Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ!

γράφει ο Πρίαμος Αθανασίου
Στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Χολαργού έγινε χτες το βράδυ, μια εκδήλωση της Ένωσης Επιστημόνων Παπάγου Χολαργού με θέμα την 28η Οκτωβρίου. Ομιλητής ο Ακαδημαϊκός κος Δεσποτόπουλος, και καλεσμένη η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν και δίκαια για την εμφάνιση τους και απέσπασαν και τα συγχαρητήρια του ακαδημαϊκού, πριν την ομιλία του.
Αυτά είναι που φαίνονται. Υπάρχουν όμως και πολλά πραγματάκια πίσω από την εμφάνιση τους που δεν φαίνονται.
Υπάρχει ένας καθημερινός μαραθώνιος δρόμος για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο τους και για να γυρίσουν από αυτό το απόγευμα.
Δεν υπάρχουν σχολικά για την μεταφορά των 700 μαθητών. Παιδιά και γονείς από όλη την Αττική,  ξεκινούν με δικά τους μέσα, για το σχολείο,  από Χολαργό,  Άλιμο,  Λαύριο, Μαραθώνα..... Άλλοι με λεωφορεία της γραμμής, άλλοι γονείς έχουν φτιάξει μια " κοινοπραξία" και μοιράζονται τα δρομολόγια,  τα μεγαλύτερα παιδιά κοιμούνται σε φίλους τους που είναι πιο κοντά στο σχολείο για να κερδίζουν χρόνο, τα απογεύματα πολύ ωτοστόπ κλπ κλπ κλπ!!!!
Ευτυχώς δεν υπάρχει ούτε ένας γονιός που να διαμαρτύρεται, για το σχολείο που διάλεξε το παιδί του. Είμαστε και εμείς μέρος, μικρό, αυτού του υπέροχου ταξιδιού που ζούνε τα παιδιά μας.
Το κακό είναι, ότι στην Ελλάδα του 2014, της " ανάπτυξης " η μόρφωση των παιδιών μας ακόμα επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων!! 
Ένας πατέρας, μαθητριας της β γυμνασίου του μουσικού Παλλήνης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου