Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ Ή ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ...

Επειδή άτομα περί τον φιλοζωικό χώρο χρησιμοποιούν συχνά τον ισχυρισμό πως είναι μέλη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ή αφορμώνται από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων κοινοποιούμε τις κάτωθι διευκρινήσεις :
 Α) Μέλη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας μπορούν να είναι μόνον Σωματεία ή ΜΚΟ με δεδηλωμένη νομική υπόσταση και όχι αυτοχαρακτηριζόμενες χαλαρές ομάδες ή μεμονωμένα άτομα.
 Β) Μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων μπορούν να είναι ακτιβιστές ή προσωπικότητες που έχουν εγκριθεί και καταλογογραφηθεί από την Διοικούσα Επιτροπή.
    Τα άτομα που χρησιμοποιούν καταχρηστικά το λογότυπο ή τα σήματά μας μπορεί να κινούνται στον φιλοζωικό χώρο, οπωσδήποτε όμως δεν ανήκουν στο φιλοζωικό κίνημα, καθώς τέτοια συμπεριφορά δεν συνάδει προς συνειδητούς φιλόζωους – περιβαλλοντολόγους.
   Ενδεικτικά αναφέρουμε περιπτώσεις όπως της “δυναμικής φιλόζωης” ,  η οποία ανήκε  στο παρελθόν αλλά  έχει διαγραφεί  από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων ή του νεότευκτου, υποτίθεται μαχητικού φιλόζωου, που  κατά καιρούς επικαλείται  σχέσεις τόσο με την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία  όσο και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων ή ακόμα και εκπροσώπησή τους.
    Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται σε εμάς εξελεγκτικά, πρίν κατευθύνουν την εμπιστοσύνη τους σε οιοδήποτε άτομο  μας αναφέρει.
rh1r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου