Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

Ως εφημερίδα, είχαμε την είδηση στα χέρια μας πριν από μερικές μέρες και θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να τη βγάλουμε με σεβασμό προς το αναγνωστικό κοινό αλλά και προς αυτούς που μας έδσαν τις εκτιμήσεις τους:  Ο Μύρωνας Μυριαλλής αλλά και ο Ηλίας Τσιάπας πρόβλεψαν ισχυρό σεισμό αυτές τις μέρες. Ο Ηλίας Τσιάπας τον προσδιόρισε στις 20 Σεπτεμβρίου ή ακόμη και στις 27/9. Ο Μύρωνας Μυριαλλής έπεσε διάνα σε ό,τι αφορά το επίκεντρο. Μίλησε για μια έκταση ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα! Σήμερα τα ξημερώματα, ο σεισμός έπληξε την Πάτρα με ισχύ 4,9 ρίχτερ!!! Πρόκειται για απίστευτη ακρίβεια που ούτε καν μετεωρολόγοι δεν μπορούν να πετύχουν στην πρόβλεψη καιρού, που είναι κάτι πολύ πιο απλό! Πόσο μάλλον σεισμολόγοι που είναι αδύνταον να προβλέψουν! Και όμως, ο άνθρωπος που προαισθάνεται την έλευση σεισμών έγραψε ιστορία! 
Όλες τις προηγούμενες μέρες τον διαπόμπευαν εν χορώ με δεκάδες σχόλια τόσο στο δικό μας blog όσο και σε άλλα! Ακόμη και διαχειριστές μεγάλων sites τον έκαναν ρόμπα! Δημοσιογράφοι με πείρα περιέλαβαν τον Μύρωνα Μυριαλλή για να τον ξεφτιλίσουν και να τον χλευάσουν! Το ίδιο έκαναν και σε μας που τον φιλοξενήσαμε εδώ σε αυτή τη διαδικτυακή γωνία, ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση Εισαγγελέα για να μας συλλάβει!!! Όλοι αυτοί σήμερα όχι μόνο κρύφτηκαν αλλά ούτε καν βγάζουν την είδηση του μεγάλου σεισμού της Πάτρας, στα sites τους!  ΝΤΡΟΠΗ!
Δείτε όμως ένα σοβαρό σχόλιο που λάβαμε από αναγνώστη μας, ο οποίος ευχαριστεί τον Μύρωνα Μυριαλλή, όχι τόσο για την πρόβλεψη του σεισμού αλλά γιατί τον έκανε καλύτερο άνθρωπο! 
Ας μάθουμε λοιπόν κι εμείς, πριν λιθοβολήσουμε κάποιον και κάνουμε τον εξυπνάκια, ας μάθουμε πρώτα να τον ακούμε. Ας μάθουμε επιτέλους να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. 
Ιδού το σχόλιο του αναγνώστη: 


δεν περίμενα ποτέ ότι θα έπαιρνα μάθημα ζωής από το ίντερνετ. Για την πρόβλεψη του Μύρωνα είχα την τύχη να μάθω πριν 4 μέρες από ποστ ξαδέλφης μου στο Facebook. Το έψαξα λίγο περαιτέρω και ευτυχώς βρήκα μόνο το άρθρο της εφημερίδας και όχι τα σχόλια εδώ. Λέω ευτυχώς γιατί αν τα είχα δει, πιθανότατα θα έκανα καζούρα στο παιδί. Κι όμως καμμια φορά φίλοι μου, το προφανές δεν είναι προφανές! Ας γίνει σε όλους μάθημα. Ποτέ να μη ρισκάρουμε να αδικήσουμε κάποιον. Ποτέ να μην είμαστε απόλυτοι. Πάντα να κρατάμε τη γνώμη μας για τον εαυτό μας. Κι αν στο τέλος είμαστε εμείς που είχαμε δίκιο, να μην χτυπιόμαστε επειδή χάσαμε μια καλή ευκαιρία καζούρας. Να είμαστε περήφανοι που δείξαμε ανωτερότητα. Κ. μύρωνα, σε ευχαριστω από την πλευρά μου, όχι γιατί με γλύτωσες από το σεισμό. Αλλά γιατί με έκανες καλύτερο άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου