένει ακόμα και φέρνει συμφορές με τις ευλογίες της ΕΠΟ και της Nike.

Στην δεύτερη φωτογραφία δείχνει τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργο Σαμαρά και Γιώργο Καραγκούνη που φορούν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος με το ψεύτικο σήμα. Το κουφό είναι ότι η ΕΠΟ και διεθνιστική αθλητική εταιρεία δεν αλλάζει το ψεύτικο σήμα και κάνει την... ευγενική προσφορά όποιος αγοράσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος έχει δώρο την Ελληνική Σημαία.

Στην τρίτη φωτογραφία είναι τα 2 Τ-Shirt που δείχνουν γιατί πρέπει να έχουν οι φανέλες της Εθνικής Ελλάδος το γνήσιο εθνόσημο που είναι η Ελληνική Σημαία που δίνει δύναμη και μπορεί πράγματι να εμψυχώνει τους παίκτες μας". 

Σχόλιο: Προσέξτε τουςάθλιους: Ενώ βλέπουν και μόνοι τους ότι το σήμα στο πέτο των παικτών είναι μαϊμού σου λένε, αν αγοράσεις τη φανέλα με το σήμα-μαϊμού, τότε και μόνον τότε θα σου δώσουμε την ελληνική σημαία!!! Αφού πάρεις πρώτα το πλαστό σήμα μετά θα σου κάνουμε δώρο την ελληνική σημαία! Αλαλούμ και σύγχυση την οποία προκαλούν κυρίως στα μικρά παιδιά. Γι' αυτό το κακκό που κάνουν είναι πολύ μεγάλο!

5 σχόλια:

  1. Μπράβο Μάκη που βγάζεις ένα ακόμα θέμα που αφορά την εθνική ομάδα. Μπράβο και στο Μπλε Λιοντάρι που το έστειλε.

    Εγώ λέω ότι η ΕΠΟ πρέπει να λογικευτεί και να αποσύρει το σήμα-μαϊμού από τις εμφανίσεις της εθνικής μας ομάδας γιατί μας έφερε ένα σωρό συμφορές με κυριότερη αυτά που έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

    Οφείλει η ΕΠΟ να βάλει το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας για να δούμε επιτέλους μια πολύ Μεγάλη Λαμπρή στην εθνική ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Εμείς περιμένουμε να μπει σύντομα το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιθυμία μας προς την ΕΠΟ είναι να αποσυρθεί εδώ και τώρα το ψεύτικο σήμα που είναι γνωστό στο διαδίκτυο ως σήμα-μαϊμού από τις φανέλες της εθνικής μας ομάδας και να μπει το σωστό γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που υπάρχει στις δύο φανέλες που προβάλλεται από το μπλογκ εδώ και πολύ καιρό που είναι ότι καλύτερο που έχουμε δει για σήμα. Αυτό εμείς θέλουμε.

    Δεν αποδεχόμαστε στο σήμα-μαϊμού της ΕΠΟ. Απορρίπτεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να αλλάξει αυτό το οικτρό σήμα που έχει στις φανέλες η εθνική μας ομάδα. Προτιμώ να έχω στην συλλογή μου τα δύο t-shirt που έχουν το σωστό και γνησιότατο σήμα που είναι η ελληνική σημαία. Αυτά για όλους στην ΕΠΟ και στην αθλητική εταιρεία Nike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιέται κανείς αν το συγκεκριμένο ποστ είναι πραγματικό ή τρολ. Στην απίθανη (θέλω να πιστεύω) περίπτωση που είναι αληθινό, μερικές αυτονόητες (;) παρατηρήσεις. Πρώτον, είναι άλλο πράγμα η σημαία και άλλο το εθνόσημο (άρα δεν έχει νόημα να επικρίνεις το εθνόσημο επειδή...δεν είναι σαν την σημαία). Δεύτερον, ένα εθνόσημο δεν μπορεί να είναι «ψεύτικο», αλλά μόνο αισθητικά ωραίο ή άσχημο. Τρίτον, ναι, το συγκεκριμένο εθνόσημο είναι χάλια και πρέπει να γίνει ένα νέο. Μόνο όμως αν πρόκειται να το ετοιμάσουν επαγγελματίες γραφίστες υψηλού επιπέδου μετά από διαγωγισμό. Όχι όπως αρέσει στη δική μας βλαχοαισθητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε θα σου πω αυτό. Αυτό το σήμα που υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή είναι ότι καλύτερο για σήμα και απεικονίζει την ελληνική σημαία. Όσο αφορά για βλαχοαισθητική να ξέρεις ότι υπάρχει στους σχεδιαστές της ΕΠΟ και ζητάμε το αυτονόητο που είναι το σήμα να είναι η ελληνική σημαία και όπως υπάρχει εδώ στον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή