Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

"Ο ΕΜΠΟΛΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ"! ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ-ΕΦIΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Το ανέφερε σήμερα ο Καρατζαφέρης από την εκπομπή του στο ART. Οι Αμερικάνοι γνωρίζουν ήδη εδώ και δεκαετίες ότι ο ιός Έμπολα μεταδίδεται απλά με τον αέρα όταν η θερμοκρασία πέσει αρκετά χαμηλα! Μήπως λοιπόν, λέμε μήπως αυτό είναι και το σενάριο που έχουν στα χέρια τους οι παγκοσμιοποιητές για την εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη, ώστε να παραμείνουν οι ελάχιστοι και εκλεκτοί δικοί τους;  
Διαβάστε για το ίδιο θέμα μια ανάλυση, όπως το αλιεύσαμε από το http://greek1.blogspot.gr/2014/10/blog-post_72.html#axzz3H5Edp0F4

Τελικά, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με τον αέρα που αναπνέουμε» -δήλωσε ο  Διευθυντής του CDC Tom Frieden,σε Συνέντευξη Τύπου για την περίπτωση του ιού Έμπολα στις ΗΠΑ στις 30ης Σεπτεμβρίου, 2014 . 




Στο εφιαλτικό σενάριο να μεταδίδεται ο Έμπολα ακόμα και με τον αέρα, αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της αποστολής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του ιού Anthony Bandury .

Ο Anthony Bandury τόνισε ότι το επιτελείο του δίνει μάχη με το χρόνο για να θέσει υπό έλεγχο την επιδημία, για να αποτρέψουν τη μετάλλαξη του ιού που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

"Όσο περισσότερο κυκλοφορεί στον ανθρώπινο οργανισμό, στη Δυτική Αφρική, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μεταλλαχθεί"
, τονίζει . "Είναι ένα εφιαλτικό σενάριο (σ.σ. να μεταδίδεται ο ιός μέσω του αέρα) και είναι απίθανο, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί".

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η διεθνής κοινότητα άργησε να αναλάβει δράση για την επιδημία, αλλά "δεν ήταν αργά" και έτσι οι εργαζόμενοι μπορούν ακόμα να θέσουν υπό έλεγχο τον ιό.

VIDEO: Μαθηματικό μοντέλο δείχνει πώς θα εξαπλωθεί  ο ιός Έμπολα  
Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του μοντέλου NECSI στην τρέχουσα κρίση είναι το κρίσιμο όριο της σύνδεσης στην οποία ένα μολυσματικό στέλεχος μπορεί να εξαπλωθεί έξω από τον έλεγχο.

Ακόμη και αν ένα σύστημα φαίνεται σταθερό, μπορεί να πάρει μόνο λίγα περισσότερα δρομολόγια του ταξιδιού να προκαλέσει δευτερογενείς εστίες.
"Δεν θα πάρει πολύ για την τρέχουσα επιδημία Έμπολα να εξαπλωθεί σε περισσότερες χώρες ή ηπείρους," λέει ο πρόεδρος NECSI Yaneer Bar-Yam. "  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου