Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!

"ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ", ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ: "ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΑΡΚΤΙΝΙΩΤΗ..."

Θα τρελαθούμε! Κάποιοι φαίνεται δεν θέλουν να καταλάβουν και εκλαμβάνουν τον δημοσιογράφο ως απλό μεταφορέα ...δελτίων τύπου! Μας κατηγορούν λοιπόν επειδή δημοσιοποίησαμε πρώτοι την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου σύμφωνα με την οποία ο Θεόδωρος Γκλεζάκος χάνει την έδρα του από τα δημοτικά συμβούλια και την καταλαμβάνει ο Θανάσης Χαρακτινιώτης μετά από ένστασή του στο εκλογοδικείο. (δείτε εδώ την είδηση)
"Έπρεπε πρώτα να περιμένετε να καθαρογραφεί η απόφαση, να υπογραφεί από τον Πρόεδρο και μετά να τη δημοσιεύσετε", λένε! 


Αγαπητοί αναγνώστες, όσοι από σας δεν το έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να το καταλάβετε, ο δημοσιογράφος δεν είναι για να δημοσιεύει "νέτα-σκέτα" τα διάφορα δελτία τύπου. Είναι πρωτίστως για να αποκαλύπτει. Γνωρίζουμε την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου και δεν θα τη δημοσιεύσουμε πρώτοι; Πρέπε, σύμφωνα με τη λογική σας, να περιμένουμε πότε θα τη σφραγίσει ο Πρόεδρος και ο γραμματέας, να αποσταλεί στον δήμο και μετά το δελτίο τύπου του δήμου να το δημοσιεύσουμε εμείς; Τι κουφά είναι αυτά; Τότε δεν χρειάζονται καθόλου οι εφημερίδες και τα blogs! Ας ανατρέχετε στα δελτία τύπου των δήμων για να ενημερώνεστε! 
Δεν σταματούν όμως εκεί οι επικριτές μας, και συνεχίζουν: "Ποιος σας έδωσε τον αριθμό της απόφασης; Πού τον ξέρετε από την ώρα που δεν έχει καθαρογραφεί και δεν έχει ούτε καν ο ενδιαφερόμενος πρόσβαση σε αυτόν;"
Μήπως θέλετε να σας αποκαλύψουμε και τις πηγές μας; Αυτό δεν το κάνει ποτέ ένας δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του. Πηγαίνετε να κάνετε κι εσείς τον δημοσιογράφο, βγάλτε εφημερίδα, ανοίξτε κι ένα μπλοκ για να μην έχετε τέτοιες απορίες! 

Και αφού τους δίνουμε αυτές τις απαντήσεις, οι κατήγοροί μας δεν σταματούν ούτε εδώ και επιμένουν: "Παίρνετε θέση υπέρ του Χαρακτινιώτη με όσα γράφετε. Δεν σας τιμούν καθόλου όλα αυτά"!
--Τι γράφουμε ρε παιδιά και πού παίρνουμε θέση υπέρ του Χαρακτινιώτη;
"Γράφετε ότι στην επόμενη δημοτική συνεδρίαση δεν θα είναι ο Γκλεζάκος αλλά ο Χαρακτινιώτης"!

Είχαμε την εντύπωση ότι με όσα γράφουμε απευθυνόμαστε σε νοήμονες αναγνώστες. Ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να πάρουμε τον αναγνώστη από το...χεράκι και να του πούμε αυτό είναι το "α" και το άλλο είναι το "β"! Βεβαίως και εννοείται ότι ο Θανάσης Χαρακτινιώτης θα είναι παρών στην επόμενη δημοτική συνεδρίαση από την ημέρα που θα λάβει το Ο.Κ. από το Διοικητικό Πρωτοδικείο και θα ορκιστεί νέος σύμβουλος! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια πρέπει να διευκρινίσουμε; 
Η ουσία του δημοσιεύματος είναι αυτό; Το ποια μέρα ακριβώς θα καθίσει στα δημοτικά έδρανα ο Θ. Χαρακτινιώτης ή ότι έχασε την έδρα του ο Θ. Γκλεζάκος; 
Αν ο κ. Γκλεζάκος δεν έχει χάσει την έδρα του και δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση, τότε ναι, να πείτε ότι έχουμε κάνει λάθος και να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη! Αλλά τώρα γιατί; 
Και πού παίρνουμε θέση υπέρ του Χαρακτινιώτη και για ποιο λόγο να πάρουμε θέση υπέρ του; Τον ξέραμε κι από χθες; 
Θα μας τρελάνουν μερικοί αναγνώστες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου