Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!

Ακούστηκαν διάφορα ονόματα. Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος, είπανε, θα προτείνει τον Κυριάκο Λινάκη για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη. Ειπώθηκε επίσης το όνομα του πρώην Δημάρχου Χολαργού. Δημήτρη Νικολάου. Όμως και οι δύο υποψηφιότητες φαίνεται πως ήταν... ράδιο αρβύλα. 
Ο Κ. Λινάκης έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί και εάν καταλάμβανε ο ίδιος τη θέση του  Συμπαραστάτη του Δημότη, πιθανώς θα είχαμε μια ανάλογη περίπτωση με του Χ. Σκούρτη: Θα αναγκαζόταν δηλαδή να παραιτηθεί διότι θα υπήρχε πρόβλημα με το ποια από τις δύο αντιμισθίες θα απολάμβανε. 
Η περίπτωση του Νικολάου, μάλλον και αυτή δεν περπατάει, διότι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο δήμαρχος με την πρότασή του για Συμπαραστάτη του Δημότη, προσδοκά και σε πολιτικά οφέλη. Με τον Δ. Νικολάου δεν μπορεί να έχει πολιτικά οφέλη.
Άρα σε ποιον πάει;
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος λοιπόν, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες μας, θα προτείνει για Συμπαραστάτη του Δημότη, τον...


Νίκο Κουκή (φωτό). Τον πρώην Πρόεδρο του δημοτικού συμβούλου Παπάγου-Χολαργού, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις πρόσφατες εκλογές με τον Κώστα Τίγκα, ο οποίος όμως, αν και ήρθε δεύτερος σε ψήφους, δεν μπόρεσε να εκλεγεί σύμβουλος, μια και τη θέση του στου Παπάγου πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Κώστας Τίγκας! 
Η πρόταση Αποστολόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο για να αναλάβει την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη ο Νίκος Κουκής, είναι έξυπνη πολιτικά κίνηση, για τους εξής λόγους:
α. Διεμβολίζει την παράταξη του Τίγκα, τον οποίο προφανώς φέρνει σε δυσχερή θέση, για το ποιον θα προτείνει ο τελευταίος για Συμπαραστάτη του Δημότη. 
β. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος, με την υποψηφιότητα Κουκή, δημιουργεί παράλληλα τις προϋποθέσεις να  ...φλερτάρει πολιτικά μαζί του στις επόμενες εκλογές. 
γ. Βάζει στο ...τραπέζι έναν νεώτατο Συμπαραστάτη του Δημότη, σε αντίθεση με τον προηγούμενο Δήμαρχο Ξύδη, ο οποίος είχε προτείνει τον Σκούρτη αρχικά και τον Αντώνη Πολύδωρα στη συνέχεια. 
δ. Συσπειρώνει περισσότερο τους δημοτικούς του συμβούλους ώστε να μην έχει διαρροές-απώλειες ψήφων κατά την διαδικασία εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Όμως, παρά το ότι ο Νίκος Κουκής είναι αγαπητός, (εμείς τον εκτιμούμε και τον σεβόμαστε καθ' όλα), η υποψηφιότητά του δεν παύει να είναι παρμένη μέσα από τον ίδιο κομματικό σωλήνα και να είναι στα πλαίσια του δούναι λαβείν μιας κομματικής συναλλαγής. Μην ξεχνάμε ότι επί Ξύδη, ο Ηλίας Αποστολόπουλος ήταν ο πρώτος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ακολούθησε ο Νίκος Κουκής. Άρα, συνεχίζεται το ίδιο πολιτικό νταραβέρι, με τη διαφορά ότι γίνεται μεταξύ νέων ανθρώπων και όχι πολιτικά φθαρμένων.
Σε κάθε περίπτωση, η υποψηφιότητα του Νίκου Κουκή δεν έχει τα χαρακτηριστικά της ανεξάρτητης, ακομμάτιστης υποψηφιότητας του Μάκη Βραχιολίδη. 
Σημειωτέον ότι αύριο, ο εκδότης της εφημερίδας μας, καταθέτει την υποψηφιότητά του στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  Δημήτρη Οικονόμου. Είπαμε, και μία ψήφο να πάρει η δέσμευσή του είναι δέσμευση!

9 σχόλια:

  1. Μεγάλε Βραχιολίδη!
    Μιλάς για τον εαυτό σου στον τρίτο ενικό και ευλογείς και τα γένια σου!!!
    Αλήθεια, εσύ πώς θα είσαι ανεξάρτητη επιλογή, την στιγμή που όλος ο Χολαργός και ο Παπάγος ξέρουν ότι υποστηρίζεις μόνο όποιον σε πληρώνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε κ.Μεκη Βραχιολιδη.
    Κατα την προσωπικη μου εμπεριστατωμενη ,ευλογη ,αλανθαστη ,σεβαστη απο ολους και ολες γνωμη μου ,η οποια εκτος απο ολα αυτα δηλωνει οτι ειμαι και μετριοφρον εχω να πω οτι ΡΕΖΙΛΕΒΕΣΑΙ.Σταματα να λες πως εισαι ο καλυτερος και κοιτα και περα απο την μυτη σου.Δεν εισαι δα και ο Περικλης(οοο τι του πα ο ανθραωπος ομως!) και δεν νομιζω οτι θα παρεις πανω απο 2 ψηφους ,ανριμειμενικες και αυτες.
    Μετα εκτιμισεως ο αγαπημενος σου
    Ν.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPRABO ANAKALV THN GNVMH POY EIXA PRO TVN EKLOGVN O NIKOS KOYKHS EINAI STAUERH AJIA GIA TO PROASTEIO MPRABO SOY HLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά δίκιο είχαν όσοι πίστευαν οτι ο Κουκής ήταν η πέμπτη φάλαγγα στην παράταξη Τίγκα με την συνεργασία Ξύδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΑ ΦΑΛΑΓΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΚΟΥΤΑΚΗΣ ΚΟΥΤΡΑ ΚΟΜΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΟΥΤΕ 8ΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστή ανάλυση φίλε Μάκη , ο Κουκης βολεύει από όλες τις πλευρές δεν είναι ευκολο κάποιο π΄ροσωπο να συγκεντρώσει 22 ΝΑΙ ,δεν θα έχει ασυμβιβλαστο όμως για μελλόντικη υποψηφίοτηα αν εκλεγεί Συμπαραστάτης?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικά... αν διαβάσει κανείς τους σχολιασμούς αυτούς... έχει πλήρη εικόνα του χωριάτικου αχταρμά της συνοικίας .. Χολαργού-Παπαγου... Η διαπλοκή και η στενοκεφαλιά στο απόλυτο. Κι έπειτα ψαχνόμαστε να ερμηνεύσουμε την κατάντια στην οποία περιήλθε η χώρα... Δεν θέλω να υποστηρίξω ότι ο Μάκης Βραχιολίδης είναι ο αξιότερος, μια και δεν είναι διαπλεκόμενος και απορώ με τον πρώτο σχολιαστή που λέει ..ότι είναι με εκείνον...που τον πληρώνει... Για να το λέει πρέπει να έχει πληρώσει πολλά τάλαντα... Μόνο που στην ιστοσελίδα αυτή δεν έχω διαπιστώσει ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος ..γέρνει υπέρ κάποιου... επειδή πληρώνετε ...για τις διαφημίσεις -σιγά τα λεφτά- που θέλουν κάποιοι να διαλαλήσουν... Ας σοβαρευτούμε μωρέ... Δεν μ΄ενδιαφέρει η υποψηφιότητα του Βραχιολίδη, Μ΄ενδιαφέρει απλά ο μικρόκοσμος του Χολαργού-Παπάγου, που ενώ μπορεί να αποπαγιδευτεί από την κατάντια της παλαιοκομματικής νοοτροπίας... επιμένει-φαίνεται- να σέρνεται στα ίδια Παντελάκη μου στα ίδια Περικλή μου...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ... άσπρη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ! Μάλλον δεν ζεις στον Χολαργό!
      Αν τολμάει ο κος Βραχιολίδης (ο θεός να τον κάνει κύριο) ας βγει να πει πόσες φορές τον έχουν στείλει στα δικαστήρια για τα ψέμματα που γράφει και έχει βάλει θεούς και δαίμονες να παρακαλάει να αποσύρουν τις κατηγορίες...

      Διαγραφή
  8. ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ Δ.Σ ΤΟ 2010 ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΕΚΑΤΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.Ο ΚΟΥΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ (τιγκασ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΓΛΥΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ.ΕΙΤΕ ΒΓΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΓΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ.ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΟΥΚΗΣ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ...ΖΗΤΗΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή