Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ: ΧΑΚΕΡ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ Jennifer Lawrence ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ!!!

Αναταραχή στο Hollywood. Χάκερ έκλεψε και δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της Jennifer Lawrence και άλλων διάσημων γυναικών. Με μηνύσεις απειλεί η βραβευμένη ηθοποιός (Pics)
Σύμφωνα με το Buzzfeed, ο χάκερ ισχυρίστηκε ότι έχει 60 γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού, καθώς και ένα βίντεο. Επίσης υποστήριξε ότι έχει και 32 γυμνές φωτογραφίες της αθλήτριας Hope Solo.
Οι φωτογραφίες της Lawrence εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη διεύθυνση /b/ thread on 4chan.
Λίγο αργότερα και αφού τα κοινωνικά δίκτυα πήραν "φωτιά", εκπρόσωπος της ηθοποιού, επιβεβαίωσε ότι οι γυμνές φωτογραφίες της, είναι αυθεντικές.
 
"Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής. Οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί και θα προσαγάγουν, οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες" αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε και λίστα με ονόματα διάσημων γυναικών, οι γυμνές φωτογραφίες των οποίων βρίσκονται στην κατοχή χάκερ.
 
Μεταξύ αυτών είναι και οι: Aubrey Plaza, Candice Swanepoel, Cara Delevigne, Cat Deeley, Hillary Duff, Kaley Cuoco, Kate Upton, Kelly Brook, Kim Kardashian, Lea Michele, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna, Vanessa Hudgens.
 
Η ηθοποιός Mary Elizabeth Winstead, η οποία επίσης εμφανίστηκε στη λίστα αντέδρασε (επιβεβαιώνοντας την γνησιότητά τους) γράφοντας στο Twitter: "Γνωρίζοντας ότι οι φωτογραφίες αυτές σβήστηκαν πριν πολύ καιρό, δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς έφτασαν στα χέρια τρίτων. Νιώθω συμπόνια για όποιον έχει πέσει θύμα χάκινγκ".
 
H Victoria Justice αντίθετα διέψευσε ότι πρόκειται για αυθεντικές φωτογραφίες, και της χαρακτήρισε "ψεύτικες".
Οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς η διαρροή ονομάτων και φωτογραφιών είναι συνεχής και αναμένονται οι αντιδράσεις όλων όσοι εμπλέκονται, ενώ πέρα από τον χάκερ θα αναζητηθούν και οι ευθύνες όσων αναδημοσίευσαν τις φωτογραφίες.
(Πηγές:Buzzfeed, DailyMail,news247.gr)

1 σχόλιο: