Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

"ΣΑΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ"! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Το δημοσίευμα από το Πρωτο Θεμα κάνει λόγο για οργιάζουσα οικογενειοκαττία από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, κτηγορώντας ακόμη και τον νεοεκλεγέντα Παπαγιώτη ευρωβουλευτή Γιώργο Επιτήδειο. 
Ιδού τι λέει το Πρωτο Θεμα.

Χρυσή Αυγή: Η οικογένεια πάνω από όλα

Απίθανα κι όμως αληθινά πράγματα γίνονται στην Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Επειδή δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την εξής…
επιτήδεια πατέντα: ο κ. Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Όμως για να μην γίνει εντελώς προκλητικό το πράγμα συμφώνησαν και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης. Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι τύποι που πλασάρονται ως πολέμιοι της φαυλοκρατίας. Πάντως για να μην μείνει παραπονεμένο το κόμμα και να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές : ο κ. Επιτήδειος τον Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον κ. Αλέξανδρο Λύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου