Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Η πρωθυπουργία για τον Σαμαρά τελειώνει στους επόμενους 2-3 μήνες. Οι εκλογές είναι προ των πυλών και ήδη δημοσιογραφικοί κύκλοι που βρίσκονται κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον το λένε πλέον ανοιχτά: "πάμε για εκλογές τον επόμενο Οκτώβριο"
Ο Αντώνης Σαμαράς ουσιαστικά υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη από τη στιγμή που ...έκατσε στα τέσσερα ενώπιον των δανειστών και στο θέμα της φορολόγησης των πολιτών! Η κατάργηση του αφορολόγητου μαζί με τον ΕΝΦΙΑ είναι η πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά. 
Η φορολογική λαίλαπα που έρχεται μέσα στο καλοκαίρι θα οδηγήσει την συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ολοσχερή αδυναμία να αποπληρώσει τους φόρους που θα φτάνουν στο σπίτι του υπό μορφή καταρράκτη! Η κατάργηση του αφορολόγητου είναι αντισυνταγματική ενέργεια που στοχεύει ευθέως στην εξαθλίωση των οικογενειών, μια και τους αποστερεί το κατοχυρωμένο δικαίωμα να εξασφαλίσουν την ελάχιστη διαβίωσή τους!

Το κύμα οργής και αγανάκτησης που θα ξεσηκωθεί σε λίγες μέρες με την αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων, μαζί με τον φόρο ΕΝΦΙΑ, θα δημιουργήσει τσουνάμι κατά του Σαμαρά και της δωσίλογης κυβέρνησής του η οποία δεν δίστασε να ξεπουλήσει ολόκληρο τον λαό και την Πατρίδα στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία και να ...ξύνεται επαιρόμενη ότι κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ!!! Κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ, τινάζοντας στον αέρα τις ελληνικές οικογένειες! 
Εάν δεν είναι αυτό εθνική προδοσία και έγκλημα κατά της χώρας, τότε τι είναι;
Οι εκλογές συνεπώς έρχονται αναπόφευκτα και -όπως ειπώθηκε- δημοσιογράφοι που έχουν πάρε δώσε με το Μαξίμου, έχουν προσδιορίσει και τον χρόνο: ο επόμενος Οκτώβριος είναι ο μήνας των εθνικών εκλογών

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ????
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή