Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ"!

Με πρόσωπο που έλαμπε από χαρά και με το χαμόγελο στα χείλη εμφανίστηκε πριν από λίγο στην εορτή του Δημήτρη Οικονόμου (Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού), ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και καθαριότητας Θανάσης Αυγουρόπουλος. Βρέθηκε κοντά στο...πηγαδάκι που είχαν στήσει ο Μάκης Βραχιολίδης με τον εκδότη του "Αντίλογου" Κώστα Δεκηγιάννη. 
-- Μην τον βλέπεις έτσι, είναι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα του, ο Ολυμπιακός, είπε ο Κώστας Δεληγιάννης.
Ο Βραχιολίδης δεν το άντεξε και του ...πέταξε το καρφί: 
--Τι είναι αυτό που σε έκανε να γίνεις Ολυμπιακός;
Η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν αυθόρμητη και άμεση:
--Ο Ολυμπιακός είναι θρησκεία!!!

Είπατε τίποτε; Δεν κάνουμε κανένα σχόλιο διότι οι ομάδες δεν μας ενδιαφέρουν, ωστόσο όταν πετάγονται τέτοιες ατάκες δεν είναι δυνατόν να μην τις δημοσιεύσουμε! Άλλωστε ήταν ατάκα που έγινε σε δημόσιο χώρο, μετά το ντέρμπυ που είδε ο Πρόεδρος του Δ Παπάγου-Χολαργού. Πάντως, δικαιολογείται να έχει και ένα χώρο στον οποίο να εκτονώνεται ο Θανάσης Αυγουρόπουλος (το ποδόσφαιρο). Άλλωστε δεν είναι ο μόνος ούτε ο πρώτος! 

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ !
    ΣΟΒΑΡΑ ;
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ , ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ! ! !

    Ε ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ;

    ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ,Ε ;

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΒΕΒΑΙΑ !

    ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ , ΟΣΟΙ ΚΟΛΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ............ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !

    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΟΣ ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
    ΕΜΕΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΕΜΕΤΟ !

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ , ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ !

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ...!

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ......ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ - ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ .............!
    Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή