Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΕΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ"!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!

Αυστηρή απάντηση με ντοκουμέντα και έγγραφα δίνει ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απέκλεισε τους εφέδρους του ΚΕΕΔ από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. 
Διαβάστε την απάντησή του:


Χολαργός, 21 Μαρτίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 25 Φεβρουαρίου 2015, ο κ. Τζιάκης υπέβαλλε με email, αίτημα συμμετοχής του Σωματείου «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ)», στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015.
Ωστόσο περιήλθαν σε γνώση του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, τα παρακάτω στοιχεία:
·        
Έγγραφο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΓΔΟΣΥ/ΔΕΠΑΘΑ) με ημερομηνία 31 Οκτωβρίου 2014, το οποίο πληροφορεί ότι η ΚΕΕΔ δεν ανήκει στα αναγνωρισμένα από το Υπουργείο εφεδροπολεμιστικά σωματεία (Συνημμένο σελ. 1).
·         Έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Διεύθυνση Μονίμου Στρατιωτικού Προσωπικού) με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2014, από το οποίο προκύπτει ότι δεν είναι σύννομη η χρήση στρατιωτικών στολών-διακριτικών στην εν λόγω περίπτωση (Συνημμένο σελ. 2).
·        
Δημοσιεύσεις στο facebook του διοικητή της ΚΕΕΔ κ. Τζιάκη και συνεργατών του, με ιδιαίτερα υβριστικό περιεχόμενο για όλους εκείνους που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν παρέλαση.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, ενημέρωσε τον κ. Τζιάκη προφορικά και κατόπιν αποστέλλοντάς του επιστολή με email, στις  11 Μαρτίου 2015, ότι δεν μπορεί να καταστεί δυνατή η συμμετοχή του, διότι θα συμμετάσχουν μόνο μαθητές των σχολείων, τα Συστήματα Προσκόπων και τα Σώματα Ελληνικού Οδηγισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Κατόπιν ο κ. Τζιάκης στις 16 Μαρτίου 2015, έστειλε εκ νέου αίτημα με email για κατάθεση στεφάνου και ενημερώθηκε στις 19 Μαρτίου 2015, ότι δεν μπορεί να καταστεί δυνατό , γιατί στεφάνια καταθέτουν ο Δήμος, τα Τοπικά Αστυνομικά Τμήματα, οι Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, τα σχολεία, τα Συστήματα Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς και οι Τοπικοί Σύλλογοι.
Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση του Δημάρχου στον κ. Τζιάκη, δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας προσωπικής αντιπαράθεσης ή αρνητικής προδιάθεσης όσον αφορά στο Σωματείο «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων».
Θα θέλαμε όμως ο κ. Τίγκας να μας απαντήσει,  για ποιο λόγο δεν δόθηκε άδεια στον κ. Τζιάκη να παρελάσει στον Δήμο Παπάγου - Χολαργού την 28η Οκτωβρίου 2013 και την 25η Μαρτίου 2014, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Επίσης να μας απαντήσει για ποιο λόγο το «Κέντρο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων» δεν έχει πάρει άδεια παρελάσεως από κάποιον άλλο Δήμο ή γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλο Δήμο.

Θεωρούμε ότι ο κ. Τίγκας ως πρώην στρατιωτικός, οφείλει στοιχειωδώς να γνωρίζει ότι ο χαρακτηρισμός ενός σωματείου ως «εφεδροπολεμιστικού» γίνεται μόνο από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όχι από τον καθένα αυθαίρετα και ότι η χρησιμοποίηση στολών και διακριτικών των Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να γίνει μόνο μετά από έγκριση του αντίστοιχου Γενικού Επιτελείου, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς.

Επίσης ο κ. Τίγκας αναφέρει ότι στις Εθνικές Επετείους τιμώνται οι ήρωες και τα γεγονότα, στο οποίο συμφωνούμε απολύτως. Θα θέλαμε λοιπόν να μας απαντήσει εάν ο ίδιος θα ενέκρινε να τιμηθούν οι ήρωες και τα γεγονότα με την παρέλαση ενός Συλλόγου ο οποίος εκφράζεται με χυδαιότητες και ύβρεις στο διαδίκτυο.

Προτρέπουμε τον κ. Τίγκα να θέσει τα ερωτήματά του και προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να λάβει και από εκεί απάντηση επί του θέματος.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προασπίζει το κύρος της Εθνικής Επετείου-Εορτασμού και τις αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας πέρα από κάθε πολιτική σκοπιμότητα.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


22 σχόλια:

  1. Κύριε Δήμαρχε η απόφαση σας να μην αφήσετε τους εφέδρους να παρελάσουν θα σας στιγματίσει για όλη σας την ζωή . Ο Χολαργός είναι μικρή κοινωνία και δεν θα το ξεχάσει κανείς . Όλοι θα λένε ο Αποστολόπουλος κατάργησε τις παρελάσεις . Είναι απαράδεκτη αυτή η ενέργεια σας κύριε Δήμαρχε και αστεία τα επιχειρήματα σας . Όλοι γελάνε μαζί σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Δήμαρχε την αυστηρότητα σας να την εξαντλήσετε με έργα στον Χολαργό που βρωμάει από τα σκουπίδια τα σπασμένα πεζοδρόμια τις ακαθαρσίες στους δρόμους και την προστασία του Υμηττού από τους καταπατητές . Φτιάξτε τα πεζοδρόμια στην Βουτσινά στην Αρκαδίου στην Περικλέους που είναι σε αθλία κατάσταση και γύρω από την εκκλησία Φανερωμένης πριν σκοτωθεί κανένας και αφήστε τους έφεδρους ήσυχους . Είναι ντροπή σας με ψέμματα να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δήμαρχε την αυστηρότητα σας να την εξαντλήσετε με έργα στον Χολαργό που βρωμάει από τα σκουπίδια τα σπασμένα πεζοδρόμια τις ακαθαρσίες στους δρόμους και την προστασία του Υμηττού από τους καταπατητές . Φτιάξτε τα πεζοδρόμια στην Βουτσινά στην Αρκαδίου στην Περικλέους που είναι σε αθλία κατάσταση και γύρω από την εκκλησία Φανερωμένης πριν σκοτωθεί κανένας και αφήστε τους έφεδρους ήσυχους . Είναι ντροπή σας με ψέμματα να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχε κάθε λίγο και λιγάκι θα σε βγάζουν στην σέντρα με αυτά που κάνεις γιατί δεν έχεις μυαλό . Περίμενε και τον φίλο σου τον Καραμανέα μεθαύριο να δεις τι σου ετοιμάζει . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί στο Δημαρχείο,είστε όλοι πολύ νόμιμοι και ασκείτε την διοίκηση με το ''γράμμα του νόμου''!Επειδή λοιπόν,εσείς οι αιρετοί,είστε όλοι νομοταγείς και νομότυποι,εμείς οι δημότες σας,θα σας ''ταράξουμε'' στην νομιμότητα!! ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον 2:06 μ.μ και παραπέμπω στον 11:27 π.μ για τα περί χρηστής διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΑΝΤΩ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ:
    1. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΟΡΓΑΝΑ.
    2. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.
    3. ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΣ ΤΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΟΚΤ 14 Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ (ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ) ΕΓΝΩΡΙΖΕ Ο Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΑ ΑΝΕΚΟΙΝΩΣΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
      ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

      Διαγραφή
  9. Ο Δήμαρχος δεν ήταν μέλος της προηγούμενης δημοτικής αρχής και μάλιστα υψηλόβαθμο,που στηρίχθηκε από τον Ξύδη;Τον Οκτώβριο του14 δεν ήταν Δήμαρχος;Τον Τίγκα ρωτάει που ήταν αντιπολίτευση;Εχει λογική;Γιατί από την πρώτη στιγμή που ι έφεδροι υπέβαλαν αίτημα να παρελάσουν δεν έστειλε σαφή απάντηση με όλα όσα τώρα γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή εμείς που είμαστε αθλητικό σωμάτιο εφεδρων ειδικών δυνάμεων δεν έχουμε εξάρτηση και χορηγία από πουθενά κατεπιλογη και το τονίζω , τα διακριτικά είναι κατατεθημενα και τα εγκρίνει το αρμόδιο όργανο της πολιτείας ! Δεν είναι αποδεκτό από τον Καραμανλή. Δήμαρχο ?? Από σεβασμό στο τότε Υπ.Δκτ μου Ά ΜΑΚ και τώρα πρόεδρο του σωματείου μας μένω και δεν αναφέρω τίποτα άλλο έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο τρόπο που χειρίζεται το θέμα !! Αν και για εμένα δεν υπάρχει καν θέμα και θεωρώ την όλη εκδήλωση " πανηγύρι " με το τρόπο που εξελίχθηκε ! Οι Κ/Δ έχουμε πόλους τρόπους να τιμησουμε τους ηρωες και τα έργα τους πιστοί πάντα στον όρκο και τα ιδανικά που δώσαμε τότε ! Κ.ΔημαρχεΚαλή συνέχεια σε όλους Κ.Δκτ ( για εμένα ) ότι αποφασίσετε παρών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λύκοι Παντού Είναι Λύκοι ...... Λύκοι Και Σκύλοι ..... Οβραίοι , Κομμουνιστές Και Σαρακηνοί Παντού Είναι Λύκοι ...... Και Της Πατρίδας Τις Σάρκες Ξεσκίζουν Κάθε Ημέρα . Γκρεμίζουν Και Καίνε τα Λάβαρα Του Γένους Και Της Πατρίδας Τα Λευκά Μάρμαρα Οι Δειλοί ...... ΔΙΓΕΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή αυτοί που τρεχαλάνε στο βουνό με παραλλαγής στολές με εθνόσημα κλπ και δεν ανήκουν ούτε καν σε σωματείο μπορεί να χαρακτηριστούν ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ με τις ανάλογες συνέπειες;
    Δεν συζητάμε για αυτούς που από το πρωί έως το βράδυ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ κλπ κλπ διαφόρους που έχουν αντίθετη άποψη.

    Καλό είναι όλοι οι ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ που υποστηρίζουν την άποψη ‘κάτω τα χέρια από τους έφεδρους’ και διάφορες άλλες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, να αναρωτηθούν από ποιους εφέδρους;

    Άσε που οι περισσότεροι είναι ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΙΑΚΗ. Όπως το έγραψε άλλωστε δίνοντας ΕΝΤΟΛΗ. ‘’ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ’’
    Καπετάν Ανδρέας Ζέπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τινος πιονι εισαι ρε καπεταν αντρεα ζεπο? να βαλω τη φαντασια μου να δουλεψει...και μαλιστα οχι αρκετα? ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ . ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. Παραστρατιωτικους να πας να πεις τα αφεντικα σου...και μαλιστυα κομματοσκυλα παραστρατιωτικους...που αναμενουν και...αλλον εναν βαθμο ανωτερου...ως αμοιβη. ΟΥΣΤ ΑΠ'ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Τζιάκη συνεχίζεις να βρίζεις γιατί δυστυχώς αυτό έχεις μάθει να κάνεις σωστά
      Τίποτα άλλο.
      Όλα τα άλλα τα έχεις κάνει μαντάρα. Πήρες μία κατάσταση με 1000 άτομα και τα έκανες 24.

      Διαγραφή
  13. τα έγγραφα τα οποία "περιήλθαν σε γνωση του Δημάρχου" έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη. Στα έγγραφα αναφέρεται ως αποδέκτης ο Πανελληνιος Σύνδεσμος Εφεδρων Ενόπλων Δυνάμεων Σύνδεσμος Αθηναίων Καταδρομέων". Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης(σε ένα μεγαλο ποσοστο τους ρητορικές, μιας και ειναι εμφανες το παρασκήνιο και θα έπρεπε ο Δήμος Παπάγου να μην συμμετεχει σε κατινιές και να μην γίνεται όργανο προσωπικών αντεγκλισεων ανωνύμων, αλλα να προστατευσει τον Δημότη του κο Τζιάκη) :
    1. Απο προηγούμενες αναρτήσεις ο κος Τζιάκης έχει κάνει γνωστό απο που και ως τι έχει εγκριθει το σωματείο του.
    2. Ο Πανεληνιος Συνδεσμος (δεν ξερω κατα ποσο ειναι πανελληνιος) τι δουλεια εχει σε όλη αυτη την διαδικασία?
    3. Έχει ο Δήμος δοσοληψίες που περιλαμβάνουν και ανταλλαγη εγγραφων με τον εν λόγω "πανελλήνιο σύνδεσμο" και τι είδους δοσοληψίες?
    4. Αν δεν εχει ο Δήμος δοσοληψίες με τον εν λόγω "πανελληνιο σύνδεσμο" τοτε πως έφτασαν σε γνώση του αυτά τα έγγραφα, τα οποία μάλιστα ΔΕΝ ΚΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ για το σωματειο του κου Τζιακη, ουτε βρισκω προσωπικα οτι αποδεικνυουν κατι ανακολουθω απο τα οσα μεχρι στιγμης εχει πει και δημοσιευσει ο κος Τζιακης (τον οποιο δεν γνωριζω).
    5. Μιας και τα έγγραφα του εν λόγω "πανελληνιου συνδεσμου" το οποιο είναι ενα άλλο σωματειο, εγκεκριμενο απο άλλο φορεα απο αυτον του κου Τζιακη και ουδωλως αφορα την κατασταση που δημιουργησατε κυριε Δημαρχε, μπορειτε να μας πείτε ποιος το εκπροσωπει και τι σχεση εχει με εσας ή με τον οποιονδήποτε απο τον Δήμο?

    Αν ολα αυτα που απαντησατε, αποτελουν μιαν "αυστηρη απαντηση" απο το Δήμο, τότε ντρεπομαι που ειμαι δημοτης σας και σας εμπιστευτηκα. Δεν διαφερετε καθολου απο τις αντιπαθεστατες κουτσομοπλες της οποιασδηποτε γειτονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριε Δημαρχε, για τους Δασοπυροσβεστες πηρατε "αδεια" απο τον "Πανελληνιο" Συνδεσμο ?? Γελανε και οι πετρες μαζι σας. Οι πολιτικες προσωπικες μικροσκοπιμοτητες δεν αρμοζουν σε Εθνικες επετειους κυριοι " Δημοτικοι αρχοντες" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπάρχουν σήμερα Έλληνες με ψυχή και καρδιά όλοι κοιτάνε τον εαυτούλη τους και γλύφουν τους πάντες μήπως και βολευτούν κάπου . Μόνο που οι Εφιάλτες σήμερα είναι πολλοί και οι ραγιάδες ακόμη περισσότεροι ....... . Ραγιάδες σκυφτοί για το χαράτσι χωρίς Αξιοπρέπεια και Ιδανικά . Γι αυτό και η χώρα πάει κατά διαόλου . Το αστείο είναι ότι όλοι δεξιοί και αριστεροί της σφαλιάρας βρίζουν την Μέρκελ .για όλα τα δεινά της Πατρίδας μας την ώρα που γκρεμίζουν αγάλματα εκκλησίες σχολεία και βρίζουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε ποιοι είναι με ψυχή κάτι σαν αυτόν που έλεγε, ότι αν έρθουν να μου πάρουν το σπίτι εκεί θα γίνει ο τάφος τους.
    Και μόλις εμφανίστηκε ο δικαστικός επιμελητής με την γραμματέα τον αντιπρόσωπο του φορέα που είχε πάρει το δάνειο ( μην αναφέρουμε από πού ) και τον αστυνομικό τα μάζεψε και έφυγε χωρίς να πεί κουβέντα;
    Αλλά ξέχασα δεν ήταν εκεί ο επιλοχίας της ΚΕΕΔ ξέρεις αυτός που είχε πάει με την μάνα του στην Αμερική όταν ήταν 17 χρονών και ο θείος του τον έβαλε στο αεροπλάνο και έκανε άλμα. Και από τότε ο επιλοχίας φωράει Αμερικάνικη πουλάδα και γελάνε όλοι μέσα στην ΚΕΕΔ.και στο ΚΕΕΔ.
    Ουστ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΔΕΣ με τις μαϊμού πουλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα ξεχασα και ο ένας και ο άλλος ο επιλοχίας έχουν μια τεράστια κεντητη ταμπέλα πανω από την τσέπη που γράφει ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ!

      ΛΟΚ κύριε Διοικητά.

      Διαγραφή
  17. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 11 ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ.

    ΑΝΤΕ ΤΖΙΑΚΗ ΞΑΜΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή