Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ! ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΑΜΑΡΑ!

Τι γύρευε άραγε και μάλιστα με άκρα μυστικότητα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γιοσί Κοέν, σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Μπενιαμίν Νετανιάχου;
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Κοέν, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τους Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο και Βασίλη Κικίλια, με σκοπό μία πρώτη συνεννόηση στην ανταλλαγή πληροφοριών για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών.

Το παράξενο είναι ότι σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις των κυβερνώντων, η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα τζιχαντιστών, αφού τέτοιοι ούτε διαμένουν στην Ελλάδα, ούτε περνάνε μέσα από ελληνικά εδάφη για να μεταβούν στην Μέση Ανατολή. Αυτή η επίσημη άποψη, βεβαίως, είναι τουλάχιστον λανθασμένη και επικίνδυνη, αφού τα αστικά κέντρα είναι γεμάτα με φανατικούς ισλαμιστές και δεν είναι πρωτότυπη η εικόνα μαχών στο κέντρο των Αθηνών με χατζάρια.
Οπότε τι είπανε οι τέσσερις τους; Μήπως ήρθε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Μπενιαμίν Νετανιάχου για ν’ ακούσει τον Κικίλια να του λέει ότι ήρθε τσάμπα; Προφανώς και όχι. Δεδομένου ότι η συνάντηση έγινε σχεδόν ταυτόχρονα με τον ερχομό της σιωνιστικής οργάνωσης ADL, που είχε πρωτοστατήσει στη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, για να πραγματοποιηθεί «εβραϊκή σύναξη» με τον Βενιζέλο, θεωρείται βέβαιο ότι η συνάντηση αφορούσε την «επόμενη μέρα» από την κατάρρευση της σκευωρίας.
Ήδη οι σαμαροβενιζέλοι καταρρέουν και η «παράγκα του Μπάμπη» βρίσκεται σε πλήρη πανικό, έχοντας χάσει τον έλεγχο της καταστάσεως. Το γεγονός ότι ήρθε ο αρχιπράκτορας της Μοσάντ στην Ελλάδα και όχι ο Δαυίδ Χάρις είναι ενδεικτικό του τι ειπώθηκε. Επίσης δεν πραγματοποιήθηκε με τον Αθανασίου ως αρμόδιο, αλλά με τον Κικίλια, που θεωρητικώς είναι προϊστάμενος των μυστικών υπηρεσιών.
Μήπως, λοιπόν, ετοιμάζουν κάτι ακόμα πιο βρώμικο για την επόμενη μέρα;
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε καθώς η συνάντηση έγινε σε άκρα μυστικότητα, όμως τι θα γύρευαν στο ίδιο δωμάτιο ένας Σαμαράς, ένας Βενιζέλος, ένας πράκτορας της Μοσάντ και ένας… Κικίλιας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου