Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ! Ο ΚΑΣΑΜΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΛΒΑΝΙΚΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Αφού αγαπάει τόσο την Αλβανία γιατί έγινε "Ελβετός"; 

2

Παρά την μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τον εθνικιστικό πανηγυρισμό του σκόρερΚασάμι που παραπέμπει στον δικέφαλο αετό της «Μεγάλης Αλβανίας», παρότι ο ίδιος παίζει για την Εθνική ομάδα της Ελβετίας:

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και της «Γηραιάς κυρίας» με 1-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης με γκολ του Kasami
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κασάμι πανηγυρίζει με αυτό τον τρόπο, το έχει κάνει ξανά φέτος με γκολ που πέτυχε στον Ολυμπιακό αλλά και κατά την θητεία του στην ιταλική Παλέρμο. Ίσως αυτό αποδεικνύει πως ο πανηγυρισμός του δεν σχετίζετε με την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια αλλά είναι μια απλή “συνήθεια”.
Βέβαια το ερώτημα που μας γεννάται είναι γιατί ενώ αγαπάει τόσο πολύ την Αλβανία που την εκθειάζει όποτε σημειώνει γκολ επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελβετίας;
Δείτε  εδώ το σχετικό βίντεο  από τον πανηγυρισμο του παίχτη :
“Τους έκανε τον αλβανικό αετό στο κέντρο της Αθήνας!
εκδίκηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν κρεμάσει την σημαια της Σερβίας ως ένδειξη αλληλεγγύης”!
Αυτα και άλλα διθυραμβικά γράφουν τα ορφανά του Μουσολινι για τον φασίστα Κασαμι που έκανε χθες τα κόκκαλα του Γιώργου Καραϊσκακη να τρίζουν.
Ο φασίστας Κασαμι έκανε τον ναζιστικο χαιρετισμό του “αετού” που συμβολίζει την μεγαλη Αλβανια, σε συνεχεια της πρόκλησης μεσα στην Σερβία απο ομοϊδεάτες του. Στην σελιδα του στο FB εχει φωτογραφίες στυλ “ISIS” με το δάχτυλο να δείχνει τον Αλλαχ, ενώ στο τουιτερ δεν ξεχνά να στελνει τις ευχές του “στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου”! (Οι άλλοι, να πα να αποκεφαλιστουν).
Κάποτε ο Καραϊσκακης τους έδιωχνε με το σπαθί. Σημερα τρώνε ψωμί πάνω απο το μνήμα του. Και φτύνουν κι’ όλας.
Να δουμε τι θα κάνουν οι αρμόδιες αρχές,σύμφωνα με το olympia.gr, μπροστά σε αυτη την φασιστική πρόκληση.
63636363
makeleio.gr

7 σχόλια:

  1. Εντάξει βρε παιδιά... Μουντζώνει τα μούτρα του για γούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προκλητικός αλβανικός χαιρετισμός. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι Ολυμπιακός και ζητώ από τον Ολυμπιακό να διώξει τον Κασάμι. Δεν τον θέλω αυτόν τον παίκτη που να ονειρεύεται την ψευτο-μεγάλη Αλβανία. Επίσης δεν θέλω ο Ολυμπιακός να έχει ποδοσφαιριστές από την Αλβανία, δεν θέλω να έχει κοινοτικούς και ξένους ποδοσφαιριστές! Να γίνει ξεκαθάρισμα και να γίνει ξανά ο Ολυμπιακός με Έλληνες ποδοσφαιριστές που αξίζουν να παίξουν στον Ολυμπιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ante gamithite oloi oi papares exete apopsi zwa..xwris ksenous eiste ena tpt re ilithioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τημ σημαια τις αλβανιας σκετο εκανε..οχι τις μεγαλης αλβανιας..εξυπνη ολοι σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είτε έκανε με τα χέρια του την μικρή Αλβανία, είτε την μεγάλη Αλβανία, ο Αλβανός Κασάμι πρέπει να φύγει από τον Ολυμπιακό και επίσης να φύγουν όλοι οι ξένοι και οι κοινοτικοί από τον Ολυμπιακό γιατί δεν σέβονται κανέναν! Όσο για τους άλλους που θέλουν Αλβανούς, ξένους, κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό έχουν σαν έμβλημα την ηλιθιότητα και την αμυαλιά! Οι περισσότεροι γνήσιοι Ολυμπιακοί δεν πατάνε να δουν τον Ολυμπιακό με ξενόφερτους ποδοσφαιριστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΣΑΜΙ YOU ARE THE BEST

    ΑπάντησηΔιαγραφή