Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ; Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ...ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ!

Πόσο πιο χαμηλά φτάνει η ανθρφωπότητα; Διαβάζουμε την είδηση από το /sknews.gr: "Τα μεγαλύτερα "μυαλά" της Βρετανίας μιμήθηκαν την Κιμ Καρντάσιαν και πόζαραν δείχνοντας τα οπίσθιά τους στο φακό. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουν στον ετήσιο διαγωνισμό του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, με τον τίτλο : «Ο κώλος της χρονιάς». 
Δώδεκα φοιτητές, έξι άντρες και έξι γυναίκες, έβγαλαν τα ρούχα τους για να δείξουν την οπίσθια πλευρά τους αλλά και να διαγωνιστούν στον ασυνήθιστο διαγωνισμό...Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», εκατοντάδες φοιτητές συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Κέιμπριτζ. Μάλιστα μία από τις φοιτήτριες είχε την φαεινή ιδέα να ποζάρει στο φακό ακριβώς όπως η Καρντάσιαν...

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει πως ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται στο διεθνούς φήμης βρετανικό πανεπιστήμιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όμως φέτος οι φοιτητές εμπνεύστηκαν καθαρά από την πληθωρική τηλεπερσόνα Kim Kardashian.Οι φωτογραφίες των φοιτητών του Κέιμπριτζ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας των φοιτητών του βρετανικού πανεπιστημίου «The Tab», εκεί όπου οι φοιτητές κλήθηκαν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τα καλύτερα οπίσθια!"
Με άλλα λόγια οι άριστοι φοιτητές μιμήθηκαν ένα σούργελο και κάνουν ό,τι και αυτοί. Θα το πουν βέβαια υψηλού επιπέδου τέχνη και αυτό! 




1 σχόλιο:

  1. Ζούμε στον αιώνα της μεγάλης παρακμής.
    Στον αιώνα της Παγκοσμιοποίησης.
    Είμαστε άξιοι της κακής μας μοίρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή