Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΕΣΩ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΑΠ-τ.ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ!

Ο Σαμαράς επιστρατεύει ό,τι όπλα έχει για να χτυπήσει κατευθείαν τον  Τσίπρα και το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Ο στόχος του είναι να φθείρει τα δύο αυτά κόμματα σε σημείο που να παραμείνει στην εξουσία! Ήδη, το κόμμα Μπαλτάκου εργάζεται ως ο μακρύς βραχίονας του Σαμαρά για να συρρικνώσει το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Πολλά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων (απ'όπου η Χρυσή Αυγή ήλκυε τις περισσότερες ψήφους τις) εντάσσονται στις "Ρίζες¨του Τάκη Μπαλτάκου. Δείτε εδώ το δημοσίευμά μας.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να έχει υποχωρήσει στην 4η ή και 5η θέση με ποσοστά που κυμαίνονται από το...


3,9 - 5,5%! Ο Σαμαράς πετυχαίνει διάνα τον σκοπό του αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή. 
Το ίδιο όμως στοχεύει και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από μερικές μέρες, υπήρξε στο γραφείο του κ. Γιούνκερ, μυστική συνάντηση ανάμεσα στον επικεφαλής της Κομισιόν, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον τ. βασιλιά Κωνσταντίνο! Φαίνεται απίθανο τι δουλειά είχαν στο ίδιο γραφείο ο ΓΑΠ μαζί με τον τέως βασιλιά, αλλά οι πληροφορίες είναι έγκυρες! Και μάλιστα τη συνάντηση τη γνωρίζουν και στην Κουμουνδούρου! 
Ο Γιώργος Παπανδρέου ιδρύει νέο κόμμα το οποίο έχει στόχο να διεμβολίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο τ. βασιλιάς κλήθηκε να παίξει ρόλο ...κυμματοθραύστη! Να ασκήσει δηλ. όλες τις επιρροές του ώστε να εμποδίσει ψήφους να φτάσουν προς τη Χρυσή Αυγή, διοχετεύοντας τους ψηφοφόρους προς το κόμμα Μπαλτάκου ή το νέο κόμμα του Παπανδρέου!!! 
Οι πρόσφατες δηλώσεις Γιούνκερ στα εσωτερικά πολιτικά μας πράγματα και η ωμή στήριξη που παρήχε στον Σαμαρά, σχετίζονται και με τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τους Παπανδρέου-τέως βασιλιά Κωνσταντίνο! Οι Γιούνκερ, ΓΑΠ, τ. βασιλιάς έχουν αποδυθεί σε μια ενιαία προσπάθεια φραγμού στην εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ και εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής από το πολιτικό προσκήνιο. 

3 σχόλια:

  1. Προεκλογικά (ευρωεκλογές) οι δημοσκοπήσεις έπεσαν πολύ έξω στις έρευνές τους. Επί παραδείγματι στο κόμμα της Χρυσής Αυγής έδιναν ποσοστά του 4,5 % και στις εκλογές πήρε 9,4%.
    Άρα υπάρχει, νομίζω, πρόβλημα αξιοπιστίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολύ δυνατός αναλυτής, Μάκη. Σιγά σιγά θα μας πεις οτι ο Κωνσταντίνος θα κάνει και ενεργό παρέμβαση χωρίζοντας τους Ελληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα, όπως τότε, τα χρόνια του '60 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXAXAXAAX......PAPARIES STO TETRAΓΩΝΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή