Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ: ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ...

Μετά από απόφαση του Εισαγγελέα, ο Πέτρος Καραμανέας, εκδότης της εφημερίδας "Η Φωνή του Δημότη" θα καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης στις 8 Σεπτεμβρίου, κατόπιν μηνύσεως που δέχθηκε από την Αγγελική Κούτρα, πρώην Αντιδήμαρχο Παπάγου-Χολαργού. 
Η δίκη θα διεξαχθεί στο ΣΤ' τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και από την άποψη των μαρτύρων κατηγορίας, μια και ο νυν Δήμαρχος Ξύδης είναι μάρτυρας κατά του Πέτρου Καραμανέα (πρώην φίλου του), αλλά στο μεταξύ τα...έχει σπάσει με την μηνύτρια Αγγελική Κούτρα!!!

4 σχόλια:

  1. ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΗ ΜΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΙ?????ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΡΑ ????ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ΅ΤΙ΅ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ?????ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ , ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ . ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΑ Ή ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ , ΣΑΝ " ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ " ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. αχ βρε πετρο σε φαγαν τα συμφεροντα !! φημες λένε ότι μαρτυρες υπερασπισης του καραμανεα θα πανε ο αποστολόπουλος ο τούθτουζας και η τσικρικώνη....χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΕΕΕ!!!!!!!ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ???Ο ΚΑΡΑΜΑΝΕΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ?????? ΑΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή