Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ: "ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ'!

από το news247.gr
Την άποψη του για τις περίφημες πλέον Καρυάτιδες της Αμφίπολης εξέφρασε ο πρόεδρος της "Δημιουργία, Ξανά" και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος, προκαλώντας αίσθηση.
Ο κ. Τζήμερος σε ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, τις χαρακτήρισε "χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αισθητικής", διαφωνώντας κάθετα με όσους τις περιγράφουν ως υψηλής τεχνικής ευρήματα.
"Οι εκστασιασμένοι ρεπόρτερ περιγράφουν τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης ως υψηλής τεχνικής και μοναδικής αισθητικής ευρήματα. Εμένα πάλι μου φαίνονται χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αντίληψης που έχουν τόση σχέση με την αισθητική της κλασικής εποχής όσο και οι βάρκες στα κορνιζάδικα με τον Βολανάκη.
Σαν κάποιος να ήθελε σώνει και καλά να μιμηθεί κάτι που θαύμαζε, αλλά δεν διέθετε ανάλογο γούστο ούτε και ανάλογους γλύπτες" αναφέρει χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το σχόλιο του με την παρακάτω φωτογραφία.

6 σχόλια:

  1. Πόσο πιό γελοίος μπορεί να γίνει κανείς για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα... Ειναι αυτό που λένε "ποιός αδιάζει να σε χέσει εσένα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα φίλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να λέμε και τα καλά και όχι μόνο να βρίζουμε , ένα ασχετο σχόλιο . Το πρωί συνεργεία του Δήμου αλλαζαν όλες τις καμένες λάμπες στο μεγάλο πάρκο . Αυτές οι ρημαδολάμπες είχαν δύο χρόνια να αλλαχτούν παρά τις επανειλημένες οχλήσεις προς τον πρώην δήμαρχο. Αντε να δούμε μπας και ο Αποστολόπουλος αποδειχτεί καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΠΡΩΊ ΠΡΩΊ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ,ΩΡΑ 08:05 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ, ΩΡΑ 08:05 ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΔΗΜΟΤΙΚΟ ,ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ; ΠΕΡΑΜΕΝΑΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ .
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ !

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΖΕΜΑΤΟΣ.

    ΝΑ ΒΡΙΣΩ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ ; ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ 8 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΤΟΝΑ .

    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΕΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ .

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΪ , ΩΡΑ 08:05 , ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ !!!!

    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ !

    ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ.

    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ.
    ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΩΡΑ 08:05 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΥΤΕΡΠΗΣ !

    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ , Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ; ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ...........ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ........;
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑΔΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ,ΩΡΑ 08:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ, ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ @@ ΜΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ PSA ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ο κυριος.Καταλαβε τι ΄΄παιζει΄΄για να ανεβει στην ιεραρχεια της πολιτικης και΄΄παραδιδει διαπιστευτηρια΄΄ στον ψωριαρη τον Σλαυο τον ΣΟΡΟΣ!Εκει που δινει λευκες κολες εξετασεων και ο δικος μας..... ο Αλεξης ντε... ! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄(Και αυτή την φορα δεν εχει υστερογραφο,ε,οχι να παω και μεσα για τον ''τρια πουλακια καθονταν και επλεκαν πουλόβερ'').

    ΑπάντησηΔιαγραφή