Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ...

Την παραπομπή της υπόθεσης Γ. Καρατζαφέρη στη Δικαιοσύνη αποφάσισε ομόφωνα η κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Εσχες. Το θέμα παραπέμπεται και στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να γίνει, όπως ελέχθη, ο καταλογισμός (κατάσχεση) των
παρανόμως κτηθέντων από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Γίνεται λόγος ειδικά για δύο ποσά συνολικού ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, που φαίνεται πως δεν δικαιολογείται η προέλευσή τους.
Στις αποφάσεις αυτές κατέληξε η Επιτροπή της Βουλής, έχοντας λάβει πόρισμα των ορκωτών λογιστών, που ζητήθηκε μετά την καταγγελία ότι εμβάσματα σχετιζόμενα με προμήθειες για προώθηση εξοπλιστικών προγραμμάτων διακινήθηκαν μέσω off shore εταιρειών που είχε συστήσει. Από την επανεξέταση των δηλώσεων προέκυψε, σύμφωνα με...
πληροφορίες, ότι μόνο η μία εταιρεία δηλώθηκε μόνο δύο χρονιές (1994 και 1996). Στη συνέχεια, «εξαφανίστηκε» από τις δηλώσεις που ο κ. Καρατζαφέρης υπέβαλε στη Βουλή. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, βουλευτής υποστήριξε ότι υπάρχει και τρίτη off shore. Ο ελεγχόμενος πολιτικός αρχηγός εγκαλείται τουλάχιστον για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» και για παράνομη συμμετοχή, ως πολιτικός, σε τέτοιου τύπου εταιρεία.
To Press-gr έφερε αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών που παραδόθηκε στις 19 Νοεμβρίου στην Επιτροπή της Βουλής. Δείτε το: 


το διαβάσαμε στο.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου