Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ!

Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στον Κολωνό, όπου ακούστηκαν πυροβολισμοί. - Δείτε φωτογραφίες απο το σημείο του μακελειού. 
Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ στην περιοχή του Ρέντη. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι λήστεψαν super market κρεάτων επί των οδών Κηφισού 102 και Αγίου Παύλου στην περιοχή του Ρέντη.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ακολούθησε άγρια καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ληστές, ένας εκ των οποίων έπεσε νεκρός. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ προχώρησαν σε μία σύλληψη.
Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν δύο ληστές με οπλισμό επιχείρησαν να μπουν στο σούπερ μάρκετ που εκείνη την ώρα ήταν ανοικτό. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που εκτελούσαν περιπολία αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και όταν τους ζήτησαν να παραδοθούν οι δράστες έβαλαν εναντίον των αστυνομικών.
Οι ανδρες της ΕΛ.ΑΣ ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς. Ο ένας εκ των δραστών επιχείρησε προς στιγμήν να κρυφτεί μέσα στο σούπερ μάρκετ αλλά τελικώς έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Ο δεύτερος δράστης επιχείρησε να διαφύγει προς το Περιστέρι αλλά μετά από καταδίωξη συνελήφθη από τους άνδρες της αστυνομίας. 
Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί αναστάτωση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το κατάστημα. 

newsbomb.gr

2 σχόλια:

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ , ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ, ΟΛΟΙ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ.
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ.
    Ε ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ !
    ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ CINE CELINI ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑ "AIRPLANES" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ .
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ,ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή