Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Πολλά, επικριτικά σχόλια αναγνωστών είχαμε χθες, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών μαθητριών οι οποίες παρέλασαν φορώντας προκλητικές μίνι φούστες. Η παρέλαση-απόδοση τιμής προς τους πεσόντες ήρωες του '40-'44 , λες και μετατράπηκε σε πασαρέλα για τα πιο ωραία γυναικεία κορμιά! 
Νομίζουμε ότι το θέμα θα πρέπει να απασχολήσει τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και τους γονείς των μαθητριών. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, αυτή η ιερή στιγμή τιμής προς όσους αγωνίστηκαν για να ζούμε ελεύθερα, να μετατρέπεται σε πασαρέλα. Οι ωραίες μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τα κάλλη τους και σε άλλους δημόσιους χώρους: στις παραλίες, στα μπαρ και τις καφετέριες, όχι πάντως στην μαθητική παρέλαση!
Παρακάτω δημοσιεύουμε τα περισσότερα...

από τα σχόλια των αναγνωστών μας.   
1. γονεις και εκπαιδευτικοι ειναι για τα μπαζα ,μαζι εχουν κανει μπαζα και τα παιδακια τους και γενικα απο μπαζα κανεις να μην περιμενει σωστο χτισιμο.
τα μπαζα παραμενουν μπαζα.
2. Ανώνυμε 3:24 ,άστο μη το ψάχνεις το θέμα,στο 1ο γυμνάσιο να δεις τι γίνονταν πέρυσι και τα προηγουμενα χρόνια, αν έλεγε κάποιος τίποτα ,τον στοχοποιούσαν σύλλογος γονέων και καθηγητές μαζί ,ειδικά κάτι συριζαίες και πασόκες με βρωμόστομα λες και τελείωσαν το πανεπιστημιο της Τρούμπας.Δυστυχώς ενώ ο Χολαργος και ο Παπάγος έιναι από τα καλυτερα προάστια, ο κόσμος που έχει έρθει τα τελευταία 5 χρόνια είναι άστα να πάνε. 
Συμφωνώ και με τα άλλα σχόλια, μεγάλη ντροπή να κάνουν παρέλαση για να δειχνουν μπούτια και στήθη λες και παρελαύνουν κοτόπουλα . 
Οι γονείς πρέπει να σοβαρευτούν αλλά και οι εκπαιδευτικοί.
Οσο για τους συλλόγους γονέων, είναι στη κοσμάρα τους,εμείς ποτέ δεν ήμασταν μέλη από το δημοτικό ακόμα, εξυπηρετούνται χοντρά και πολλά συμφέροντα.
3. Αστο, μη το ψάχνεις συνσχολιαστή 6.02,έχεις δεί πως μιλούν οι κνήτισες&συριζαίες φοιτήτριες στους Πρυτάνεις,στα πανεπιστήμια?Με στριγγλιές,τσιρίδες και βρισιές,σαν πουτανάκια της Τρούμπας.Αλλά μην πας τόσο μακριά,δες το δίκτυο πολιτών και πόσο βαθειά έχουν εισχωρήσει στους συλλόγους γονέων.Δες πότε,γιατί και με ποιού εντολές γίνονται οι καταλήψεις στα σχολεία και ποιοί μαθητές πρωτοστατούν. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄
4. Ή απόλυτη ξεφτίλα του έθνους μας.
Ή ανατροφή των νέων μας με πρώτο δίδαγμα το πως να "θεαθήναι" στούς άλλους πρός το "σκανδαλίσαι αυτούς"...

5. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΙΔΙΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. 
ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΓΟΝΕΙΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ .....ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕ.
ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΝΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΗ. 
ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΝΙΟ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 3XXX ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ; 
ΠΡΟΚΟΠΗ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ.
ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ. 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ !
Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. 
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ. 


6. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΣΕ CLUB Ή ΣΕ SEX HOTEL ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 - 1944 , ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΝ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΟΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ. η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ . 
ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ , ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-SHOW , ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ "ΠΕΤΑΤΕ" ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΤΕ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ.
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !


7.  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ Γ@@@ΘΟΥΜΕ ME ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ Κ@@ΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ .
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ KΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. 
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; 
ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟ; 
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ; 
ΕΓΩ ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "20" ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΠΕΟΥΣ! 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑKΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ . 
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΝΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου