Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ...ΦΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ: ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ!

Το φίδι που δαγκώνει με το χειρότερο δηλητήριο τον ελληνικό λαό είναι ο Κάρολος Παπούλιας. Με τι υπογραφές του έχει στείλει χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και εκατοντάδες άλλους στην αυτοκτονία! 
Τώρα λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος, που το παίζει και...πατριώτης (πολέμησε, λέει, όταν ήταν 16 χρονών) με νέο  Προεδρικό διάταγμα καταργεί ακόμη και την αιτιολόγηση των απολύσεων!!!  Από 'δω και πέρα λοιπόν ανοίγει ο δρόμος για την πλήρη απελευθέωση των απολύσεων!!!
Όπως μεταδόθηκε και από τα χθεσινά δελτία ειδήσεων, το ξεκίνημα έγινε με εργαζόμενο  στο ΚΤΕΛ Καλαμάτας, ο οποίος απολύθηκε με e-mail βάσει του Προεδρικού Διατάγματος του Παπούλια! Χωρίς δηλαδή καμία αιτιολόγηση!!!
Η ΓΣΕΕ από την πλευρά της κάνει λόγο για μεθοδεύσεις μέσα στον Αύγουστο, που δεν θα περάσουν όμως.
Αυτός είναι Παπούλιας! Το...φίδι με το θανατηφόρο δηλητήριο!

1 σχόλιο:

  1. Κάτι μου θυμίζει αυτό που υπέγραψε το ξεφτιλισμένο φαρμακερό φίδι ο Κάρολος Παπούλιας Καούτσκι με κρύο αίμα που δεν αιτιολογεί τις απολύσεις...

    Ρε κάτι μου θυμίζει...

    Το βρήκα τι μου θυμίζει...

    Την συνέντευξη που έδωσε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ εδώ και αρκετό καιρό που αφορούσε για την απόσυρση του σήματος-μαϊμού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και απαντούσε "δεν έχω να σας απαντήσω τίποτα" και "η ΕΠΟ δεν έχει να σας πει τίποτα"! Για πολύ κρύο αίμα από ένα φίδι φαρμακερό εκπρόσωπο της ΕΠΟ που δεν αιτιολογούσε τους λόγους που δεν πρέπει να αλλάξει το σήμα-μαϊμού και σιχαινόταν το γνήσιο εθνόσημο με την ελληνική σημαία του Παρατηρητή!

    Ρε κάτι συμπτώσεις... Η συνέντευξη πάντως υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή