Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ" ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!!! Α, ΡΕ SUCCESS STORY!!!

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας Ηλεκτρονική Αθηνών Α.Ε.Ε. γνωστοποιούμε στη διοίκηση ότι, θέλοντας να συμμετέχουμε στην οικονομική ανάκαμψη της εταιρείας και στο πλαίσιο της συζήτησης με τις τράπεζες για την αναχρηματοδότησή της, αποφασίσαμε να προσφέρει ο καθένας μας τις καθαρές αποδοχές ενός μηνός με το νόμιμο τρόπο που θα μας υποδειχθεί.
Ο τρόπος καταβολής της παραπάνω προσφοράς μας, αποφασίσαμε να γίνει από τον καθένα από εμάς με:
1. Το ¼ του μισθού Απριλίου 2014
2. Το ¼ του μισθού Ιουλίου 2014
3. Το ½ του μισθού Δεκεμβρίου εφόσον οριστικοποιήσουμε την καταβολή του το Σεπτέμβριο του 2014 συνεκτιμώντας την οικονομική κατάσταση της εταιρείας εκείνη την περίοδο».
Η επιστολή που έλαβαν την περασμένη εβδομάδα οι εργαζόμενοι της «Ηλεκτρονική Αθηνών», να ‘’χαρίσουν’’ στην εταιρεία έναν από τους μισθούς του 2014, με προθεσμία μάλιστα να απαντήσουν, άμεσα, έως τις 16 Απριλίου, αποτυπώνει τις συνθήκες ασφυξίας που επικρατούν πλέον σε ορισμένες αλυσίδες, οι οποίες έχουν βρεθεί στο ‘’κόκκινο’’ τα τελευταία χρόνια λόγω της μεγάλης πτώσης της κατανάλωσης και της καθίζησης των πωλήσεών τους.
Στην περίπτωση της Ηλεκτρονικής, η εταιρεία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ρευστότητας, έστω κι αν ο όμιλος έχει προχωρήσει ήδη σε κινήσεις αναδιάρθρωσης κατά τη διάρκεια της κρίσης, με μειώσεις μισθών και απομακρύνσεις προσωπικού, το οποίο στο τέλος του 2013 έφθανε συνολικά τους 571 εργαζομένους έναντι 595 εργαζομένων ένα χρόνο πριν.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου