Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΔΕΣ ΣΚΛΑΒΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!

Τέτοιοι φόροι μπαίνουν μόνον από τους εχθρούς της χώρας (βλέπε περίοδο Τουρκοκρατίας) που θέλουν να εξοντώσουν τον λαό. Μπαίνουν όμως και από τον πολιτικό δράκουλα Σαμαρά και τους συνεργάτες του Βενιζέλο, Στουρνάρα, Σταϊκούρα, αλλά και τους δωσίλογους βουλευτές που στηρίζουν την εξολόθρευση του φορολογούμενου πολίτη. 
Ο Σαμαράς είναι ο μόνος που μιλάει επί μήνες για success story, για επιτυχία της Ελλάδος στο πρόγραμμα του ΔΝΤ που, σύμφωνα με αυτόν, η επιτυχία αποδείχθηκε με το πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο της χώρας στις αγορές! Είναι πρωτοφανώς εγκληματική ενέργεια από τον άνθρωπο που πρέπει να καθίσει στο σκαμνί πιο μπροστά ακόμη και από τον Παπανδρέου! Επαναλαμβάνουμε: ενώ το ΔΝΤ ζήτησε δύο φορές συγγνώμη για την λάθος στρατηγική του στην κρίση της Ελλάδος, ο Σαμαράς είναι ο μόνος άνθρωπος που υποστηρίζει ότι το τυραννικό σε βάρος του λαού πρόγραμμα, βγαίνει!!!  Κι επειδή...βγαίνει αποφάσισε να ...μαδήσει τελείως την μαργαρίτα, βάζοντας ό,τι φόρο μπορεί να σκαρφιστεί ο πιο διεστραμένος νους! 
Κάθε μήνα λοιπόν η αιμορραγία από την τσέπη του λαού θα είναι τέτοια που θα οδηγήσει τους περισσότερους είτε στη χρεωκοπία είτε στην αυτοκτονία!
Πάρτε λοιπόν μια γεύση από του μενού του θανάτου που ετοίμασαν ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του Βενιζέλος, Στουρνάρας, Σταϊκούρας:
Από την 31η Ιουλίου ξεκινάει ο πρώτος γύρος των πληρωμών των φόρων και από τον επόμενο μήνα ξεκινάει ο νέος φόρος για τα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ).
Με άλλα λόγια, οι Έλληνες φορολογούμενοι κάθε μήνα καλούνται να βρίσκονται στον γκισέ της εφορίας. Σαν τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που αποφυλακίζονται με τον όρο να δίνουν το παρόν κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους! Με τη μόνη σημαντικήβ διαφορά ότι οι πολίτες θα δίνουν ραντεβού στην εφορία όπου θα πρέπει να σκάνε κι από ένα σκασμό λεφτά! 
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Ως τις 31 Ιουλίου να έχει πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, της έκτακτης εισφοράς, του τέλους επιτηδεύματος και του φόρου πολυτελούς διαβίωσης.
Αμέσως μετά και μέχρι την 31η Αυγούστου θα πρέπει να έχει πληρωθεί η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, στα τέλη Σεπτεμβρίου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν διπλή δόση για τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ, τέλη Οκτωβρίου έρχεται η τρίτη δόση του φόρου ακινήτων, ενώ μια ακόμη διπλή δόση έρχεται στα τέλη Νοεμβρίου με τον κύκλο του θανάτου να κλείνει στις 31 Δεκεμβρίου, με την πέμπτη δόση του νέου φόρου ακινήτων.
Ενδιάμεσα, οι Έλληνες φορολογούμενοι πρέπει να βρουν τα χρήματα να πληρώσουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το όχημά τους.
Συνολικά θα πληρωθούν φέτος 3,7 δισ. για τον φόρο εισοδήματος, άλλα 2,6 δισ. για τα ακίνητα και 1,5 δισ για τα τέλη.
Οι φόροι μέσα στο επόμενο εξάμηνο ούτε λίγο ούτε πολύ φτάνουν τα 7,9 δισ ευρώ.
Και όλα αυτά, τα σκαρφίστηκε ο πολιτικός δράκουλας Σαμαράς ο οποίος είναι ο μόνος που λέει ότι το πρόγραμμα του ΔΝΤ και της τρόικας βγαίνει! Τόσο πολύ βγαίνει πολιτικέ απατεώνα, ώστε το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, μιλάει για χρηματοδοτικό κενό ύψους τουλάχιστον 14,9 δισ. ευρώ!!! Καλά, την "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής την έστειλες στη φυλακή, εσένα ποιος θα σε καθίσει στο σκαμνί για όσα έπραξες σε βάρος του λαού;

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗ Η ΕΚΧΩΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή