Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ...ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ 3.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Ο Αλέξανδρος Νομικός είναι ο αρμόδιος παθολογοανατόμος στο "Ασκληπιείο" Βούλας, από τα χείλη του οποίου κρέμονται περίπου 3.000 ασθενείς...


ετησίως! Εδώ, τον βλέπετε επί το έργον μπροστά στο μικροσκόπιό του. Μετεγχειριτικές διαγνώσεις ή βιοψίες, περνούν όλες από το μικροσκόπιό του. 
Χιλιάδες ώρες διαβάσματος και εργαστηριακών ερευνών χρειάστηκαν για να είναι σήμερα ο Αλέξανδρος Νομικός ένας από τους διαπρεπέστερους στην ειδικότητά του, γιατρός. 
Όταν μία βιοψία ή ένα μετεγχειριτικό εύρημα του δίνεται για διάγνωση καρκίνου, 30 περίπου άνθρωποι περιμένουν με αγωνία το πόρισμα του Αλέξανδρου Νομικού! Αναλόγως των περιπτώσεων, άλλοι  άλλοι ασθενείς στο πρόσωπο του Αλέξανδρου "βλέπουν" τον...διάολο, άλλοι όμως τον θεωρούν σωτήρα! Έτυχε μάλιστα περίπτωση που ένας ασθενής τον οποίο είχαν προετοιμάσει για καρκίνο του προστάτη, όταν ο Αλέξανδρος Νομικός του ανακοίνωσε ότι είχε προστατίτιδα, τον έπιασαν λυγμοί συγκίνησης μπροστά στον γιατρό! 
Περιστατικά θυρεοειδούς, νεφρών, εντέρου, συκωτιού κ.λ.π. είναι το...καθημερινό μενού για τον Αλέξανδρο Νομικό! 

Ευχόμαστε ο Θεός να τον έχει καλά και αυτόν και την οικογένειά του (σημειώνεται ότι και η σύζυγός του Λυδία είναι παθολογοανατόμος στο ΙΑΣΩ).  

1 σχόλιο:

  1. Είναι και διακεκριμένος παθολογοανατόμος και εξαιρετικός άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή