Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΕΠΙ 5 ΩΡΕΣ 19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ...

Στην εφημερίδα Μακελειό προβάλλεται το θέμα, ενώ κτατά τα άλλα τα ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα! Όπως κάνουν γαργάρα τα εγκλήματα που υφίστανται οι Έλληνες από τους λαθρομετανάστες. Τα ΜΜΕ θα κάνουν βούκινο αν κάποιος πει "αδερφή" 'η "λούγκρα" έναν πολίτη και θα τον καταγγείλουν ως ρατσιστή, αλλά τέτοια εγκλήματα που Αφγανοί βίαζαν...

επί 5 ώρες φύσει και παρά φύσει 19χρονη, ούτε λέξη! 
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Μακελειό, το σοκ σημειώθηκε στα Πατήσια, όπου Αφγανοί λαθρομετανάστες  αφού ακινητοποίησαν μέσα σε ταξί 19χρονη Ελληνίδα, αμέσως μετά την αντιρατσιστική πορεία, τη βίασαν φύσει και παρά φύσει!!!
Ούτε καν η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε το παραμικρό!
Μερικοί αναγνώστες μας ανήρτησαν σχόλια και λεπτομέρειες για το έγκλημα των λαθρομεταναστών!  

1. Οι αντιφασίστες του κώλου το περασμένο Σάββατο έκαναν πορεία στην Αθήνα μαζί με Αφγανούς και Πακιστανούς Λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας στο κέντρο της Αθήνας . Μετά το τέλος της πορείας 10 Αφγανοί πίθηκοι απομόνωσαν μια αντιρατσίστρια από την πορεία και κοντά στην Αχαρνών όπως λένε πολλές εφημερίδες, τη βίαζαν για ώρες. Το περίεργο είναι ότι οι αντιφασίστες της σφαλιάρας δεν αντέδρασαν σε αυτή την φρικιαστική πράξη των λαθρέποικων και συμβούλεψαν την συντρόφισσά τους να μην πει τίποτε και δυσφημιστεί το κίνημα τους. Η συντρόφισσα όμως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Αυτά είναι τα τελευταία νέα με τους αναρχομαλάκες αντιφασίστες της κλωτσιάς. Περαστικά σας σύντροφοι και συντρόφισσες.


2. Μια αγέλη Αφγανών μετά από αντιρατσιστική πορεία όπου συμμετείχε, μετά το τέλος της πορείας απομόνωσε 4 αντιρατσίστριες φοιτήτριες κοντά στην Αχαρνών, όπου περίπου 15 Αφγανοί της Αμυγδαλέζας τις βίαζαν επί ώρες. Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο το ραδιόφωνο του SKY. Φανταστείτε τι έγινε .........

43 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΝΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ "Α69 ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ".

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Ή ΞΕΝΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΦΡΑΓΚΟΙ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ !


    Ο ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον και φροντίδα για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες;;;
    Ποιοί μεριμνούν για τους Έλληνες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΣΠΑ ,ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32292457824_1/Hot-New-Real-Stainless-Steel-Metal-Cock-Ring-Chastity-Device-Penis-font-b-Sleeve-b-font.jpg

    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ειναι να τους παιρνει κανονικα η Τασια κ απο κωλο πιο καλα χαχα

      Διαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ....... ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ....... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΤΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ . Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει μυστική έκθεση της αστυνομίαςη οποία κρατήθηκε μυστική διότι αντέδρασαν οι αντιρατσιστικές οργανώσεις και τα αριστερά κόμματα που λέει τα εξείς . Εδώ και 25 χρόνια από τότε που ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα έχουν δολοφονηθεί περισσότεροι από 7.500 ΈΛΛΗΝΕΣ .και έχουν βιασθεί 1.500 ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ από ασιάτες ισλαμιστές και βόρειο Αφρικανούς μακελάρηδες . Χιλιάδες είχαν μαρτυρικό θάνατο από βασανιστήρια και ασφυξία [τους έφραζαν το στόμα για μην φωνάξουν ] ενώ οι λαθραίοι εγκληματίες έχουν εισβάλει σε περισσότερα από 650.000 σπίτια με ξυλοδαρμούς και άγριες ληστείες σκορπίζοντας τον τρόμο . Αυτά και πολλά άλλα λέει η έκθεση της αστυνομίας την οποία τα αριστερά κόμματα εξαφάνησαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια φίλε είσαι εκπληκτικός . Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση στην Πατρίδα μας και δεν μιλάει κανείς . Τα αριστερά κόμματα και όσοι τα ψηφίζουν είναι για φτύσιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ' αυτά τα καθίκια,τους λαθροέποικους,θα δώσει η λαθρόφιλη πατσαβούρα,την Ελληνική Ιθαγένεια;;;Τώρα,θα πάει η ''γνωστή δικηγόρος'' να υπερασπιστεί τα ρεμάλια και ω! του θαύματος,θα είναι ''ανήλικοι'' όλοι τους! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προτείνω,όσοι φέρουν νομοσχέδιο (από τους υπουργούς) για νομιμοποίηση και χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες,να συλληφθούν με τον αντιρατσιστικό νόμο (Ν.4285/10.9.14) για ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα πιστεύω, η ''συντρόφισα'' που έπεσε θύμα των ''φουκαράδων και κατατρεγμένων μεταναστών'' να αναθεωρήσει κάποιες ''απόψεις της'' και να ενώσει την φωνή της,με την φωνή των υπόλοιπων συμπατριωτών της,για την σωτηρία του Ελληνικού γένους!! ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως είναι δυνατόν μια χώρα όπως η Ελλάδα χωρίς Βιομηχανία με 1.800.000 εκατ. Έλληνες άνεργους και 3.000.000 φτωχούς να έχει ανοικτά τα σύνορα με αποτέλεσμα περισσότεροι από 2.500.000 εκατ. λαθρομετανάστες να έχουν διαλύσει τα πάντα . Όλοι αυτοί λεφτά δεν έχουν και έρχονται από χώρες με άγρια ένστικτα , ήθη και έθιμα όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία και ο ρόλος της γυναίκας είναι υποτιμητικός . Γι αυτό σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα ζώα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΟΙ ΒΡΩΜΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν η Χρυσή Αυγή είχε σωστή πολιτική χωρίς ακρότητες και είχε πλαισιωθεί με περισσότερους Έλληνες Εθνικιστές και Επιστήμονες θα ήταν σήμερα με πολύ μεγάλα ποσοστά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας δεν συμβαίνουν πουθενά . Βίασαν ένα νέο κορίτσι και προσπαθούν να το κρύψουν . Κρίμα για το κορίτσι του κατέστρεψαν την ζωή οι ξενόφερτοι όλοι αυτοί που ήρθαν στην πατρίδα μας παράνομα και κάνουν όλα αυτά τα αίσχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχθές το βράδυ ήμουν με κάτι παιδιά του ανταρσία σε ένα μπαράκι στην Μεσογείων και μου είπαν ότι οι φοιτήτριες ήταν 4 και τις βίασαν για 8 ώρες 15 Αφγανοί . Τα κορίτσια ήταν του ανταρσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο δρομο τοσες ωρες? δεν παρενεβη κανεις?

      Διαγραφή
  15. Να κάνουμε τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, τα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη συν τις περιουσίες των βουλευτών τους κέντρα υποδοχής λαθροόρκ έτσι για να δούμε και τα αληθινά πρόσωπα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν είναι μόνο οι αριστεροί ρε παιδιά που δεν μιλάνε και οι δεξιοί τα ίδια σκατά είναι . Ρίχτε μια ματιά στις καφετέριες να δείτε τι γίνετε όλοι πείνουν τον καφέ τους αμέριμνοι και αδιάφοροι για αυτά που γίνονται γύρω τους . Τους βιάζουν τις μάνες , τις γυναίκες και τα παιδιά τους και δεν τρέχει τίποτε . Όλοι και 'Ολες το παίζουν αντιρατσιστές . Μόνο αν γίνει κάτι πιο φρικιαστικό μπορεί κάποιοι να αντιδράσουν . Εάν γίνει κάτι παρόμοιο με το σχολείο στο Πακιστάν που έσφαξαν 200 παιδιά ίσως να υπάρξει κάποια διαμαρτυρία . Τέτοιος τιποτένιος βρωμο λαός είμαστε . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή η πατσαβούρα η υπουργός λαθρομετανάστευσης τι λέει . Εάν το είχε κάνει Έλληνας αυτό το φρικτό έγκλημα οι αριστεροί θα τον είχαν σταυρώσει . Τώρα όλα αυτά τα καθάρματα κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτε . Τα ΜΜΕ εκτός από μερικά το έκρυψαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μακαρι να τις κολησανε και ειτζ τις καριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ 1500000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 400000 ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΖΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ἡ Ἑλλάδα ἀνήκει σε αὐτοῦς ποὺ ξέρουν Ἑλληνικά!!!

      Διαγραφή
  21. Είναι αλήθεια όλα αυτά σύντροφοι . Το έχουν περάσει δεκάδες ιστοσελίδες . Εάν είναι αλήθεια τι κάνουμε όλο αυτόν τον καιρό . Ένα μεγάλο τίποτα . Δήμητρα από Χαλάνδρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to oti to ena blog anametadidei meso automatou RSS FEED oti malakia grapsei ena allo blog den paei na pei oti einai kai eggurh h eidhsh.

      Διαγραφή
  22. Έχει ξεφύγει η κατάσταση παιδιά έχει ξεφύγει κρίμα τα κορίτσια . Δεν έχει σημασία αν ανήκουν στην αριστερά η στην δεξιά . Ελληνόπουλα είναι όλα . Δεν φταίνε αυτά για το χάλι της Ελλάδας . Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά που λέμε . Αυτοί οι αλήτες οι πολιτικοί φταίνε που μας έχουν σπείρει την διχόνοια . Αυτοί θέλουν κρέμασμα . Δεν φταίνε τα παιδιά θύματα είναι . Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι κίνδυνος για την πατρίδα μας και για τις οικογένειες μας . Δυστυχώς είναι πολλοί είναι εκατομμύρια και σε λίγο θα είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχει ξεφύγει η κατάσταση παιδιά έχει ξεφύγει κρίμα τα κορίτσια . Δεν έχει σημασία αν ανήκουν στην αριστερά η στην δεξιά . Ελληνόπουλα είναι όλα . Δεν φταίνε αυτά για το χάλι της Ελλάδας . Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά που λέμε . Αυτοί οι αλήτες οι πολιτικοί φταίνε που μας έχουν σπείρει την διχόνοια . Αυτοί θέλουν κρέμασμα . Δεν φταίνε τα παιδιά θύματα είναι . Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι κίνδυνος για την πατρίδα μας και για τις οικογένειες μας . Δυστυχώς είναι πολλοί είναι εκατομμύρια και σε λίγο θα είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pali malakies grafei o Xios gia na anevasei tin efimerida tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όταν θα μπούνε στο σπίτι σου οι ισλαμο πίθηκοι και κάνουν τρίδυμα στην γυναίκα σου η στην κόρη σου έλα να μας πεις ξανά ότι λέει μαλ...... ο Χίος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από τους Παγκόσμιους Δυνάστες να διαλύσουν Λαούς και Έθνη με Ιστορία και Πολιτισμό χιλιάδων Χρόνων . Η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο τους εδώ και πολλά χρόνια . Η φαρέτρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΝΑΤΩΝ στην Πατρίδα μας ήταν και θα είναι η σιωνιστική αριστερά . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από τους Παγκόσμιους Δυνάστες να διαλύσουν Λαούς και Έθνη με Ιστορία και Πολιτισμό χιλιάδων Χρόνων . Η Ελλάδα είναι στο στόχαστρο τους εδώ και πολλά χρόνια . Η φαρέτρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΝΑΤΩΝ στην Πατρίδα μας ήταν και θα είναι η σιωνιστική αριστερά . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συντρόφισσες τα θέλατε και τα πάθατε!!! Να σας πω την αλήθεια? Δε σας λυπάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακάβριο αυτό που γράφω αλλά κάποτε μια συντρόφισσα μου έβριζε τη μανούλα μου όταν τα έλεγα.. Κρίμα στις μαμάδες τους..

      Διαγραφή
  30. Σε όλους εσάς που λέτε ότι χαζομάρα σας κατέβει ας σκεφτεί κανείς αν ήταν στην θέση της κοπέλας η κόρη του ή η γυναίκα του,θα ήθελα να δω όλων την αντίδραση τότε,όσο για το συντρόφισσα και σύντροφε αυτά είναι για τους χαζούς που πιστεύουν ακόμα στα αριστερά και στα δεξιά,ως Ελληνίδα την βίασαν όποτε αν ήταν στην χώρα τους θα τους εκτελούσαν!Και εδώ τα ΜΜΕ που κοιτάτε σαν χάνοι!!!δεν είπαν κουβέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. <>

    Άρα όλο το συμβάν είναι στην νοσηρή φαντασία κάποιου ευφάνταστου φασίστακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Ούτε καν η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε το παραμικρό"

    Άρα όλο το συμβάν είναι στην νοσηρή φαντασία κάποιου ευφάνταστου φασίστακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Mα 10 αφγανοί μέσα σε ταξί. Αυτά είναι. Τώρα οι αφγανοί έχουν και ταξί, και μάλιστα τύπου Βαν. Ρε δεν πάτε να τα πείτε αυτά σε κανα παπού και καμιά γιαγιά να σας πιστέψει? Την άλλη φορά όταν θα θέλετε να πείτε την παπαριά σας, να την οργανώνετε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφου δεν κανεται εσεις τιποτα για την ελλαδα ρεμαλια ολοι σας,Θελεται να μηλαται κιολας ξεφτυλες,Το μονο που ξερεται ειναι να πηγαινεται στα κωλομπαρα να καθεσται απο το πρωι εως το επομενο παρτε τα οπλα ρε μαλακες κατεβειτε στους δρομους και παλεψτε για το δικιο σας,αλλιως με τις ποριες που κανεται δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ετσι θα παραμεινει η ελλαδα για αλλα 100 χρονια,Καμια φορα τα προβληματα λυνονται ασκοντας βια σε αυτους που σου ασκουν...Εγω θα κανω την αρχη εσεις ομως να πατε να πηδηχτειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. eko mana afgahnistan kai papaa Pakistani best country pos 4hfizw kke?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΙΑΖΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΠΟ ΤΙς ΓΥΝΑΑΙΚΕς ΤΗς ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΣΕΚΡΕΤ

      Διαγραφή