Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΛΑΣΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ!!! Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ...



'Ηταν για πάρα πολλά χρόνια υπάλληλος στον δήμο Παπάγου-Χολαργού και μάλιστα όπως μας είπε η επικεφαλής των εργαζομένων κα Γωγώ Παγώνη ήταν από τους καλύτερους και πιο ευσυνείδητους υπαλλήλους. Όμως, το λάθος το έκανε από την πρώτη στιγμή που προσελήφθη:
κατέθεσε πλαστό απολυτήριο Δημοτικού σχολείου. Στα πλαίσια των ελέγχων των υπαλλήλων που ξεκίνησε εδώ καιρό, η ...δαγκάνα έπιασε τον Κ.Α. με αποτέλεσμα να απολυθεί και όχι μόνον αυτό: το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ του να πάρει σύνταξη!

Ο ίδιος υπέβαλε αγωγή κατά του Δημοσίου αλλά δεν νομίζουμε ότι θα έχει κάποια τύχη.

4 σχόλια:

  1. Α ΩΡΑΙΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ.ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ.ΕΓΩ ΠΛΑΣΤΑ?ΠΛΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΠΑ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλό είναι.Θα κάνουν απεργία πείνας,θα γίνουν κινητοποιήσεις υπέρ των"αδικημένων" που διεκδικούν δικαίωμα στην εργασία και όλα θα ισοπεδωθούν.

      Διαγραφή
  2. Δεν πρόκειται για λάθος,όπως ισχυρίζεται η συνδικαλίστρια αλλά για σκόπιμη ενέργεια.Μήπως ο έλεγχος θα πρέπει να επεκταθεί και στα ΝΠ;Πάντως δύσκολα΄θα ξεφύγουν όσοι έκαναν " λάθη" διότι έλεγχος θα γίνεται και κατά την συνταξιοδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή