Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ 16ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΗΣ!!!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που ζούσε ένα 16χρονο κορίτσι επί 1,5 μήνα στη Μάνδρα Αττικής.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, είχε γίνει έρμαιο στις πιο αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της ο οποίος τη χρησιμοποιούσε ως ερωτικό αντικείμενο καταστρέφοντάς της και την τελευταία ικμάδα παιδικής αθωότητας.
Το κορίτσι δεν άντεξε και εξομολογήθηκε στη μητέρα του τα όσα υπέφερε από τον 42χρονο πατριό του. Η μητέρα σοκαρισμένη πήρε την κόρη της και κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατήγγειλε τα πάντα. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι άκουγαν μητέρα και κόρη να περιγράφουν τον αισχρό τρόπο με τον οποίο ο πατριός ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο κορμάκι του κοριτσιού.
Το παιδί επιβεβαίωσε τα πάντα παρουσία και ψυχολόγου της αστυνομίας. Επί 1,5 μήνα ο «άνδρας» το βίαζε κατά φύση και παρά φύση ασκώντας του ψυχολογική βία μέχρι που το κορίτσι κατέρρευσε και είπε τα πάντα στη μητέρα του.
Το απίστευτο είναι ότι ο πατριός έκανε ό,τι έκανε όχι μόνο στο σπίτι όπου ζούσε με τη μητέρα του κοριτσιού αλλά και στο πατρικό σπίτι του.

kentrinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου