Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Διαβάστε με προσοχή την εκτίμηση που κάνει το aftodioikisi.gr το οποίο ουσιαστικά βγάζει στο δεύτερο γύρο ως σίγου τον Τίγκα και απ'ο 'κει και πέρα ναι μεν θεωρεί αναγνωρίσιμη υποψηφιότητα τον πρώην δήμαρχο Χολαργού αλλά ουσιαστικά το ότι προέρχεται από τη ΝΔ (και όσα άλλα αρνητικά κουβαλάει από μόνος του) τον καίει και η σφαγή θα γίνει ανάμεσα στους υπόλοιπους. Προσέξτε ποια είναι η ανάλυση που επιχειρεί το συγκεκριμένο site.
Δ. Παπάγου – Χολαργού
Δημήτρης Νικολάου (πρώην δήμαρχος)
Κώστας Τίγκας (αντιδήμαρχος)
Γιάννης Κεχρής
Χριστίνα Πολυκαλά
Ηλίας Αποστολόπουλος
Χρήστος Δασκαλόπουλος
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Γιώργος Ρεμούνδος (ΚΚΕ)
Περικλής Ζήκας (ΣΥΡΙΖΑ)
Μετά την ανακοίνωση του νυν δημάρχου Βασίλη Ξύδη ότι δεν θα ξανακατέβει, οι υποψήφιοι έφτασαν αισίως τους δέκα (με την προσχώρηση της Παρίση στον Αποστολόπουλο, έμειναν 9). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις (και μία δημοσκόπηση) στο β΄ γύρο θα είναι σίγουρα ο δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του νυν δημάρχου, Κώστας Τίγκας ο οποίος έχει συσπειρώσει σε μεγάλο βαθμό τους ψηφοφόρους της περιοχής του Παπάγου και ένας υποψήφιος από το Χολαργό: Με τα σημερινά δεδομένα ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου έχει το πλεονέκτημα της αναγνωρισιμότητας αλλά το μειονέκτημα ότι από το χώρο της ΝΔ στο Χολαργό κατεβαίνουν ακόμη τέσσερις υποψήφιοι: Οι Γιάννης Κεχρής, Χρήστος Δασκαλόπουλος και Ηλίας Αποστολόπουλος. Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Χάρης Κουγιουμτζόπουλος επιχειρεί, και πιθανόν να το πετύχει, να συσπειρώσει το χώρο της κεντροαριστεράς και ο Περικλής Ζήκας προσπαθεί να ανέβει στο «κύμα» του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι, δε, πολύ πιθανό ο υποψήφιος από το Χολαργό που έχει περίπου το διπλάσιο πληθυσμό από το Παπάγου να κερδίσει τον Κ. Τίγκα και, μάλιστα, εύκολα. Το «παζλ» των υποψηφιοτήτων συμπληρώνουν οι Γιώργος Ρεμούνδος, από το ΚΚΕ και ο Περικλής Ζήκας από το ΣΥΡΙΖΑ.

4 σχόλια:

  1. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο κ. Δασκαλόπουλος ουδεμία σχέση έχει με την Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε τί σχέση θα μπορούσε να έχει ο πρώην Διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Τσοχατζόπουλου με την κεντροδεξιά παράταξη; Προφανώς, το συγκεκριμένο site, καθ όλα σοβαρό, υπέπεσε στο σφάλμα των εσφαλμένων πληροφοριών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείτε πως δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ, ο τέως κόκκινος συνταγματάρχης Δασκαλόπουλος ( υποψήφιος του ΚΚΕ το 2002 στο Δήμο Χολαργού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...ναι μεν θεωρεί αναγνωρίσιμη υποψηφιότητα τον πρώην δήμαρχο Χολαργού αλλά ουσιαστικά το ότι προέρχεται από τη ΝΔ (και όσα άλλα αρνητικά κουβαλάει από μόνος του) τον καίει και η σφαγή θα γίνει ανάμεσα στους υπόλοιπους".

    33 και σήμερα τρελό αγόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεξιός ξε-δεξιός, το μόνο σίγουρο είναι ότι με Δασκαλόπουλο όντως υποψήφιο Δήμαρχο, ο Τίγκας δεν περνά σε καμία δεύτερη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή