Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΓΚΙΟΥΛ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ

Σχόλια Α.Π. Σε αυτούς προσκυνάνε οι Σαμαράς-Βενιζέλος: Καζάν-καζάν και άλλες ραγιαδίστικες στάσεις. Εφαρμόζουν τον οθρωμανικό επεκτατισμό και τα δικά μας πολιτικά ραμολιμέντα, χωρίς ίχνος τσίπας, φέρονται ως σύγχρονοι ραγιάδες!

Σε μια απίστευτη πρόκληση προχώρησε η Τουρκία.

Την ώρα που ο διάλογος για το Κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Τούρκος Πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιουλ μετέβη στα Κατεχόμενα για τα 40 χρόνια από τον Αττίλα!

Ο Γκιούλ θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού -όπως αποκαλούνται- για την εισβολή των τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται τόσο η επίσκεψη στο αρχηγείο των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων όσο και η επίσκεψη στον τάφο του Ραούφ Ντενκτάς.

Προκλητική είναι η στάση και του Πακιστάν αλλά και του Αζερμπαϊτζάν, καθώς βουλευτές των δύο χωρών έφθασαν επίσης στα Κατεχόμενα για τις εκδηλώσεις του ψευδοκράτους.

Το απόλυτα οξύμωρο της υπόθεσης είναι η «εμπνευσμένη» ιδέα του -αποκαλούμενου- υπουργού Εξωτερικών του ψευδοκράτους Οζντίλ Ναμί, ο οποίος διοργάνωσε μια ποδηλατοδρομία για την ειρήνη στο πλαίσιο των εορτασμών του φονικού Αττίλα…

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου