Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!

γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
(ιατρός)


Διαβάσαμε :

"Αυτό που πραγματικά υπονόμευσε την θέση των Σοβιετικών το 1983 ήταν τα εξόφθαλμα ψεύδη του καθεστώτος και η απροθυμία του να συνεργαστεί στο πλαίσιο μιας διεθνούς έρευνας. Η προϊστορία του Πούτιν είναι κάθε άλλο παρά καθησυχαστική. Είναι αξιομνημόνευτο ότι η προεδρία ξεκίνησε με μια απάτη: τον Αύγουστο του 2000, όταν βυθίστηκε το πυρηνικό υποβρύχιο Κούρσκ, η Μόσχα αρχικά κατηγόρησε το ΝΑΤΟ, την ώρα που αρνιόταν κάθε ξένη βοήθεια για τη διάσωση του εγκλωβισμένου πληρώματος. Ο Πούτιν ακολούθως έστρεψε τα βέλη του στα ρωσικά μίντια που αξιολογούσαν αρνητικά την κυβερνητική διαχείριση της κρίσης και εξόργισε τις πενθούσες οικογένειες των θυμάτων με το σχόλιο του για την τύχη του υποβρυχίου: “ Βυθίστηκε” είχε πει με ένα στυγνό μειδίαμα."
( Ιστολόγιο OnAlert.gr)

κχ
- Σχετικά με το Κουρσκ.
Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε ότι προηγήθηκε η κατάρριψη ενός αμερικανικού Stealth - ήταν το μοναδικό - στον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Σερβίας. Μετά ακολούθησε η βύθιση του Κουρσκ, στη θάλασσα του Μπάρενς, σε διεξαγόμενα γυμνάσια του ΝΑΤΟ. Με άλλα λόγια, στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας η Ρωσία αποκάλυψε μέρος του οπλοστασίου της, στη θάλασσα του Μπάρενς οι Δυτικοί έδειξαν τα δικά τους. Όπως το αθέατο Stealth καταρρίφθηκε, όμοια και το αθέατο υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε.
Αυτά

- Ως προς τα υπόλοιπα
Διεθνής έλεγχος για το τρομοκρατικό κτύπημα στου Δίδυμους Πύργους δεν έγινε. Και ήταν λογικό. Πάντως, ουδείς αμφισβήτησε, πλην των Αμερικανών, την ελεγχόμενη κατεδάφιση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Πρόλαβε και έπεσε, πριν πέσουν οι Δίδυμοι Πύργοι.

Κατά τα άλλα, είμαστε "Εξοικειωμένοι με την παραπλάνηση και την παραπληροφόρηση" (sic) των Δυτικών για τον Πούτιν. Μετά θα έρθει η σειρά άλλων. Ο καλύτερος συσχετισμός που θα έπρεπε να είχε κάνει το ιστολόγιο OnAlert.gr δεν είναι η πτήση KAL-007 με αυτή του Μαλαισιανού Boeing. Είναι ο αφανισμός των γηγενών Ινδιάνων από τους Δυτικούς τυχοδιώκτες-μετανάστες εγκληματίες σε μια ξένη χώρα και αυτού που γίνεται σήμερα. Αντιμετωπίζουν πλέον οι τυχοδιώκτες αυτοί όλα τα έθνη σαν τους Ινδιάνους, ελπίζοντας να κατακτήσουν όλο τον πλανήτη και δεν λογαριάζουν τίποτα και κανένα.

Και τέλος, πάντως όχι τελευταίο, ο άκρατος εκδυτικισμός κάποιων ιστολογίων καλό είναι να μη θεωρεί "μπούφους" τους αναγνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου