Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ! ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΕΛΩΣ: "ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ"!

Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ...ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!
 
Επιστολή υποτέλειας είναι αυτή που έστειλε ο Τσίπρας στην Μέρκελ. Μία ακόμη υποτέλεια από έναν Πρωθυπουργό που είχε δημιουργήσει προϋποθέσεις αντίστασης απέναντι στους εγκληματίες-τοκογλύφπους Γερμανούς και άλλους εταίρους. Στην επιστολή του Α. Τσίπρα αυτό που κυριαρχεί είναι η διαβεβαίως ότι θα επκπληρώσουμε μέχρι κεραίας τις υποχρεώσεις μας. Ό,τι έκανε και ο Σαμαράς δηλαδή:
«Δεσμευόμαστε για εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας»
Ο Αλέξης Τσίπρας  αναφέρει ότι «η Αθήνα δεσμεύτηκε για εκπλήρωση...

των υποχρεώσεών της σε ένδειξη καλής πίστης και στενής συνεργασίας με τους εταίρους, ενώ ταυτόχρονα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην Αγκελα Μέρκελ συμπληρώνοντας πως μια αποτυχία εξεύρεσης βραχυπρόθεσμης  χρηματοδότησης  μπορεί να οδηγήσει σε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.
Η υποτέλειά του φαίνεται στο σημείο αυτό από την παρακλητικότητα που τον διακρίνει λόγω έλλειψης ρευστότητας που έχει δημιουργηθεί από τους εταίρους μας προς την ελληνική οικονομία. Όπως αναφέρει και το iefimerida.gr υπάρχει ανησυχία ζστον Πρωθυπουργό για το κατά πόσο η Ελλάδα θα είναι σε θέση να πληρώσει συντάξεις και μισθούς στο τέλος του μήνα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να ξεμείνει από ρευστό στο τέλος Απριλίου.
Με άλλα λόγια εκλιπαρεί την Μέρκελ: "δώσε λίγα φράγκα να μας σώσεις...". 
Επίσης, ως καλός μαθητής που θα εφαρμόσει το πρόγραμμα των τοκογλύφων, ο Τσίπρας επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση γιατί δεν τήρησε σωστά το μνηυμόνιο! 
«Εξαιτίας των αποτυχιών της προηγούμενης κυβέρνησης να ολοκληρώσει την αξιολόγηση, οι εκταμιεύσεις από τον EFSM-ESM σταμάτησαν (και οι αντίστοιχες του ΔΝΤ καθυστέρησαν) δημιουργώντας χρηματοδοτικό κενό το 2014 και το 2015» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας αφήνοντας σαφείς αιχμές για την κυβέρνηση Σαμαρά.
Είναι σα να διαβεβαιώνει την Μέρκελ ότι εμείς θα είμαστε καλύτερα παιδιά και θα τηρήσουμε καλύτερα το πρόγραμμα που θα μας δώσετε! 
Αν δεν είναι αυτό υποτέλεια και δουλοπρεπισμός, τότε τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου