Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ!

Ο πρώτος βουλευτής που εξελέγη με την Χρυσή Αυγή και μάλιστα μέχρι πριν από λίγη ώρα ήταν προφυλακισμένος, εξήλθε της φυλακής για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο Δημοκρατίας! Ο Σαμαράς ...καίγεται να βγάλει τον Δήμα Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμη και με τις ψήφους των υποδίκων για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης" βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

Ο Στάθης Μπούκουρας λοιπόν απελευθερώθηκε (τυχαίο;) και προσέρχεται εντός ολίγου για να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα! Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το iefimerida.gr, ο βουλευτής της ΧΑ θα βρεθεί στη Βουλή χωρίς χειροπέδες, στην πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου, αφού το Συμβούλιο Εφετών συντάχθηκε με την πρόταση της εισαγγελέως για αποφυλάκιση του ανεξάρτητου βουλευτή με περιοριστικούς όρους.
Ο Στ. Μπούκουρας ήταν προφυλακισμένος με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και μπορεί να χαρεί εκ νέου την ελευθερία του με καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ και με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της τακτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Στην κρίση των δικαστικών λειτουργών μέτρησε το γεγονός ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος έχει αποστασιοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή και ως εκ τούτου δεν φαίνεται ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων.
Η συνήγορός του Βάσω Πανταζή με δήλωσή της κάνει λόγο για μια πρώτη δικαίωση του αγώνα του: «Το Συμβούλιο Εφετών ομόφωνα απεφάνθη με βούλευμά του τη μη παράταση της προσωρινής κράτησης του κ. Μπούκουρα, δεχόμενο ότι ο κ. Μπούκουρας, μετά την ουσιαστική αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, δεν είναι ύποπτος τέλεσης νέων εγκλημάτων. Είναι μια πρώτη δικαίωση στον αγώνα του για την απόδειξη της αθωότητάς του».

4 σχόλια:

  1. Για την φουκαριάρα την μάνα του τα κάνει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την που..να την μανα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δημοσίευμά σας είναι λίγο παραπλανητικό. Είναι γνωστό ότι ο Μπούκουρας δεν ανήκει εδώ και μήνες στη Χρυσή Αυγή, είναι ανεξάρτητος βουλευτής πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι παπαρια ειπες μακη,,,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή