Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΤΑ 90% ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΤΗΣ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ!

Ο ρόλος του τοπικού τύπου για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε καθοριστικός. Ο ανάρτηση που έκανε κατ΄αποκλειστικότητα το myxolargos και ακολούθησε η δική μας εφημερίδα αναφορικά με το "'εγκλημα στη Λ. Μεσογείων" και το πεύκο που πότισαν με πετρέλαιο ασυνείδητοι προκειμένου να ξεραθεί, οδήγησε τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού να αντιδράσει άμεσα. Συγκεκριμένα, ο
Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και είπε: "Το δημοσίευμα το είδα πρώτα στη δική σας εφημερίδα και κατόπιν πρόσεξα ότι το ανέδειξε το myxolargos. Δεν είχαμε καμία καταγγελία από κανέναν παρά μόνο τα δικά σας δημοσιεύματα και σας ευχαριστούμε. Η υπηρεσία μας αντέδρασε άμεσα και πήγε στο σημείο ποτιστικό και με τον γεωπόνο όπου κατ' αρχήν διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν πετρέλαιο αυτό που έριξαν. Μάλλον πίσσα ήταν. Αμέσως ρίξαμε νερό αλλά και ζεστό νερό, κάναμε δηλαδή όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες για να αφαιρέσουμε άμεσα ότι οξέα πέρασαν μέσα στις ρίζες του δένδρου. Ο γεωπόνος μας είπε ότι κατά ένα ποσοστό 90% το δένδρο πρέπει να έχει σωθεί"
Μπράβο στις υπηρεσίες του Δήμου. Ελπίζουμε να εντοπιστεί και ο δράστης του περιστατικού. Ποιος μπορεί να έριξε πίσσα στο σημείο; Μήπως, λέμε μήπως το άδειο κατάστημα που υπάρχει εκεί, νοικιάστηκε; Μήπως λοιπόν, ο νέος ενοικιαστής, ρωτάμε μήπως, αισθάνεται ότι τον εμποδίζει το δένδρο στα επαγγελματικά του σχέδια; 

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΑΣΑΡΧΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΕΥΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΕΥΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΠΕΥΚΟ ΕΙΔΙΚΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΨΙΜΟ , ΚΑΙ ΟΞΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΥΓΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .
    ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΕΝΟΣ ΠΕΥΚΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΥΓΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ή 2-3 Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΗΜΕΡΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΞΕΑ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΑΥΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕ ΟΧΙ ΚΑΤΑ 90% ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ 100% .

    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..........:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη,το ίδιο ενδεχόμενο σκέφτηκα και έγραψα αυθόρμητα στο σχόλιο μου,όταν ανέδειξες το θέμα πριν δύο ημέρες.Τώρα θα διαπιστώσουμε,αν ήταν προμελετημένο,ή τυχαίο(βλακεία),γιατί αν το πεύκο,έχει μπεί στο ΄΄μάτι΄΄τότε θα έχουμε επανάληψη της ενέργειας ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή