Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

Πριν από λίγη ώρα ήρθε και στάθμευσε έξω από το Δημαρχείο της πόλης...


αυτή η καντίνα που βλέπετε. Αρμόδιος Αντιδήμαρχος, όπως μας είπε ο υπεύθυνος της καντίνας κ. Γεώργιος Γλυνός του έκανε παρατήρηση και του είπε να φύγει αμέσως από το σημείο. Η καντίνα είχε σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από το ηρώο. 
Ο Γεώργιος Γλυνός, υπεύθυνος της επιχείρησης "Food Truck" που ποζάρει για τις ανάγκες διαφημιστικής φωτογράφισης της επιχείρησής του που θα προσφέρει επιτόπου ζεστό και καλό φαγητό στους περαστικούς
Τι το κακό όμως είχε κάνει και ποια είναι η καντίνα αυτή που... ξεφύτρωσε στον Χολαργό;
Πρόκειται για τη νέα ιδέα που τίθεται σε εφαρμογή από τον Γεώργιο Γλυνό και θα δίνει ζεστό και καλό φαγητό, επιτόπου φτιαγμένο από τα 'Food Truck". Η καντίνα θα σταθμεύει για λίγη ώρα σε έναν δήμο και όσοι πιστοί προσέλθετε... Θα παραγγέλνουν φαγητό και θα περιμένουν για λίγη ώρα να το παραλάβουν έτοιμο για το σπίτι τους! 
Αμέσως μετά η καντίνα θα πηγαίνει σε άλλη πόλη. 
Θα επικοινωνήσουμε αύριο-μεθαύριο με τον κ. Γλυνό για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη νέα του ιδέα που φαίνεται να...αναστατώνει κάποιους δήμους, όπως έγινε πριν από λίγο με τον Χολαργό! 

1 σχόλιο:

  1. προσεχε γιατι αν είναι αυτος που υποπτεύομαι τοτε προκειται για μεγαλο λαμογιο αν μαλιστα εχει συγγενεια με ένα άλλο ρουφιανολαμογιο με το ιδιο επιθετο βρασε ρυζι ισως κανω και λαθος και να προκειται περι απλης συνωνιμιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή