Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Μόλις κυκλοφόρησε το 523 τεύχος του έντυπου "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" με πλούσια κι ενδιαφέρουσα θεματολογία. Η εφημερίδα μας προβάλλει ως κεντρικό της θέμα τον προαλειφόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τίτλο: "ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ:ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ", όπου σημειώνει μεταξύ άλλων: Ο Σταύρος Δήμας τον οποίο επέλεξε η...


Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, είναι άνθρωπος των Τραπεζών, των ΗΠΑ, των μνημονίων, ενώ φέρεται και ως μασόνος!". 
Στα άλλα θέματα του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", δεσπόζει το θέμα της εκλογής (τελικά μη εκλογής) του "Συμπαραστάτη του Δημότη" στον Παπάγου-Χολαργό αλλά και η ανταλλαγή σφοδρών επιστολών ανάμεσα στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του 'Αγίου Γεωργίου Παπάγου" και στο Σύλλογο Ανεγέρσεως του ιερού Ναού, του οποίου προΐσταται η κα Κούτρα. 
Επίσης αφιερώνεται ρεπορτάζ στην πρωτοβουλία του Ηλία Αποστολόπουλου να διοργανώσει το "κίνημα χωρίς Μεσάζοντες", ιδέα την οποία πρώτη εφάρμοσε η εφημερίδα μας. Τέλος υπάρχει ένα πολύ ωραίο άρθρο του καθηγητή Γεώργιου Ντελόπουλου, με τίτλο: “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ”. 
Η διανομή της εφημερίδας ήδη ξεκίνησε. Θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα. Μπορείτε να τη βρείτε στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, στη δημοτική κοινότητα Παπάγου, στα ΚΕΠ Χολαργού και Παπάγου, καθώς και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου. 
Διευκρινίζεται ότι η εφημερίδα αυτή δεν θα διανεμηθεί μέσω ΕΛΤΑ, διότι υπερέβημεν τον αριθμό των 12 τευχών ετησίως στα οποία μας δίνουν έκπτωση τα ΕΛΤΑ. Το συγκεκριμένο τεύχος ήταν το 13ο για το 2014! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου