Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Έντονη ανησυχία αλλά και πολλά παράπονα εκφράστηκαν από γονείς προς τους εκπαιδευτικούς, κατά την αποψινή ενημέρωση που είχαν από...

τους αρμόδιους συνοδούς στην προγραμματιζόμενη για τον Απρίλιο 6ήμερη εκδρομή στην Ιταλία της Γ' Γυμνασίου.
Η κριτική εντοπίστηκε κυρίως στο γεγονός ότι η ενημέρωση είναι ελλιππής και καθυστερημένη αλλά και στο ότι ενώ αρχικά η εκδρομή είχε κανονιστεί για τη Ρώμη, άλλαξε ο προορισμός για τη Σικελία, με συνέπεια να αυξηθεί και το συνολικό κόστος. 
Ο αρμόδιος καθηγητής κ. Παπαδόπουλος έδωσε απαντήσεις σε όσα ερωτήματα του υποβλήθηκαν, τονίζοντας ότι εδώ και αρκετές ημέρες έχουν αναρτηθεί στο site του Γυμνασίου οι λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει η εκδρομή. 

Αυτό που έχει σημασία να τονιστεί είναι ότι θα υπάρχουν 5 συνοδεί καθηγητές για 80 παιδιά. Οι καθηγητές ζήτησαν να υπάρχει ακόμη ένας συνοδός, ωστόσο η αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας απέρριψε το αίτημα διότι υπολογίζει τους καθηγητές με ποσόστοση: αντιστοχεί δηλ. ένας καθηγητής για κάθε 20 παιδιά!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ......

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΩ,ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ,ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ;

    ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ,ΜΑΖΙ ;
    ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ;
    ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ;

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ,ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΤΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή