Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ! ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ…ΑΡΠΑ-ΚΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΚΑΙ… ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!

«ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΕΣ…»
Δυστυχώς το σύστημα προβάλλει συγγραφείς χαμηλής ποιότητας. Συγγραφείς που γράφουν στο πόδι! 75 σελίδες τη μια μέρα, 50 σελίδες την άλλη μέρα, κάπως έτσι συμπληρώνουν εκατοντάδες σελίδες, λες και έχουν βάλει τον αυτόματο πιλότο και γράφουν ό,τι τους κατεβάσει η …έμπνευση της στιγμής! Μετά δε από την κοπιαστική μέρα η Χρυσηίδα Δημουλίδου βλέπει «Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπή»! Δεν το λέμε εμείς, το λέει η ίδια και μάλιστα συμπληρώνει «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΚΑΙ… ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ»
Προσέξτε «λογοτέχνης» την οποία προβάλλει το σύστημα, τη βγάζουν και στα κανάλια, χωρίς ουσιαστικά να έχει να πει τίποτε!!!
Μάλιστα εάν της γράψει κανείς κριτική κακή αρχίζει και τους…στολίζει!
Δείτε τι γράφει: «…μπήκαν στην σελίδα μου κάποιοι κομπλεξικοί να με κρίνουν τι θα γράψω και πως θα το γράψω. ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! Θα γράφω ότι θέλω, όποτε το θέλω και όπως το θέλω». 
Κι εμείς λοιπόν μπορούμε να κρίνουμε και να κριτικάρουμε όλα όσα γράφει η κυρία Δημουλίδου, ότι είναι μπούρδες! Αέρας κοπανιστός! Μη χειρότερα! Δηλαδή η ίδια να χαρακτηρίζει «κομπλεξικούς» όσους την κρίνουν κι εμείς να μην την χαρακτηρίσουμε!
Όχι μόνο γράφει μπούρδες αλλά ακόμη χειρότερα. Δείτε πιο κάτω τι γράφει η ίδια:
«Σταματώ την δουλειά για σήμερα. Αισίως 2 μέρες τώρα έγραψα άλλες 75 σελίδες όποτε φτάσαμε τις 306. (Μετράει τις σελίδες, όχι το τι γράφει. Αρκεί να γεμίζει τις σελίδες με ό,τι μπούρδες θέλει)
Πάμε παρακάτω, στα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: «Ουφ!!! αρκετά δουλέψαμε και σήμερα. Άλλες 22 σελίδες. Προχωράμε μια χαρά. Μου βγαίνει πολύ ερωτικός ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ. Με ρωτάει μια 14χρονη αν θα μπορεί να το διαβάσει…χμμμμ..δεν ξέρω ειλικρινά. Οι σκηνές σεξ είναι πάμπολλες και πολύ λεπτομερείς σε περιγραφείς, ωμές και λίαν ρεαλιστικές. Πολύ σεξ αλλά και υπόθεση. Όχι να γράφουμε άρες μάρες κουκουνάρες για να γεμίσουμε σελίδες. Άσε που έχω ρίξει πολύ γέλιο με τις περιγραφές κάποιων τάχα ειδημόνων στο σεξ συγγραφέων. Αγαπημένες μου αν δε έχετε βιώσει κάποια πράγματα, καλύτερα αφήστε τα για εκείνες που τα έζησαν…

Όχι, εγώ δεν θα βάλω απαγορευτικό. Ας κρίνουν οι γονείς. 

Τώρα θα δω Σουλεϊμάν. Είναι το δώρο μου για την πολύωρη εργασία και με χαλαρώνει πολύ. Θα δουλεύω όλο τον Αύγουστο. Το βιβλίο πρέπει να τελειώσει. Και θα τελειώσει».

Προσέξτε, γιατί μιλάμε για «ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ»: Η Δημουλίδου, στο καινούργιο της βιβλίο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ, έχει επιδοθεί σε αισχρό πορνογράφημα! Ηπιότερο είναι να βλέπεις τσόντα παρά να διαβάζεις το βιβλίο της. Πεολειχίες και αναλυτική περιγραφή σεξουαλικών πράξεων, που στόχο έχουν να ερεθίσουν. Και αυτή η συγγραφέας της κακιάς ώρας, που ομολογεί ότι το έργο της είναι γεμάτο από ωμές σεξουαλικές περιγραφές, «δεν ξέρει ειλικρινά» αν πρέπει να βάλει απαγορευτικό στο βιβλίο της για  14χρονα κορίτσια! Ενώ, όπως ομολογεί, το έργο της είναι σεξουαλική τσόντα, δεν βάζει απαγορευτικό, «ας κρίνουν οι γονείς», λέει! Η ίδια δεν ξέρει να κρίνει! Ρε, έχεις παιδιά ή όχι; Τα όποια δικά σου σεξουαλικά απωθημένα μπορούν να τα διαβάσουν 14χρονα παιδάκια; Και δεν ξέρεις να απαντήσεις; Και τι σόι παιδαγωγός είσαι εσύ; Ο κάθε συγγραφέας, λογοτέχνης, οφείλει να είναι παιδαγωγός κι εσύ λες «δεν ξέρω;» Ή μήπως σε ενδιαφέρει η πώληση του βιβλίου; Αρκεί να το αγοράσουν  κι ας είναι και βρέφη;;;


Και μετά, λέει δε γράφει «άρες μάρες κουκουνάρες για να γεμίσουμε σελίδες». Ακόμη χειρότερα, συμπληρώνουμε εμείς! Δεν ξέρει αν αυτά που γράφει απευθύνονται σε μικρά παιδάκια! 
Επειδή λοιπόν η ίδια δεν μπορεί να συμβουλεύσει για τα αυτονόητα, προτρέπουμε εμείς τους γονείς να μην πάρουν στα μικρά τους παιδιά το υπό έκδοση βιβλίο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ, διότι βρίθει αισχρών σεξουαλικών περιγραφών. Η γυναίκα-συγγραφέας (της κακιάς ώρας για μας) έχει βγάλει στη φόρα τα της σεξουαλικής κρεβατοκάμαρας!  

17 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!! ΑΣ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ.....
    ΕΥΠΩΛΗΤΑ & ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ & ΜΗ) "ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ" & ΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ !
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ?
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΣΤΟΧΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσηίδα Δημουλίδου αφού βλέπεις «Σουλεϊμάν Μεγαλοπρεπή» αποδεικνύεις ότι εκτός από συγγραφέας του άρπα-κόλλα είσαι και συγγραφέας σκουπίδι και του κώλου. Άντε απέκτησε τουρκική υπηκοότητα και φύγε από την Ελλάδα. Στα τσακίδια ρε βούρλο! Πάρε τον πούλο!

    Βαρεθήκαμε όλα αυτά τα σκουπίδια, αυτούς τους νεοταξικούς συγγραφείς της αριστεροκεντροδεξιάς θολουκουλτούρας να μιλούν για τα σκουπίδια που βλέπουν στις συστημικές μνημονιακές τηλεοράσεις! Είναι αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα της κάνετε τέτοια διαφήμιση με τ ζήλο σας να τη θαψετε που δεν το φαντάζεστε!!εγώ από την άλλη σα θαυμάστρια της το χαίρομαι έχω σχεδόν όλα τ βιβλία της και δεν έχω απογοητευτεί ούτε μια φορά!βγήκαν τώρα όλοι να μας το παίξουν ψαγμένοι!Της κουλτούρας όπως λένε!Αν δεν είναι του επιπέδου σας η κ. Δημουλίδου γιατί ασχολείστε κύριοι και κυρίες;Γιατί χάνετε το χρόνο σας να φτιάχνετε σελίδες που την κατηγορούν;;αν τα βιβλία της είναι τόσο ελαφριά και του πεταματου για σας γιατί τα διαβάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτον, το 99% του γυναικείου πληθυσμού αγαπάμε με πάθος Σουλεϊμάν. Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό της υπόθεσης. Η κ. Δημουλίδου δεν είναι της κουλτούρας είναι συγγραφέας. Κουλτουριάρηδες είναι οι ατάλαντοι. Κάπως πρεπει να δικαιολογήσουν κι αυτοί τη ύπαρξη τους στον χωρο… Αυτό δεν το ξέρατε; Αν τα βιβλία της είναι του πεταμού, τότε το 80% του αναγνωστικού ελληνικού κοινού είναι του πεταμού. Βγαίνετε εσείς τα ανωνυμάκια σκουπίδια και μιλάτε για μια επώνυμη; Αν είχατε το θάρρος της γνώμης σας να μιλούσατε με επώνυμα όπως σας απαντά κι εκείνη. Όμως όσο περισσότερο την κατηγορείτε τόσο αυξάνονται οι αναγνώστες της και οι πωλήσεις της. Τυχαίο; Δεν το νομίζω. Η τύχη διαρκεί λίγο, όχι 20 χρόνια τώρα. Αντί λοιπόν να μιλάτε καλύτερα να παρακολουθείτε τους αριθμούς. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αν τα βιβλία της είναι του πεταμού, τότε το 80% του αναγνωστικού ελληνικού κοινού είναι του πεταμού"

      Ναι, είναι.

      Διαγραφή
  5. Εσύ ρε μαλάκα που ανάρτησες αυτό το σχόλιο αισθάνεσαι σπουδαίος; Από πότε κρίνουμε την γραφή ενός συγγραφέα από το τι σήριαλ παρακολουθεί; Αναρωτήθηκες ποτέ αν αυτό τον ξεφορτώνει από τον φόρτο εργασίας του και θέλει να χαλαρώσει; Δηλαδή όσοι παρακολουθούν ελληνικές παλιές ταινίες είναι ελαφριοί; Τι καραγκιόζης υποκριτής και ρατσιστής είσαι; Έχει γεμίσει μαλάκες το ιντερνέτ και η συντριπτική πλειοψηφία των bloggers είναι νούμερα και αποτυχημένοι που προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί έσβησες σχόλιό μου εσύ διαχειρίζεσαι την σελίδα της; Αν σου γίνει καταγγελία στην δίωξη για διαχείριση σελίδας της [μια ξέρουμε ποιος είσαι] ώστε να κάνεις τις αναρτήσεις σου εναντίων της να δούμε τι θα πεις μετά. Είμαι περίεργος. Και τέλος ο Σουλεϊμάν είναι μια υπέροχη σειρά που την βλέπουν και άνδρες και άντε να ξεστραβωθείς παλιομαλάκα βρωμορατσιστή και μετά να σχολιάζεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δες ρε κάτι βρωμορατσιστές μαλάκες που έχουν λόγο και κρίνουν μια Δημουλίδου. Μόνο σκουπίδια θα εκφράζονταν με αυτόν τον τρόπο για μια συγγραφέα που όλα της τα βιβλία είναι best seller. Όποιος την διαβάζει έχει διαφορετική γνώμη. Όταν έχει γράψει βιβλία όπως το ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ή ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ή ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και αυτά εσύ τα θεωρείς άρες μάρες κουκουνάρες τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι Δημουλίδου. Γενικότερα όμως το κείμενο σου παραπέμπει κατά ευθείαν σε ψυχίατρο….να τον επισκεφτείς συντόμως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το άρθρο σας που υποκινεί τον ρατσισμό στην χώρα μας με το να υποτιμούν άλλους λαούς.. Επίσης συγχαρητήρια που υποκινείτε τον ρατσισμό και προς τους πνευματικούς ανθρώπους αυτής της χώρας επειδή επιλέγουν να μην είναι ρατσιστές. Δεν θα πω τίποτε άλλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα τα βιβλια της Δημουλιδου ειναι απλα τελεια τα διαβαζεις σε μια νυχτα.τα κακεντρεχει σχολια που βλεπω ειναι κυριως αντρικα που νομιζουν οτι ειναι υπερανω και περισσοτερο μορφωμενοι απο την συγγραφεα.ΤΡΙΧΕΣ.Αν δεν τους αρεσει ας διαβασουν Ντοστογιεφσκι και να μας αφησουν οι κομπλεξικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειναι πραγματικα πολύ θλυβερο το ότι μπορειτε να κρινετε με τοσο άσχημους χαρακτηρισμούς μια τοσο μεγαλη συγγραφεα. Αυτό το αρθρο της κακιας ωρας είναι αρκετα υποτιμητικο για την κυρια Δημουλιδου ασε που είναι και λιγο ρατσιστικο. Από αυτά που γραφεται και μονο καταλαβαινουν ολοι ποσο κομπλεξικος είναι αυτός που το εγραψε. ΑΙΣΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολλά μπράβο για το άρθρο σας! επιτέλους κάποιος τα λέει χύμα και τσουβαλάτα! δήθεν "συγγραφείς" που γράφουν "μυθιστορήματα" της πλάκας τα οποία είναι μόνο για την τουαλέτα. δεν είναι συγγραφείς όπως οι ίδιοι λένε, αλλά έμποροι, καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν σελίδες με αρλούμπες και να τις χρυσοπουλάνε στο εύκολο κοινό.... Και όχι μόνο είναι απαράδεκτη συγγραφέας η κυρία, αλλά και απαράδεκτος άνθρωπος, ο οποίος κάνει τρομερό διαδικτυακό bullying, στέλνει υβριστικά μηνύματα πολλές φορες χωρίς λόγο, και κάνει προσβλητικές αναρτήσεις συνεχώς και μπλοκάρει κόσμο... Ακόμη και όταν της έγραψα θετικό σχόλιο για ένα βιβλίο που δεν ήταν τόσο χάλια όσο τα υπόλοιπα με αντιμετώπισε ως τρόλι όπως είπε η ίδια και με μπλόκαρε για κανα χρόνο... Όταν με ξεμπλόκαρε δεν έκανα κόπο να ασχοληθώ, άλλωστε μέχρι τότε είχε γίνει και το τζέρτζελο με τις δανειστικές βιβλιοθήκες και χάρισα ότι βιβλίο της είχα (2-3) έτσι από αντίδραση... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον παραπάνω προλαλήσαντα. Η κυρία, εκτός από άθλια συγγραφέας, είναι και απαράδεκτη σαν άνθρωπος.Τα βιβλία της βρίθουν από λογοκλοπή (κεφάλαια ολόκληρα είναι ξεπατικωμένα από τουριστικούς οδηγούς), πραγματολογικά λάθη (στο Κελάρι της Ντροπής ο βάρβαρος πατέρας μαθάινει ότι το παιδί που εγκυμονούσε η γυναίκα του στη δεκαετία του 1950 ήταν κορίτσι και εξαναγκάζει τη γυναίκα του σε έκτρωση, ενώ ο προσδιορισμός του φύλου ενός παιδιού με ακρίβεια δεν ήταν προσιτός στους γονείς μέχρι τη δεκαετία του 80), συντακτικό γυμνασιακού λευκώματος και φτηνή επίκληση του αισθήματος των αναγνωστριών. Η ίδια οργανώνει διαδικτυακά πογκρόμ εις βάρος ατυχών σχολιαστών που έκαναν κόσμια αρνητικά σχόλια για τα βιβλία της, φτάνοντας μέχρι και σε απόπειρες ηθικής δολοφονίας στο διαδίκτυο, και εξωθώντας σε διαδικτυακό Bullying εναντίον των κριτικών τις ανεγκέφαλες κατίνες αναγνώστριές της. Είναι ένδειξη της παρακμής της ελληνικής κοινωνίας το γεγονός ότι μια κακοήθης Μαντάμ Σουσού θεωρείται μεγάλη συγγραφέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπη σας που γραφετε τοσο ασχημα πραγματα για μια τοσο μεγαλη συγγραφεα!!!
    Βεβαιως και δεν υπαρχει ονομα του σχολιαστει.....φοβαται τις πετρες..... ποσο αμορφωτος κοσμος υπαρχει.... ποσο γιδια ειστε που μιλατε ετσι για την κυρια Δημουλιδου... οσο και να χτυπιεστε ομως δεν μπορειτε να τις κανετε απολυτως τιποτα.... σας αγοραζει ολους και σας πεταει στα σκουπιδια γιατι για κει ειστε.... αποτυχημενοι που "ανωνυμα" βγαζετε τον κομπλεξισμο σας και την ζηλια σας στους επιτυχημενους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σιγα το σαχλοκουδουνο ... τετοιες συγγραφεις δεκα στο χιλιαρικο.... αρλεκιν γραφει η μαυροκακομοιρα , αλλα το αναγνωστικο κοινο ειναι εξισου απαιδευτο εξ ου και τα κανει μπεστ σελλερ... σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του δυτικου κοσμου δεν θα εκδιδονταν καν οι μπουρδες της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποσο μαλακας αγαμητος και πουστης πρεπει να εισαι εσυ που τα εγραψες αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιζει πραγματικα ολοι οι ανωνυμοι που γραφουν αρνητικα σχολια για τον αρθρογραφο να ειναι το ιδιο προσωπο (!)
    Ο τροπος γραφης ειναι ακριβως ιδιος, με μονο στοχο την μειωση και τον εξεφτελισμο οσων αντιδρουν απεναντι στις συγγραφικες δυνατοτητες και στη προσωπικοτητα της Δημουλιδου. Επιχειρηματα εχετε ολοι εσεις; Προσωπικα ενω εχω διαβασει καμποσα βιβλια της συγκεκριμενης καθως τα διαβαζα ακριβως επειδη ειναι πολυ ελαφρια και ευκολα ( καλοκαιρακι συνηθως που τα σηκωνει το κλιμα) δεν θα την ξαναπροτιμησω και μονο λογω του χαμηλου επιπεδου αμορφωσιας σε ολους τους τομεις που μου εβγαλε μεσα απο τις δηλωσεις της και την αντιμετωπιση της ακομα και στις κοσμιες αρνητικες κριτικες. Υβρις, αλαζονεια, υπεροψια,απο μια φιλοχρηματη, ναρκισσο, εριστικη "συγγραφεα" . Κριμα η οποια καριερα σας, κριμα η απογοητευση των φαν σας, κριμα οι κοποι σας, κριμα τα προτυπα και η ελλειψη κριτικης ικανοτητας σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή η κ. Χρυσούλα την έχει δει κάτι σαν Μπαλζάκ. Έξω από την πόρτα του περίμενε ο βοηθός του τυπογράφου να πάρει το κείμενο που έγραφε για να το πάει για εκτύπωση. Πώς λέμε fast track κάπως έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή