Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ! ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ"! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ...

Αυτός δεν είναι Πρωθυπουργός, είναι ο μάγος της ελληνικής οικονομίας! Μέσα σε ένα κοκτέϊλ θανάτου στην Ευρωπαϊκή οικονομία, με τη Γαλλία να βρίσκεται σε οικονομική ύφεση, το ίδιο κι η Γερμανία και οι προοπτικές να είναι δυσμενείς, ο μοναδικός Έλληνας ηγέτης, καταφέρνει τα ακατόρθωτα....



Να μπαίνουμε στην ανάπτυξη, η οποία όπως είπε και η εκπληκτική Τάνια Ιακωβίδου, το 2015 θα έχει μεγάλους ρυθμούς, ενώ οι τράπεζες θριαμβεύουν! Ιδού τι καταφέρανε, μας το λέει ο ίδιος ο Σαμαράς: "Τα τεστ αντοχής των Ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Πλέον, βήμα- βήμα, πάνω σε στέρεες βάσεις, βγαίνουμε από την κρίση. Έτσι μόνον δημιουργείται μια νέα Ελλάδα και υπερήφανη και οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη. Αυτή την πορεία δεν επιτρέπεται να την ανακόψει κανείς", επισημαίνεται σε γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού.
Είναι ο Πρωθυπουργός που επειδή έπεσε στα τέσσερα και εφάρμοσε πειθήνια το πρόγραμμα των δανειστών, αυτό πετυχαίνει! Είναι η μοναδική φορά που, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό το ΔΝΤ εκεί που πάτησε το πόδι του (στην Ελλάδα), η συνταγή του πέτυχε την ανάπτυξη της οικονομίας! 
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε θα συνεχίσει ο μεγάλος πρωθυπουργός μας να εφαρμόζει πιστά την συνταγή που του υπαγορεύει η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε! 
Μπράβο Σαμαρά!
Τώρα, αν το δημόσιο χρέος της χώρας αγγίζει τα 372 δις ευρώ και τα 211% επί του ΑΕΠ (δείτε εδώ) αυτό είναι μια λεπτομέρεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου