Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΤΡΑ: ΕΠΙΑΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ 4 ΑΝΔΡΕΣ! ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Μπορεί η πορνεία να είναι στο αίμα μερικών γυναικών αλλά μήπως είναι και τα σημεία των καιρών που εκτοξεύουν την πορνεία στα ύψη, ακόμη και μέσα στα σπίτια μας; Η καταστροφική κρίση οδηγεί είτε στην απόγνωση είτε στην κατάθλιψη, ακόμη και στην αυτοκτονία ή στην... καλοπέραση! Κατά το "η φτώχεια θέλει καλοπέραση" κάποιοι επιλέγουν διαφορετικούς τρόπους για να το ρίξουν έξω και να περ΄σουν καλά. Όμως, υπάρχουν και εκείνοι ή εκείνες που ξεφτιλίζουν κάθε ηθική αξία για περάσουν καλά. Είναι οι τομαριστές και οι βδεληροί! 
Μία από αυτές τις ποταπές, ήταν μια γυναίκα-σύζυγος που την ώρα που ο ο σύζυγός της αγωνιζόταν για το μεροκάματο στη Ζάκυνθο, αυτή έβρισκε την ευκαιρία να επιδίδεται σε ομαδικά όργια στην Πάτρα όπου κατοικεί! 
Με...τέσσερις παρακαλώ νεαρούς! Το θέμα παρουσίασε το dete.gr και αφορά σε ζευγάρι Αλβανών. Τελικά, οι στιγμές απόλαυσης για την 38χρονη...ξεσκί, εξελίχθηκαν σε εφιάλτη, καθώς ο σύζυγος επέστρεψε απροειδοποίητα, τους έπιασε στα πράσα και έγινε το έλα να δεις! Η σύζυγος είχε φροντίσει όχι μόνο να μη... βαρεθεί, αλλά και να περάσει καλά τους μήνες που θα έλειπε ο 40χρονος άντρας της για δουλειές. Ετσι, άρχισε να βάζει μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή των ΤΕΙ, νεαρούς ομοεθνείς της οργανώνοντας «ροζ» πάρτι. Η δραστηριότητά της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους γείτονες, οι οποίοι έβλεπαν (και... άκουγαν) έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι που είχε μετατραπεί σε άντρο ακολασίας.
Σύμφωνα πάντα με το dete.gr, οι «καυτές» νύχτες της 38χρονης έμελλε να έχουν άδοξο τέλος, αφού κάποιος από τους γείτονες, που είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τον σύζυγό της, αποφάσισε να τον ενημερώσει για το τι περίεργο γίνεται πίσω από την πλάτη του. Ετσι ο 40χρονος, ενώ επρόκειτο να μείνει στο νησί προς το τέλος του καλοκαιριού, επέστρεψε άρον άρον, σύμφωνα με το dete.gr, με σκοπό να αιφνιδιάσει τη γυναίκα του. Η ψυχρολουσία που υπέστη όταν την είδε στο κρεβάτι όχι με έναν ή δυο, αλλά με τέσσερις άνδρες, ήταν μεγάλη. Εξαλλος, ο αρκετά γεροδεμένος Αλβανός άρχισε να ξυλοκοπά όποιον έβρισκε μπροστά του! Οι εραστές έφυγαν όπως όπως από το σπίτι, ενώ -κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε στη Ζάκυνθο, αφού προηγουμένως πέταξε όλα τα πράγματα της γυναίκας του στον δρόμο!
πληροφορίες από espressonews

2 σχόλια:

  1. Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ .
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ................

    .................ΠΟΥ ΠΑΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σαρκικά αμαρτήματα σε συνδυασμό με ποτά ή ουσίες, εαν συνεχίζονται αδιακοπα, καταλήγουν τον άνθρωπο σε κορεσμό και ανικανοποίηση οπότε σύντομα θα αρχίσει να ψάχνει το "διαφορετικό", σε ομοφυλοφιλία, ζωοφιλία, παιδοφιλία, παρτ@ύζες, και αφού πλέον δεν θα ικανοποιείται και με αυτά, καταλήγει στα ομαδικά σεξουαλικα όργια σε σατανιστικές τελετές με συνδυασμό ανθρωποθυσιών.
    Στο τέλος θα πιεί και αίμα...
    Σε αυτά οδηγεί ο πανούργος τεχνουργός διάβολος τις ψυχές έτσι ώστε να είναι αναπολόγητες εν ημέρα κρίσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή