Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ" ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ! ΙΣΚΟΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ κα ΚΟΥΤΡΑ!

"Αναλάβατε εργολαβία σπίλωσης του Συλλόγου με λασπολόγους συνεργάτες"

Απάντηση στην επιστολή επιστολή-βόμβα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του "Αγίου Γεωργίου Παπάγου την οποία είχαμε δημοσιεύσει εδώ δίνει ο  κ. Ίσκος, ταμίας του Συλλόγου Ανεγέρσεως, το όνομα του οποίου αναγκαστικά εμπλέκεται στην υπόθεση! 
Τα...μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Πριν διαβάσετε την απάντηση του κ. Ίσκου θυμηθείτε εδώ την απάντηση της επικεφαλής του Συλλόγου ανεγέρσεως κας Κούτρα.
Και τώρα η επιστολή-απάντηση του κ. Ίσκου:

Σύλλογος Ανεγέρσεως                                                   
Αγίου Γεωργίου  Παπάγου
«Ο Άγιος Γεώργιος»

Προς:
Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ιερού  Ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου


Σε απάντηση της από 1-12-2014  επιστολής σας


Ποτέ δεν ήταν στις προθέσεις μου να δημιουργήσω διχασμό μεταξύ του Συλλόγου Ανεγέρσεως και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Τουναντίον, όταν άρχισαν να διαφαίνονται τα πρώτα σύννεφα προσπάθησα μάταια να προλάβω το κακό που θα συμβεί.
Πρώτα ιδρύθηκε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως ως νομικό πρόσωπο και μερικά χρόνια αργότερα ιδρύθηκε η ενορία και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο.
Τα δυο αυτά νομικά πρόσωπα επί σαράντα χρόνια συνεργάστηκαν σε πλήρη αρμόνια για να καταφέρουν αυτό το ακατόρθωτο όνειρο.
Το γράμμα του Εκκ. Συμβουλίου πού ανέλαβε 1/1/2014 αναφέρει ότι, κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, διαπίστωσε πως από το 2010 που ανέλαβε ο πατήρ Αλέξιος έως τον Ιανουάριο του 2013, υπήρξε άριστη συνεργασία με τον Σύλλογο και ιδιαίτερα με την πρόεδρο κυρία Κούτρα. Όλα εκτελούντο νόμιμα με την σύμφωνη γνώμη του Εκκ. Συμβουλίου και του Συλλόγου Ανεγέρσεως (εγώ ως ταμίας έλεγα ότι δεν έχουμε χρήματα για όλα αυτά για να πάρω την απάντηση από τον πατέρα Αλέξιο και την πρόεδρο κυρία Κούτρα ότι  θα τα φέρει ο Άγιος Γεώργιος).
Αυτή λοιπόν είναι  η πρώτη διαπίστωση του παρόντος Εκκ. Συμβουλίου σύμφωνα με την παράγραφο 2 της επιστολής.
Πώς λοιπόν εξηγείται η πιο κάτω παράγραφος που αναφέρει επί λέξει:
΅¨Η ρήξη των σχέσεων της προέδρου του Συλλόγου Ανεγέρσεως κ. Κούτρα        {Σύλλογος δεν είναι  η Κούτρα ή ο Ίσκος}με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο άρχισε όταν το Εκκ. Συμβούλιο άρχισε να ανησυχεί για την έλλειψη συνεργασίας και διαφάνειας περί τα οικονομικά του Συλλόγου Ανεγέρσεως¨
Σε επανειλημμένες αιτήσεις  του Εκκ. Συμβουλίου προς τον Σύλλογο Ανεγέρσεως -  έγγραφες και προφορικές - καμία απάντηση δεν εδίδετο.       
 Αυτό είναι τελείως αναληθές .
Ο Σύλλογος δεν έλαβε καμία αίτηση γραπτή η προφορική για τα οικονομικά του. Και θα αποδείξω πιο κάτω αυτά που λέω.
Πότε έγινε αυτή η δεύτερη διαπίστωση από ποιον; Με ποια στοιχεία και πώς εξηγούνται αυτές οι δυο αντίθετες διαπιστώσεις;
Αυτή η αγαστή συνεργασία διακόπτεται από τον πατέρα Αλέξιο χωρίς καμία αιτιολογία, απότομα τον Ιανουάριο του 2013 και λίγους μήνες αργότερα ιδρύεται η ερανική επιτροπή η οποία, σύμφωνα με την επίσημη  ανακοίνωση, θα αναλάμβανε  να αποπληρώσει τα χρέη και να συνεχίσει το έργο της αποπεράτωσης του Ναού.
Για πρώτη φορά λοιπόν μετά από δυο χρόνια έρχεται το Εκκ. Συμβούλιο να αποκαλύψει ότι αυτό έφερε σε ρήξη τις σχέσεις του με τον Σύλλογο, διότι λέει άρχισε να ανησυχεί δια την έλλειψη συνεργασίας αλλά και διαφάνειας περί των οικονομιών του Συλλόγου Αυτό δεν είναι αληθές. Και αυτό διότι,  όπως αναφέρεται στην πρώτη διαπίστωση του Εκκ. Συμβουλίου, οι αποφάσεις του Δ.Σ του Συλλόγου επαίρνοντο με την σύμφωνη γνώμη του πατρός Αλεξίου και του έτερου μέλους του Εκκ. Συμβουλίου, κύριου Αλεξόπουλου ο οποίος ήταν και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου. Συνεπώς είχαν πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά του Συλλόγου από πρώτο χέρι και ως εκ τούτου δεν υπήρχε ανάγκη  αιτήσεως.
Όσον άφορα τη συνεργασία δεν μπορούσε να μην υπάρχει. Άλλαξε άραγε η αποστολή του Συλλόγου Ανεγέρσεως και δεν το ξέρει ο Σύλλογος;
Σχετικά με τα οικονομικά και τη διαφάνεια, δεν αναφέρει το Εκκ. Συμβούλιο πότε άρχισε να ανησυχεί και για ποιους λόγους; Ποιές είναι οι αποχρώσες ενδείξεις για αυτές τις ανησυχίες; Γιατί δεν ρωτούσαν τον πατέρα Αλέξιο ή τον κύριο Αλεξόπουλο που ήταν παρόντες στις συνεδριάσεις και αποφάσεις του  Δ.Σ. του Συλλόγου να ενημερωθούν; Ήταν και οι δυο μέλη του Δ.Σ. του Εκκ. Συμβουλιου, ο μεν πρώτος ως Πρόεδρος και ο δεύτερος  ως ταμίας. Γιατί δεν ζητούσαν κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. για να ενημερωθούν; Γιατί δεν ζητούσαν τις ετήσιες εκθέσεις των εξελεγκτικών επιτροπών και τους ετήσιους εγκεκριμένους απολογισμούς από τις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις; Γιατί δεν εξέφρασαν αντίθεση στους διαγωνισμούς και αναθέσεις; Διότι απλούστατα ήξεραν την απάντηση ότι όλα ήταν διαφανή και δεν υπήρχε η παραμικρή ατασθαλία.
Σε κανένα σημείο της επιστολής δεν αναφέρεται ένα δείγμα αδιαφάνειας όσο και μη συνεργασίας.
Άρα, δεν πείθουν κανέναν αυτά ως  δικαιολογίες για την ρήξη με τον Σύλλογο.
Για αυτόν τον λόγο ανελήφθη μια εργολαβία σπίλωσης του Συλλόγου με λασπολόγους συνεργάτες.
Τους προκαλούμε και σήμερα να έρθουν να κάνουν πλήρη έλεγχο με ορκωτό λογιστή.

Όσον αφορά την σύμβαση για το κλιματιστικό, η αναφορά είναι περίπου σωστή μόνο που ο λόγος της μη σύνδεσης του ψυκτικού τμήματος οφείλεται στην άρνηση του εργολάβου να κάνει τη σύνδεση εάν δεν του καταβληθεί προκαταβολικά το κόστος, καθότι υπήρχε ένα μικρό χρέος από προηγούμενη τελειωμένη εργασία και αυτό λόγω έλλειψης χρημάτων. Ο Σύλλογος απευθύνθηκε σε δυο ειδικούς μηχανικούς να αναλάβουν τη σύνδεση αλλά αρνήθηκαν για λόγους επαγγελματικής συναδελφικότητας.
Σχετικά με την αναφορά στα μάρμαρα της σκάλας και του περιστυλίου, είναι αναληθές ότι δεν υπάρχει σύμβαση. Σύμβαση δεν υπάρχει για την πλακόστρωση με πλάκες Καρύστου που ζήτησε ο πατήρ Αλέξιος από τον εργολάβο. Αναφορικά με την μη ύπαρξη μόνωσης αυτό δεν είναι παράλειψη του εργολάβου ούτε του Συλλόγου, καθότι αυτό δεν προβλέπεται για μαρμαρόστρωση εξωτερικής σκάλας. Αυτό το πρόβλημα το δημιουργήσατε εσείς  δύο χρόνια αργότερα όταν ο δικός σας εργολάβος επέκτεινε αυθαίρετα το κυλικείο στο χώρο κάτω από την κυρία εξωτερική σκάλα..
Ο εργολάβος έχει προσφερθεί να καθαρίσει τα μάρμαρα της σκάλας και να αποκαταστήσει τις  όποιες ζημιές αλλά ζητεί έστω και τα μισά χρήματα που του οφείλουμε πριν αρχίσει.
Είναι απορίας άξιον πως όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε ο Σύλλογος δεχθεί παράπονα από μέλη ή δωρητές και τα δέχεται τώρα το Εκκ. Συμβούλιο. Ας έλθουν στον Σύλλογο να πάρουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα τους.
Ο Σύλλογος δεν περιήλθε σε αδράνεια. Ο Σύλλογος εκδιώχθηκε από τον πατέρα Αλέξιο. Εάν εννοείτε τα δυο τελευταία χρόνια τότε θυμίζετε αυτόν που σκότωσε την σύζυγο του και ζητούσε επιείκεια διότι είχε ορφανά παιδιά.
Παρόλο τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε και από την εξορία ακόμη ο Σύλλογος, το 2013 εισέπραξε  19.928,50 και ξόδεψε 23.788,09 σε αποπληρωμές χρέους.
Οι άνθρωποι που προσέφεραν την εργασία τους στην Εκκλησία με την έγκριση σας θα πρέπει να πληρωθούν. Η κατάργηση του Συλλόγου δεν απαλλάσσει  την Εκκλησία από τις υποχρεώσεις της. Είναι ανήθικο να λέτε στους ανθρώπους αυτούς να πάτε στο Σύλλογο να πληρωθείτε λες και έκαναν τις εργασίες τους στο σπίτι του Συλλόγου

Ο πατήρ Αλέξιος σε συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου είπε ότι θα χρειαστούν 35.000 για τα εγκαίνια εξηγώντας ότι για έναν τόσο μεγαλοπρεπή Ναό πρέπει και η τελετή να είναι αντάξια, με πολλούς δεσποτάδες και μια δεξίωση που θα ταιριάζει στη μεγάλη γιορτή του Ναού μας Μας ενημέρωσε δε ότι είχε ορίσει την ημερομηνία  την 2 Νοεμβρίου 2012 Εγώ ως ταμίας, είπα ότι “ό Σύλλογος δεν διαθέτει αυτόν τον καιρό τόσα χρήματα” καθότι στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στα θυρανοίξια, είχαμε  αναλάβει αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις για τις εργασίες αποπεράτωσης της εκκλησίας.
Ήταν η πρώτη φορά που δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε την επιθυμία του πατρός Αλεξίου, όχι διότι δεν συμφωνούσαμε αλλά  διότι δεν υπήρχαν τα χρήματα
Όσον αφορά τις αχαρακτήριστες ανακοινώσεις εκ μέρους μου, ας μου υποδείξει κάποιος αυτές και εγώ θα ζητήσω συγγνώμη.
Κλείνοντας, θέλω άλλη μια φορά να εκφράσω την λύπη για την κατάντια των σχέσεων μεταξύ του Συλλόγου και του πατέρα Αλεξίου, διότι αυτός ουσιαστικά είναι το Εκκ. Συμβούλιο, με αποκορύφωμα την έξωση του Συλλόγου από το πενιχρό γραφείο του. Εάν ο Σύλλογος είχε αφεθεί να λειτουργήσει ένα χρόνο ακόμη, όχι μόνο δεν θα υπήρχε χρέος αλλά θα είχαν προχωρήσει και άλλα πράγματα,
Τα γράφω αυτά, όχι για να προστατέψω τον εαυτό μου, διότι δεν έχω ανάγκη προστασίας, αλλά να διαφυλάξω τον Σύλλογο και την ιστορία  του από συκοφαντίες και λασπολογίες.

Παναγιώτης 'Ισκος
Ταμίας του Συλλόγου Ανεγέρσεως

2003-2014

9 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΣΒΗΝΕ ΣΒΗΝΕ
    ΣΒΗΝΕ ΣΒΗΝΕ
    ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΘΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA MAS PEI O P ALEJIOS EINAI ALHUEIA OTI OI KAREKLES H TIMH TOYS HTAN 40 EYRV KAI O SYLLOGOS PLHRVSE 95 EYRV EKASTH STHN UESSALONIKH STON GNVSTO TOY PATROS ALEJIOY ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ekklhsiastiko symboylio na maw pei ti egeine me ton elegxo toy tameioy apo tn eforia ??na maw pei posa xrhmata plhrvnei sto calth ??giati edeivjan ton ploytarxo Skorda ??giati efyge o Dhmhtrhw o Mpanow . giati h ejaireth k Moyrizakh efage ......jylo kai efyge ???Giati efyge o teleytaiow Calthw ??na maw pei poiow einai O Giobanopoylos ??o k Matsakhw apo poy krata h skoyfia toy ??? telow o nearow epitropow ...ti logia exei akoysei apo ton iErea kai meta ton ekane Epitropo ????na maw pei tn topolianakh poy toy eixe kanei kataggelia gia ta manoalia kai tvra thn exei sthn eranikh epitroph ?????Ayta prow to paron k Makh maw kat ta ypoloipa ua broyn to dromo toyw ....Na maw pei o Strathgow k Goylaw poiow ua plhrvsei ton Andrabidivth gia keina poy paraggeile o p Alejiow...Ola ua bgoyn sthn epifganeia .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ Κ ΙΣΚΟ ....Π ΑΛΕΞΙΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΟΡΙΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΟΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ...ΝΑ ΠΑΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ.... ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ......ΟΙ ΕΝΟΡΙΤΕΣ...... ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ....Ο ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕ !!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο Π ΑΥΛΟΣ ΚΑΣΙ Ο Π ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο Π ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ......ΝΑ ΠΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΙΑΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.......Ο ΚΟΥΛΟΠΟΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Η ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΙΩΤΗ ???ΣΤΟΥ΅ΔΙΚΟΥ΅ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π Αλέξιε πλη΄ρωσες τους εργάτες για τη εργασ'ια στο μοναστήρι σου?? για τίς κουρτίνες τι κατάρες του έρειξες του ανθρώπου ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O PATER PETROS GIATI EFYGE APO TON AGIO GEVRGIO????EJAIRETIKOS ANURVPOS !!!!O P SERAFEIM TI EPAUE AYTO TO KALO PAIDI ME EKKLHSIASTIKH ANATROFH APO TON SPOYDAIO PAPA PATERATOY P FVTHS?? O MAKARIVTATOS PREPEI TO TAXYTERON NA PAREMBEI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Π. ΑΛΕΞΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥς ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ!!! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΙΖΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή ΝΑ ΕΒΡΕΧΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΧΤΥΠΟΣ ΤΗς ΒΡΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΠΗ! ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ!!! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΗ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΠΑΥΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ! ΦΙΛΟΙ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ Η ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ!! ΜΑ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ Κ. ΑΛΕΞΙΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πολύ φαιδροί και σάπιοι στα γηρατειά, όταν ο χάρος αρχίζει και τους γνέφει γλυκά γλυκά για να τον ακολουθήσουν. Φαίνεται οτι ένας ιερεύς που προσφέρει με διαφάνεια και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ τις υπηρεσίες του στο σώμα της εκκλησίας, ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΚΆΠΟΙΩΝ, οι οποίοι αρχίζουν να δαγκώνουν, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ. Απόδειξη περίτρανη είναι η επιστολές που παρατίθενται εδώ http://indobserver.blogspot.gr/2014/12/blog-post_30.html .
    Ορίστε και το άρθρο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΑ ΝΕΑ : http://www.tanea.gr/news/greece/article/5067670/peinasa-kai-moy-dwsate-na-faw/ . Συνεχώς και διευρύνεται ο αριθμός των ενοριών που ακολουθούνε την κίνηση αυτή.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ), που απέχουν παρασάγκας απο αυτή την συμπεριφορά και στάση ζωής, γίνονται τα καλύτερα φιλαράκια....
    Ο ναός του Αγίου Γεωργίου, όπως και κάθε ναός, ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει την ευπρέπεια και την ευταξία που αρμόζει σε έναν χώρο λατρευτικό. Ο κόσμος που εκκλησιάζεται τακτικά, γνωρίζει για την διαφάνεια με την οποία αγοράζεται το οτιδήποτε. Οι κακοτεχνίες που κουβαλάει ο ναός σήμερα, προέρχονται απο λάθη του παρελθόντος. ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΟΥΜΕ με το κάθε σούργελο για να δηλώσουμε τα αυτονόητα! Δεν θα πρέπει να σκανδαλιζόμαστε ως πλήρωμα της εκκλησίας, διότι η κρίση που μας χτυπάει σήμερα, δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ηθική! Στενή και τεθλιμένη η οδός.




    ΑπάντησηΔιαγραφή