Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΚΑΙ ΒΑΝΕΣΑ ΧΑΝΤΖΕΝΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΑΚΕΡ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΩΝ"

Οι ηθοποιοί Κιμ Καρντάσιαν και Βανέσα Χάτζενς, καθώς και η αμερικανίδα αθλήτρια Χόουπ Σόλο είναι τα νέα θύματα του αποκαλούμενου «χάκερ των διασημοτήτων», αφού γυμνές φωτογραφίες τους είδαν το «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών φαίνεται πως είναι «έργο» του ίδιου άνδρα, ο οποίος στα τέλη του περασμένου μήνα ανέβασε στο ίντερνετ γυμνές εικόνες περισσότερων από 100 διασημοτήτων, μεταξύ των οποίων της Κέιτ Απτον και της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς, για την οποία υποστηρίζει πως έχει και «sex tape» στη διάθεσή του, το οποίο και «προσφέρει» έναντι ανταλλάγματος φυσικά.
Υπενθυμίζουμε πως η διαρροή έγινε από το iCloud των συσκευών των celebrities, ενώ και σε αυτήν την περίπτωση οι νέες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στις ιστοσελίδες  4chan και Reddit, ωστόσο έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε με το σκάνδαλο τον Αύγουστο κατέβηκαν γρήγορα κι από τις δύο ιστοσελίδες.
Το FBI ερευνά την υπόθεση, ενώ για την ώρα κανένας από τους εκπροσώπους των νέων θυμάτων δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση επί του θέματος.
e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου